مجله فرانت پیج: غرب مسئول خون‌های ریخته‌شده در چهل سال گذشته در ایران است

ایران اینترنشنال: مجله آمریکایی فرانت پیج در شماره امروز خود سه‌شنبه ۱۹ دی ماه ضمن انتقاد از «چهل سال سیاست‌های احمقانه، بی‌تفاوتی، طمع‌ورزی، سازشکاری و مماشات کشورهای غربی در مقابل حکومت جمهوری اسلامی» می‌گوید انقلاب اسلامی یک حرکت جهادگرایانه بود که به اشتباه پیام آور آزادی و دموکراسی خوانده شده بود.
 
در این مقاله آمده است: «روحانیون ایران بار دیگر در مورد سرکوب تظاهرات مردم کشور بر علیه حکومت مذهبی که هفته پیش آغاز شده بود به لاف‌زنی پرداخته‌اند. تغییر رژیم از درون، هنوز یک امید واهی به‌نظر می‌رسد زیرا پلیس و نیروهای امنیتی رژیم مانند گذشته همه توان نظامی و سرکوبگر خود را علیه اوج‌گیری اعتراضات به‌کار گرفته‌اند. به‌نظر می‌رسد سوزاندن کارت‌های شناسایی و قبض‌های آب و برق برای ایرانیانی که 'جامعه جهانی' ناظر پایمال شدن حقوق بشر آن‌ها است،تنها راه باقی مانده باشد.
 
سیاست‌های کاملاً نابخردانه، بی‌تفاوتی، مماشات و طمع‌ورزی غرب در مقابل بزرگترین جریان جهادگرایانه عصر نوین، دست‌های افراد گناهکار بسیاری را به خون بی‌گناهان آغشته کرده است که امروز باید پاسخگوی آن باشند.
 
برای شروع، از جیمی کارتر و وزارت خارجه کوته‌فکر ما می‌توان نام برد. گروه مشاوران وزارت خارجه کارتر، به‌طور کامل تعبیری اشتباه از انقلاب سال ۱۹۷۹ در ایران داشتند. مسئولان وزارت خارجه ما که در افکار فسیل‌زده مقاومت‌های ضداستعماری و استقلال‌خواهی ناسیونالیست‌ها و دفاع از حقوق بشر غرق بودند از ماهیت شدیداً مذهبی و ارتجاعی مقاومت در مقابل شاه غافل ماندند. طبقه روحانیون و پدرخوانده سیاسی آنها آیت‌الله خمینی تنها بر مبنای نفرت آنها از مدرنیته و اصلاحات اجتماعی دوران شاه و پدرش در مورد امور مذهبی، آزادی زنان، توسعه فرهنگی و آموزشی، حقوق ادیان و اقلیت‌های مختلف و همه آن قوانین مربوط به توسعه اقتصادی و اجتماعی که خمینی آنها را ' لغو قوانین شریعت اسلامی' می‌خواند نشأت می‌گرفتند. آنها نسبت به از دست دادن قدرت روحانیون در امور اجتماعی، خصوصی و سیاسی ملت ایران نگران بودند.
 
انقلاب اسلامی درحقیقت جهادی مذهبی بر علیه همه آن سیاست‌های مدرنیزه کردن جامعه ایرانی بود که از دید روحانیون به ' آلوده' کردن دستورات مذهبی می‌انجامید که از سوی کافران غربی برای کشور نسخه‌پیچی شده بود. اندکی آگاهی نسبت به تاریخ اسلام هم می‌توانست برای کارشناسان سیاسی ما آشکار کند که این تضادهای خشن در سراسر تاریخ اسلام بر علیه هرگونه نفوذ فرهنگی غرب مسیحی به تولید افراطیونی از خوارج قرن هفتم گرفته تا وهابی‌های قرن ۱۸ و اخوان‌المسلمین و القاعده و داعش امروزی خواهد انجامید.
 
