انتخابات ریاست جمهوری مصر در این کشور آغاز شد

رأی‌گیری برای انتخابات ریاست جمهوری مصر از صبح دوشنبه ۶ فروردین در این کشور آغاز شد و سه روز به طول خواهد انجامید.
 
انتخابات در میان تدابیر امنیتی شدید برگزار می‌شود و گروه «حکومت اسلامی»، شاخه مصر، تهدید کرده است که به حوزه‌های رأی‌گیری حمله خواهد کرد.
 
انتظار می‌رود نتیجه این انتخابات به پیروزی دوباره عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری کنونی مصر، بینجامد.
 
تنها رقیب او در دوره موسی مصطفی موسی است که پیش‌تر به نفع آقای سیسی تبلیغ می‌کرد اما با ثبت‌نام او در آخرین روز نام‌نویسی نامزدها، انتخابات این دوره از یک نامزدی بودن بیرون آمد.
 
رقیبان مهم عبدالفتاح سیسی پیش از این به دلایل مختلف اعلام کناره‌گیری کرده‌اند. از جمله دو تن از ارتشیان پیشین مصر سال گذشته از تصمیم خود برای رقابت با سیسی خبر داده بودند. اما سامی عنان، رئیس پیشین ستاد ارتش، ماه ژانویه بازداشت شد و احمد شفیق، فرمانده پیشین نیروی هوایی و نخست وزیر، نیز از نامزدی کناره‌گیری کرد.
 
در انتخابات دوره قبل که در سال ۲۰۱۴ برگزار شد عبدالفتاح سیسی با رقیبی شناخته شده‌تر یعنی حمدین صباحی، سیاستمداری چپ‌گرا، رقابت می‌کرد.
 
با این حال میزان مشارکت در آن انتخابات در دو روز نخست به ۳۷ درصد رسید و ستاد انتخابات مصر ناچار شد رأی‌گیری را برای سومین روز نیز تمدید کند. سرانجام میزان مشارکت به ۴۷.۵ درصد رسید.
 
به نوشته خبرگزاری فرانسه، انتظار می‌رود میزان مشارکت در انتخابات این دوره پائین‌تر از دوره گذشته باشد.
 
در انتخابات این دوره، در صورتی که هیچ یک از نامزدها به اکثریت آرا دست نیابند دور دوم انتخابات در اوایل اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد. با این حال خبرگزاری‌ها با اشاره به پیروزی آقای سیسی در انتخابات قبلی که ۹۶.۹ درصد آراء را به خود اختصاص داد پیش‌بینی می‌کنند پیروزی او در دور اول اعلام شود.
 
عبدالفتاح سیسی که در زمان ریاست جمهوری محمد مرسی فرماندهی ارتش مصر را در دست داشت، تابستان ۲۰۱۴ در صدر نیروهای ارتش، حکومت مرسی را برکنار کرد.
 
در آن زمان آقای مرسی که در انتخاباتی دموکراتیک و با رأی اکثریت در سال ۲۰۱۳، دو سال بعد از برکناری حکومت سی ساله حسنی مبارک، بر سر کار آمده بود، هفته‌ها با تظاهراتی گسترده روبه‌رو بود.
+12
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۲
    Iranemaa - قم، ایران
    . . با این حال میزان مشارکت در آن انتخابات در دو روز نخست به ۳۷ درصد رسید و ستاد انتخابات مصر ناچار شد رأی‌گیری را برای سومین روز نیز تمدید کند. سرانجام میزان مشارکت به ۴۷.۵ درصد رسید. در حکومت آخوندی هیچ وقت درصد دقیق شرکت کنندگان را اعلام نمیکنند و یک روزه برگزار میکنند و با حوزه های رای کم ، صفهای شلوغ را به نمایش میگذارند و درصد شرکت کنندگان را بیشتر اعلام میکنند.
    2
    17
    دوشنبه ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.