کره شمالی خواستار 'مذاکره با آمریکا شد'

ژنرال کیم یونگ چول یکی از چهره‌های پرنفوذ حکومتی در کره شمالی به شمار می‌رود به گفته مقام‌های کره جنوبی، کره شمالی خواستار مذاکره با آمریکا شده است.
 
این خبر بعد از دیدار ژنرال کیم یونگ چول، یکی از مقام‌های ارشد اطلاعاتی کره شمالی با مون جه‌این، رئیس جمهور کره جنوبی در آستانه مراسم اختتامیه المپیک زمستانی در پیونگ چانگ اعلام شده است.
 
پیونگ‌چانگ شهری در حدود ۱۸۰ کیلومتری سئول، پایتخت کره جنوبی واقع شده که میزبانی رقابت‌های المپیک زمستانی ۲۰۱۸ را عهده‌دار بوده است.
 
ژنرال کیم در صدر یک هیات ۸ نفره برای سه روز به این کشور سفرکرده است.
 
کیم یو-جونگ، خواهر رهبر کره شمالی و کیم یونگ-نام که عنوان رئیس دولت کره شمالی را دارد در مراسم افتتاحیه زمستانی حضور داشتند.
 
این بلندپایه‌ترین هیات اعزامی کره شمالی به سئول از زمان جنگ میان دو کره در سال‌های ۱۹۵۰ بوده است.
حضور هیات کره شمالی در بازی‌های المپیک زمستانی باعث گرم شدن روابط با کره جنوبی شدگفته شده ایوانکا ترامپ، دختر رئیس جمهور آمریکا هم در مراسم اختتامیه حضور دارد.
 
مقام‌های آمریکایی البته دیدار با هیات کره شمالی در جریان این سفر را "نامحتمل" دانسته‌اند.
 
بر اساس گزارش‌ها در مراسم افتتاحیه این رقابت‌ها، هیئت کره شمالی از دیدار با مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا خودداری کرده بود.
 
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته است تنها در صورتی با رهبر کره شمالی وارد مذاکره می‌شود که او آماده صحبت درباره کنار گذاشتن برنامه هسته‌ای کشورش باشد.
 
برنامه هسته‌ای کره‌شمالی و دستیابی این کشور به فناوری موشک‌های بالستیک از بحث برانگیزترین موضوعات مورد انتقاد آمریکا بوده است.
 
این در حالی است که دو روز پیش (جمعه ۲۳ فوریه) واشنگتن تحریم‌های جدیدی را علیه پیونگ یانگ اعلام کرد که کره شمالی متقابلا این تحریم‌ها را "اقدام جنگی" خواند.
 
وزارت خارجه کره شمالی البته با تقدیر از همکاری دو کره در جریان مسابقات المپیک گفته است: "آمریکا تهدید جنگ را با تحریم‌های گسترده جدیدی به شبه جزیره کره آورده است."
 
پیشتر هم کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی از تلاش‌های "موثر" کره جنوبی در میزبانی بازی‌های المپیک زمستانی تقدیر کرده بود.
 
حضور این هیات در کره جنوبی و دیدار آنها با رئیس‌جمهوری کره جنوبی باعث گرم شدن روابط میان دو کشور شده و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، رئیس‌جمهوری کره جنوبی را به پیونگ‌یانگ دعوت کرده است.
 
شبه جزیره کره در جریان جنگ بین دو کشور طی سال‌های ۱۹۵۰-۱۹۵۳ جدا شد و هیچکدام از این دو طرف معاهده صلحی را در این زمینه تا کنون امضا نکرده‌اند.
+49
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۲
    Iranemaa - قم، ایران

    این یک واقعیت است که باید بپذیریم که دشمنی با آمریکا یعنی بدبختی برای مردم ان کشور .امیدوارم مردم کره شمالی هم روزی از این وضعیت اسفبار راحت شوند.
    7
    65
    یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۰
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
    از قدیم گفته اند دست زننده را فلک هم میترسد.این کره هائی هم خوب میدانند که ترامپ اهل شوخی نیست
    1
    12
    یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.