ما تصور می‌کردیم که پس از انقلاب علیه شاه، لیبرال‌ها و چپ‌گرایان و تکنوکرات‌ها بر مصدر امور می‌نشینند و در ساختاری دموکراتیک، همانند غرب با جامعه جهانی بر مبنای منافع مشترک و احترام متقابل همسو خواهند شد. اما همانطور که خمینی گفته بود، « اسلام دین ریختن خون کافران است و شمشیر آن بر علیه فتنه‌گران به‌کار گرفته می‌شود». او شروع این رسالت برای خود را با گروگان‌گیری در سفارت آمریکا آغاز کرد و به صدور انقلاب خود همت گماشت.
 
به دنبال آن در حمله به مقر سربازان آمریکایی در بیروت ۲۴۱ تفنگدار آمریکایی را به‌قتل رساندند. در دوران ریگان هم مسئولان ما با کیک و انجیل به دیدار رهبران ایران رفتند.
 
توافق هسته‌ای فاجعه‌آمیز دوران اوباما هم برای باز کردن دست سرمایه‌گزاران پول‌پرست آمریکا و اروپا برای ورود به بازارهای پرسود ایران هرگونه مکانیزم آوردن فشار بر روحانیون حاکم را پایان داد.
 
اکنون ما با یک سیاست خارجی جدید در مقابل ایران روبرو هستیم که در انتظار نشسته است. حرف‌های زیادی در پشتیبانی از اعتراضات اخیر مردم ایران زده می‌شود، اما کمتر محتوای عملی و کمک به مخالفان این رژیم در آنها دیده می‌شود.
 
بدون رساندن این کمک و فشار بر مذهبیون حاکم بر ایران، استبداد و فساد آنها و بحران اقتصادی و بی‌ثباتی منطقه به‌پیش خواهد رفت و بدتر هم خواهد شد.
 
آنطور که آدام اسمیت گفته است: «حتی رژیمی به‌هم ریخته، قدرت نابودگری بیش از خود را نیز دارد. حکومت رایش سوم در آلمان نازی تنها ۱۲ سال بر سر قدرت بود، اما جان ۵۰ میلیون نفر را گرفت. آیا ما می‌خواهیم در انتظار تبدیل ایران به یک کره شمالی دیگر بمانیم؟»
+92
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان
    کسیکه پیشمان شد و به اشتباه خود پی برد پس نباید به گناهانی که در گذشته مرتکب شده، خرده گرفت (ضرب مثل یهودی)! پس دست بکار شوید و بمردم آمریکا دوست کمک کنید! اینکه کاری ندارد زیرا ما بیشماریم!
    7
    26
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

    البته این نگاه و نظر یک مقاله نویس در این مجله است. بنده بهیچوجه فکر نمیکنم که غربیها در محاسباتشان اشتباه عمل کردند. آنها ملت ایران را خرافاتی و مذهبی دیده بودند و بخوبی واقف بودند که با براه انداختن یک رژیم مذهبی در ایران خواهند توانست کشور ایران را به یغما برده و صد سالی به در جا زدن وادار کنند. غربیها خیلی بهتر از خود ایرانیان آخوندها را میشناختند. در محاسبات خیلی کوچکی اشتباه کردند اما در یک کلیت برنده بوده و ایران را دوشیدند، حکومت کردن ایران را بر اوپک از دست ایران خارج کردند. تعین قیمت نفت را از ایران گرفتند و از شاخ و شانه کشیدنهای شاه خلاص شدند. ملاهای بیسواد و احمق اهل مماشات و زیرآبی بودند. شاه دیگر باج نمیداد و این امر غربیها را عصبانی کرده بود. مصاحبه هایش هست. به خبرنگار فرانسوی گفت: شما آب Evian را از نفت ما گرانتر میفروشید! آنوقت انتظار دورید که من بزرگترین ثروت این مملکت و این ملت را حراج کنم؟! بهر جهت امر مسلم این بوده و هست که غرب همواره ملتهای خرافاتی، مذهبی و خدا در پشت رفته را به آسانی دستکاری کرده و بازی میدهد. خدا که فرو رفت، زندگی دود شده و مغز پشمکی میشود
    2
    61
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
    این مجله هم بیکاره ها !!خبر از قلاده به گردنهاى غرب که در این سایت بیشمارند هم هستند ، نداشته ! بى شک باعث خشم و غضبشون میشه !
    28
    16
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    tiger.man - لوبومو، کنگو
    آدام اسمیت گفته است: «حتی رژیمی به‌هم ریخته، قدرت نابودگری بیش از خود را نیز دارد. حکومت رایش سوم در آلمان نازی تنها ۱۲ سال بر سر قدرت بود، اما جان ۵۰ میلیون نفر را گرفت. آیا ما می‌خواهیم در انتظار تبدیل ایران به یک کره شمالی دیگر بمانیم؟» ادام اسمیت .نازیسم .هیتلر. کره شمالی.ایران قرن بیستم: : : مطمینی ادام اسمیت گفته اینو نویسنده با سواد
    1
    10
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

