واکنش محتاطانه ترامپ به پیشنهاد مذاکره کره شمالی

آقای ترامپ همچنین نسبت به "امیدهای کاذب" هشدار داده است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تازه ترین واکنش خود به اعلام آمادگی کره شمالی برای گفتگو درباره سلاح های اتمی می گوید محتطانه خوشبین است.
 
کره شمالی در ۲۴ ساعت گذشته گفته است که اگر احساس خطر نکند حاضر است در مورد برچیدن تسلیحات اتمی اش مذاکره کند.
 
رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه در کاخ سفید گفت "بیانیه هایی که از کره جنوبی و کره شمالی می شنویم خیلی مثبت است" اما همچنین در مورد "امیدهای کاذب" هشدار داد.
 
کره جنوبی پیشتر گفت که موضوع مذاکره بر سر برنامه اتمی، روز دوشنبه در جریان دیدار مقام هایش با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی مطرح شده است.
 
سئول گفت که آقای کیم همچنین گفتگو با آمریکا و وقفه در آزمایش های تسلیحاتی را مردود ندانست.
 
کره شمالی قبلا در پی توافق های مشابه از عمل کردن به تعهداتش باز مانده است.
 
فرستادگان سئول گفتند که رهبران دو کره همچنین موافقت کردند ماه آینده ملاقات کنند که اولین اجلاس سران دو کشور طی بیش از یک دهه و اولین اجلاس از زمان روی کار آمدن آقای کیم در کره شمالی خواهد بود.
 
دو کشور در جریان بازی های المپیک زمستانی در کره جنوبی لحنی دوستانه داشتند و ورزشکاران آنها حتی در یک تیم مشترک بازی کردند.
 
"راه دراز"
 
آقای ترامپ در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: "مسلما راه درازی را با کره شمالی طی کرده ایم، حداقل از نظر لفظی... بیانیه هایی که از کره جنوبی و کره شمالی می شنویم خیلی مثبت بوده. این اتفاق مهمی برای جهان خواهد بود."
 
رئیس جمهور آمریکا همچنین از تصمیم پیونگ یانگ برای شرکت در المپیک پیونگ چانگ تمجید کرد.
 
اما او پیشتر در توییتی نسبت به "امیدهای کاذب" هشدار داده بود.
 
همزمان مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا گفت: "مذاکره با کره شمالی در هر مسیری حرکت کند، عزم ما سست نمی شود."
آقای کیم دوشنبه شب میزبان هیاتی از کره جنوبی بود او گفت که "ایالات متحده و متحدان ما به اعمال حداکثر فشار بر رژیم کیم برای پایان برنامه هسته ای اش متعهد هستند."
 
او گفت: "همه گزینه ها روی میز است و موضع ما در قبال این رژیم عوض نخواهد شد مگر آنکه شاهد گام های معتبر، قابل تصدیق و محکم به سوی برچیدن سلاح های اتمی باشیم."
 
ژنرال رابرت اشلی، مدیر سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا، گفت او خوشبین نیست و افزود: "خواهیم دید اوضاع چطور پیش می رود."
 
آمریکا بر این نظر است که به خصوص بعد از آزمایش های اتمی و موشکی سال پیش کره شمالی نمی توان ادعاهای آشتی جویانه این کشور را جدی گرفت مگر آنکه اول در مورد برچیدن سلاح های اتمی تعهد دهد.
 
انتظار می رود هیات ده نفره کره جنوبی که با رهبر کره شمالی دیدار کرده در ادامه این هفته به واشنگتن سفر کند و مقام های آمریکایی را در جریان بگذارد.
 
همزمان به گزارش رویترز وزارت خارجه چین گفت که امیدوار است دو کره بتوانند به تلاش ها برای پیشبرد روند آشتی ادامه دهند.
 
دفتر رئیس جمهوری کره جنوبی سه شنبه گفت که "حکومت کره شمالی روشن کرده است که آمادگی غیراتمی کردن شبه جزیره کره را دارد و تصریح کرده که اگر تهدیدهای نظامی مرتفع و امنیت رژیم آن کشور تضمین شود، آنگاه به اسلحه اتمی نیازی نخواهد داشت."
 
پیشتر خبرگزاری رسمی کره شمالی گفت که آقای کیم در دیدار با هیات کره جنوبی "به گرمی از آنها استقبال کرد."
 
با این حال بعضی منتقدان با بدبینی به نیات کره شمالی می نگرند. این کشور در سال 2005 در اجرای توافق ها ناکام مانده که یک مورد قابل توجه به موافقتنامه کمک در برابر خلع سلاح در سال ۲۰۰۵ مربوط می شود.
دیدار کیم با مقام های کره جنوبی
+24
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    romano - تهران، ایران
    خامنه ای بی کفایت ترین دیکتاتور تاریخ حتی به نفع بقا خودش هم کار ارزشمندی نکرد. خنده این جغله از صدتا فحش برای آمریکاییها بدتره.
    2
    4
    ‌چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.