ولوو XC۶۰؛ «ایمن‌ترین» خودروی اروپا طی سال ۲۰۱۷

 ولوو XC۶۰ nv در نمایشگاه ژنو بر اساس بررسی‌های موسسه «یورو ان کپ» خودروی ولوو XC۶۰ در سال ۲۰۱۷ «امن‌ترین» خودروی اروپا نام‌گذاری شد.
 
در سال ۲۰۱۷ موسسه یورو ان کپ بیش از ۷۰ خودرو از کلاس‌ها و برندهای مختلف را تست کرد و در میان این تست‌ها نسل دوم کراس‌اور لوکس ولوو XC۶۰ بهترین عملکرد را از نظر ایمنی از خود نشان داد.
 
محصولات برند ولوو همیشه در میان ایمن‌ترین خودروهای جهان شناخته می‌شوند و نسل جدید XC۶۰ با کسب امتیاز ۹۸ درصد در بخش تست تصادف حفاظت از سرنشینان و امتیاز ۹۵ درصد در بخش سیستم‌های ایمنی کمکی، بالاترین امتیاز‌ها را کسب کرده است.
 
مالین اکولم، قائم مقام مرکز ایمنی خودروهای ولوو، پیش از این گفته بود ایمنی خودروها ولوو تا سال ۲۰۲۰ آنچنان رشد می‌کند، که در تصادفات سرنشینان خودروهای ولوو نه کشته خواهند شد و نه آسیب جدی خواهند دید.
 
هم اکنون سه مدل XC۶۰، S۹۰ و V۹۰ برند ولوو در تست‌های سه‌گانه‌ سیستم ترمز اضطراری خودرکار «یورو ان کپ»، با کسب بالاترین امتیاز، سه جایگاه اول را تصاحب کرده‌اند. برای اولین بار در تاریخ تست‌های «یورو ان کپ»، سه جایگاه اول در اختیار خودروهای یک برند قرار گرفته است. سدان S۹۰ و استیشن V۹۰ در بخش‌های تست تصادف «حفاظت از سرنشینان بزرگ‌سال» و «سیستم‌های ایمنی کمکی» به ترتیب امتیاز‌ ۹۵ و ۹۳ درصد به دست ‌آورده‌اند.
 
گذشته از خودروهای شرکت ولوو در کلاس سدان بزرگ فولکس واگن آرتئون، در کلاس شاسی‌بلند کوچک فولکس واگن T-Roc در کلاس سوپرمینی، فولکس‌واگن پولو، در کلاس مینی‌ون کامپکت: اوپل/واکسهال کراس‌لند ایکس و در کلاس کامپکت سوبارو XV و سوبارو ایمپرزا به عنوان امن‌ترین خودروها معرفی شدند.
 
از دیگر خودروهایی که موفق به کسب ۵ ستاره‌ی ایمنی «یورو ان کپ» شده‌اند، می‌توان به کیا استینگر، جگوار F-Pace، تویوتا یاریس، هیوندای Kona و ب‌ام‌و سری ۶ GT اشاره کرد.
 
«یورو ان کپ» در سال ۲۰۱۷ همچنین نا امن ترین خودرو را هم معرفی کرد و سوپرمینی فیات پونتو هیچ ستاره‌ای در تست‌های این موسسه کسب نکرد.
 
ارزیابی اتومبیل‌های جدیدی که وارد اروپا می‌شوند توسط سازمان یورو ان کپ و به‌منظور سنجش میزان امنیت اتومبیل انجام می‌شود. این سازمان در سال ۱۹۹۷ توسط سازمان حمل و نقل بریتانیا پایه‌گذاری شد و هم اکنون کشورهای اروپایی، اتحادیه اروپا و هرگونه سازمان مرتبط با حمل و نقل و حمایت از مصرف کنندگان در اروپا، از آن حمایت می‌کند. دفتر اصلی «یورو ان کپ» در بلژیک واقع شده است.
 
در بررسی دیگری، موسسه بیمه و ایمنی بزرگراه‌های آمریکا ( IIHS) فهرستی را از ایمن‌ترین خودروهای سال معرفی کرده است که مشتریان بر اساس آن می‌توانند ایمن ترین خودروهای بازار آمریکا را انتخاب کنند. در این فهرست شرکت سوبارو با ۴ خودرو در لیست ایمن پلاس، ایمن‌ترین محصولات را دارد.
+52
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۴
    لشگر ششم ورماخت - دوسلدورف، آلمان
    از پراید که دیگه امنیتش بیشتر نیست . امنیتی که پراید داره قابل قیاس با این چرتو پرتایی که اینا میسازن نیست . دمشون گم این آخوندا یه پراید رو در اختیار مردم گذاشتن که هیچ کجای دنیا همچین ماشینی ندارن و فقط ما ایرانیا پراید داریم .
    19
    14
    ‌پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    لشگر ششم ورماخت - دوسلدورف، آلمان
    وآیی وآیی این ابله هایی که منفی دادن به کامنتم ، یعنی اینا فکر کردن که من جدی نوشتم ؟!!! وآیی وآییی یا فاطمه ی زهرا !!! یعنی واقعا اینها منفیشون بابت این بوده که فکر کردن از ته دل کامنت نوشتم ؟!!!! خدایا خودت ظهور کن
    10
    5
    ‌پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    hitman01 - استوکهلم، سوئد
    بله امنیتش خوبه ولی‌ قیمت‌ها انقدر گزاف هستند که حتا ما که اینجا زندگی‌ می‌کنیم و یه درامد معمولی‌ داریم هم نمی‌تونیم یه نوش رو بخریم. هزینه نگه داری و سرویس هم بماند.
    3
    2
    ‌پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    khyar - اوپسالا، سوئد
    زیباترین رنگش هم همین رنگ تو تصویره.
    5
    4
    ‌پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::hitman01 - استوکهلم، سوئد::]. اصولا تمام ماشین های ولوو امنیت بالایی داره. حتی مدل های قدیمی و ساده تر که طبیعتا ارزانتره. ارزش ماشین های دست دوم سوعدی از حداقل ژاپنی و فرانسوی خیلی بهتره
    3
    10
    ‌پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    من برای دخترم سال ٢٠١٧ یه دونه خریدم. نه تنها به خاطر ایمنی، بلکه به خاطر کنترل های الکترونیکی درایور اسیست که داره. سال پیش تنها ماشینی بود که ادعا میکرد که سیستم ترمز اتوماتیک رو از سرعت شهری (٢٥ مایل در ساعت) به صورت قابل اعتماد به ٦٥ مایل در ساعت (سرعت اتوبان) رسوندن. یعنی در حقیقت اگر راننده حواسش نباشه، حتی با سرعت ٦٥ مایل هم میتونه از برخورد به مانع جلوگیری یا اینکه شدت برخورد رو کم کنه.
    5
    8
    جمعه ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    بلوچ اسلو - اسلو، نروژ
    [::لشگر ششم ورماخت - دوسلدورف، آلمان::] عزیز جان:خیلی‌ از دوستان دیدگاه‌های قبلی‌ طرف کامنت گذار را هم معیار قرار میدهند و میدانند طرف چند مرده حلاجه و دقیقا شوخی و جدی را به خوبی تشخیص میدهند.برای بنده اینطوریست تا اسمم را میبینند فورا دو دستی‌ منفی‌ را به حساب بانکی‌‌ام میریزند،من گله‌ای ندارم سابقه‌ام بخاطر نظرات آبکی‌،بکش و ببند خرابه! ولی‌ شما چرا؟ امیدوارم به درد من گرفتار نشوید، ایامتان خوش
    4
    6
    جمعه ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۶:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.