    [::شب تاب - یوکوهاما، ژاپن: دوست محترم با نهایت ادب عرض میکنم. شما هم از جمهوری اسلامی و ملاها متتفری ، مگر نه؟ اما مطلع هستی که مرتبا کلمات فرهنگی وارده آنها را استفاده میکنی؟! اینجا کسی قلاده ندارد. اگر داشته باشد، پس شما هم داری. این کلمات دقیقا کلمات بازجو حسین و یارانش است. مردم عقاید و نگاههای متفاوتی به مسائل دارند. کسی که همرای و همنگاه شما نیست قلاده دار و سگ نیست. این بدیهیات را یاد بگیرید تا از چاله دیکتاتوری اسلام به چاه دیکتاتوری ضد اسلام نیافتیم. حالا مطلب به این سادگی نشان از خشم و غضب بنده دارد و یا اظهر من الشمس و الفبای دموکراسی است؟!
    13
    37
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    oghab - هلسینکی، فنلاند
    اگر سیاست مداران امریکایی علنی عنوان کنند و درحمایت با ملت ایران باشند و خسارت ایران را بدهند .یقینا منافع بزرگی در منطقه بدست خواهند آورد
    0
    3
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
    [::tiger.man - ریکیاویک، ایسلند: دوست ارجمند تجاهل العارفین میفرمائید. جمله آدام اسمیت درست همان جمله اول است که با کلمه "دارد" تمام میشود. باقی داستان حکایت راوی است. همان جریان جمله معروف: "بخشش لازم نیست، اعدامش کنید" و " بخشش. لازم نیست اعدامش کنید" است. یک جمله که با جابجایی نقطه و ویرگول دو معنای کاملا متفاوت میدهد. با مهر و دوستی.
    5
    18
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
    [::تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک::]. هموطن گرامى همانطور که شما هم مستحضرید هستند هموطنانى که نسنجیده و سطحى و بدون در نظر گرفتن سابقه تاریخى روابط سیاسى و اقتصادى و سود و ضرر آن با غرب ، چنان شیفته و واله غرب خصوصاً آمریکا میشوند که به نظر میرسد که ملیت خودشان را فراموش کرده آمریکائین! اگر زمانى سیستم فعلى ایران تغییر کرده و یک سیستم دمکراتیک و دلخواه مردم بر سر کار بیاید و این افراد به ایران بازگردند ، بى برو ، برگرد بعنوان ستون پنجم براى سرویسهاى امنیتى غربى فعالیت میکنند! وجود اینگونه افراد به لحاظ خیانت و ضرر براى مملکت هیچگونه فرقى با مسئولین فعلى رژیم ندارند، تنها به لحاظ ایدئولژى متفاوتند! در ضمن مگر استفاده از واژه هاى فارسى اختصاصیست ! بطور مثال اگر ضحاکعلى بکرات ، از کلمه دشمن یا فتنه استفاده کرد، بکار بردن این کلمه براى دیگران ناخوشایند است و تابو !؟؟؟ یا به قول شما چون حسین بازجو از کلمه قلاده استفاده کرده ، اگر کس دیگرى این . واژه را بکار بگیره ، فرقى با حسین بازجو نداره!؟؟اینطرزفکرازشخصیت شما که ، کمابیش از فُرم کامنتهاى شما بر میاید ، کمى بعید و باعث تعجب بود !
    11
    9
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
    [::شب تاب - یوکوهاما، ژاپن: دوست ارجمند، اشارتی بود و با هم نگاهی کردیم. بنده حضرتعالی را با کسی مقایسه نکردم. هشداری در مورد کلمات نیشدار و زخم آفرین بود. ما میتوانیم با کلمات ترور کرده و آدم بکشیم. با مهر و احترام.
    7
    10
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    winnie1987 - بيرمنگهام، انگلستان
