داروهای فعلی میگرن بیشتر برای پیشگیری هستند تا درمان. کسانی که از سردردهای مداوم موسوم به سردردهای میگرنی رنج می برند، به زودی به گروه تازهای از داروها برای کاهش دردهایشان دسترسی خواهند داشت.
پژوهشگران مجله نیو انگلند در دو پژوهش جدید نشان داده اند دو دارو که در شبکه های مغزی بیماری دردناک میگرن دخالت دارند، می توانند دفعات بروز حملات میگرن را بدون ایجاد عوارض جنبی کاهش دهند.
«پیتر گادزبی» نویسنده یکی از پژوهشها و استاد نورولوژی در کینگز کالج می گوید «این داروها نخستین داروهای معالجه میگرن هستند که محل بیماری را نشانه می گیرند. داروهای کنونی پیشگیری میگرن ، شامل موادی برای درمان فشار خون بالا، صرع و افسردگی هستند.
گادزبی افزود: ما به بیماران اختیار انتخاب میان داروهای بتا بلوکر که در آنها احساس خستگی ایجاد می کند و یا داروهای ضد افسردگی که آنها را خواب آلود می کند و موجب افزایش وزنشان می شود، می دهیم.
در داروهای جدید از آنتی بادی های (پادتن) مخصوصی استفاده می کنیم که یک پرده مخصوص بر روی مغز می کشد و درد را تنظیم می کند.هدف این داروها آن است که آن است که جلوی شدت عوارض میگرن شامل سردرد ،تهوع و حساسیت به نور و صدا را بگیرد.
این آزمایش در مرکز جفرسون در فیلادلفیا انجام گرفته است. در این آزمایش به هفتصد بیمار، به صورت ماهانه یا فصلی، پادتن «فرمانزماب» تزریق می شد.
این گروه همگی تقریباً روزانه دچار حمله میگرن می شدند. پس از تزریق دارو ،شمار حملات مداوم میگرن کاهش یافت و در بعضی آنها به کلی قطع شد.
+8
رأی دهید
-1
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.