    من با این مقاله کاملا موافقم. البته با نظر اون دوستمون "تو خوبی‌ بابا" هم موافقم. شاه هر چی‌ بود هم سنش بالا بود هم بیماری داشت، و غربی‌ها با اون دستگاه اطلاعاتی‌ حتما این رو می‌دونستن. دیر یا زودش تغیراتی‌ در ایران انجام میشد، و احتیاجی به انقلاب نبود. غربی‌ها انقلاب ایران رو می‌خواستند، چون منافع ایشان در انقلاب بود.
    1
    8
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    tiger.man - لوبومو، کنگو
    [::تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک::]. بله دوست گرامی درست میفرمایید. برداشت من اشتباه بود. متشکرم بهر حال
    3
    7
    ‌چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    tiger.man - لوبومو، کنگو
    چند سال پیش یه مقاله عربی از یه نویسنده عراقی خوندم که از لحاظ آماری با عدد و رقم تاثیر بحران‌های موجود در خاورمیانه از اواخر دهه 70 میلادی یعنی از زمان انقلاب خمینی بر اقتصاد کشورهای اروپایی و آمریکا را بررسی کرده بود، درآمد ماحصل این بحران‌ها برای اینها به طور میانگین سالی بین 180 تا 220 میلیارد دلار محاسبه شده بود تازه این قبل از بحران داعش و سوریه ویمن و لیبی بود. در اینکه استفاده ابزاری از دین ومذهب چه شیعه وچه سنی و طایفه گری و قومی عرب و عجم و ترک و و. در این بحران‌ها دخیل بوده شکی نیست اما فقط یک احمق بحران‌های موجود را به مذهب صرف ارتباط میده. مشکل اختلاف مذاهب و تفاوت قومیت در منطقه نیست چرا که از ازل بوده تا ابد هم هست ولی مشکل اصلی استفاده بعضی قدرت‌ها از این تفاوت ها و نوچه های آنها از آخوند گرفته تا شاهان وشیوخ خاورمیانه است که برای بقای خود فقط مانده کفش قدرت‌ها را بلیسند. این وسط مردم خاورمیانه چه عرب چه عجم چه کرد و ترک و فارس وچه مسلمان وغیر مسلمان باید تاوان بدهند.
    1
    5
    ‌پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    tiger.man - لوبومو، کنگو
    بحث بیزنسه برادر. وقتی ترامپ از دیپلماتهای خود علنا می‌خواهد برای فروش سلاح‌های خود مشتری پیدا کنید یعنی اینکه جنگی راه بیندازید و خاورمیانه پولدار بهترین هدف برای اینکاره. بحث بیزنس وپول وقدرت صرف هستش نه دین و مذهب و اختلاف زبان و قومیت. اینکه اینجا همه به جان هم افتادند خودش چون فلانی ترکه فلانی فارسه فلانی عربه. یا فلانی قلبا شیعه فلانی سنی معتقده یا فلانی بی‌دین همه نشان از موفقیت این سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن قدرت‌های بزرگه. جون مادرتون مغزتون را به کار بیاندازید فکر کنید.
    2
    4
    ‌پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
    [::tiger.man - ریکیاویک، ایسلند: جمله شما را میشود کامل و شفاف کرد: بحث بیزینسی است که میشود بسادگی با شعله و اختلافات مذهبی بر آن پرداخت و به آن دامن زد. ریشه این دوشیدنها باز هم به همان مذهب برمیگردد و هزاران نمونه تاریخی در پیش روی ماست. با مهر و دوستی.
    5
    8
    ‌پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۵:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.