دونالد ترامپ ویدیو جنجالی یک گروه راست افراطی را در توییتر بازنشر کرد + ویدیوها

بی بی سی : دونالد ترامپ سه ویدیو جنجالی یک گروه راست افراطی را در توییتر بازنشر کرد.
 
اولین توییت از حساب جیدا فرنسن، معاون گروه "اول بریتانیا" است که ادعا کرده تصاویر ویدیو مهاجر مسلمانی را در حال کتک زدن یک مرد هلندی نشان می‌دهد.
 
دو ویدیوی دیگر نیز افرادی را نشان می‌دهند که خانم فرنسن می‌گوید مسلمانند.
گروه 'اول بریتانیاگ در سال ۲۰۱۱ توسط اعضای سابق حزب ملی بریتانیا تاسیس شد.
 
این گروه توانسته با انتشار مطالبی که مدعی اسلامی شدن بریتانیاست در شبکه‌های اجتماعی توجه زیادی را به خود جلب کند.
 
این گروه اعضای خود را با سیاست‌های ضد سقط جنین و ضد مهاجرت وارد رقابت برای انتخابات اروپا کرده اما هنوز نتوانسته کرسی به دست بیاورد.
 
این گروه در تازه‌ترین انتخابات شهری لندن نیز تنها ۱.۲% از آراء را به خود اختصاص داد.
واکنش‌ها
سخنگوی ترزا می نخست وزیر بریتانیا اقدام رییس جمهوری آمریکا در بازنشر این توئیت‌ها را غلط خوانده است.
جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر بریتانیا هم این کار رییس جمهوری آمریکا را تهدیدی برای جامعه بریتانیا خوانده است.
 
سارا هاکابی سندرز، سخنگوی کاخ سفید گفته است خانم می و سایر رهبران جهان می‌دانند که "این‌ها تهدیدهایی واقعی است که باید به بحث گذاشته شوند."
 
به گفته خانم سندرز، "ویدیوها واقعی باشند یا نه، تهدید واقعی است."
ویدیوها چه چیزی را نشان می‌دهند؟
به نظر می‌رسد ادعاهای مطرح شده مربوط به ویدیوی اول صحت چندانی ندارد.
در این ویدیو فردی به ظاهر مسلمان، یک جوان هلندی را که عصا دارد، کتک می زندسخنگوی دفتر دادستانی عمومی هلند به بی‌بی‌سی گفت مردی که در تصویر دیده شده دستگیر شده است و او مهاجر نیست بلکه در هلند به دنیا آمده و بزرگ شده است.
 
سفارت هلند در آمریکا نیز در حساب توییتری خود این موضوع را تایید کرده و خطاب به رییس جمهوری آمریکا نوشته است: "واقعیت مهم است، مردی که در این تصاویر دیده می‌شود در متولد و بزرگ شده در هلند است و طبق قانون هلند مجازات شده است."
 
ویدیوی دوم که توسط رییس جمهوری آمریکا بازنشر شده مردی را نشان می‌دهد که مجسمه "مریم باکره" را درهم می‌شکند
در این ویدیو شکستن مجسمه مریم مقدس توسط یک اسلامگرا نشان داده میشودحمله کننده در این تصویر می‌گوید هیچ کس به جز خدا در سرزمین شام پرستیدنی نیست. به نظر می‌رسد این ویدیو که در سال ۲۰۱۳ در یوتیوب نشر شده مربوط به سوریه باشد.
 
ویدیوی سوم مربوط به شورش‌های مصر در سال ۲۰۱۳ است و مردی را نشان می‌دهد که از روی بام ساختمانی در اسکندریه به زمین انداخته می‌شود. در سال ۲۰۱۵ تمام کسانی که در این شورش دست داشتند محاکمه شدند و یک مرد نیز اعدام شد.
در این ویدیو تنبیه مرگ‌آور یک پسر نوجوان توسط نیروهای اسلام‌گرا به تصویر درآمدهسخنگوی کاخ سفید گفته است: " صحبت درباره امنیت ملی و آنچه آن را تهدید می‌کند مهم است. رییس جمهوری نگاه متفاوتی به تهدید علیه امنیت ملی دارد و به نظر او مرزهای کنترل شده یکی از راه‌های کمک به مردم این کشور درباره تهدیدهایی واقعی است.
 
ویدیو اولین بار در حساب توییتری آن کولتر، تحلیل‌گر محافظه‌کار آمریکایی منتشر شده بود.
خانم فرنسن در توییتر ۵۲۰۰۰ دنبال‌کننده یا فالوئر دارد.
 
خانم فرنسن با خوشحالی به بازنشر پست خود توسط رییس جمهوری آمریکا واکنش نشان داده و در حساب توییتری‌اش نوشته: "خود دونالد ترامپ این ویدیو را بازنشر کرده و او ۴۴ میلیون دنبال‌کننده دارد. سایه خدا برسر آمریکا و ترامپ!"

هشدار ترامپ - تحلیلی از آنتونی زرکر خبرنگار بی‌بی‌سی در آمریکا
دونالد ترامپ یک‌بار دیگر از حساب توییتری خود برای موضع‌گیری در مسائل سیاسی آلوده به مذهب در بریتانیا استفاده کرده است.
 
در گذشته او تنها چند ساعت بعد از حمله مسلحانه در لندن، از عملکرد صادق خان شهردار این شهر انتقاد کرده بود. یک بار هم به غلط افزایش جرم در انگلستان و ولز را به غلط به گسترش "تروریسم و اسلام‌گرایی افراطی" نسبت داده بود.
 
حالا او چند ویدیو تایید نشده را که توسط یک گروه راست افراطی بریتانیا منتشر شده، بازنشر کرده است.
به نظر می‌رسد برای رییس جمهوری آمریکا منحرف کردن اذهان به بریتانیا در جهت هدف سیاسی خاصی باشد.
 
آقای ترامپ با اشاره به رویدادها و اظهارنظرهای مطرح در بریتانیا به آمریکایی‌ها هشدار می‌دهد که اگر نسخه سیاسی او برای مهاجرت و امنیت مرزی را نپذیرند وضع مشابهی در انتظارشان خواهد بود. ممنوعیت ورود مسلمانان، دیوار مرزی مکزیک، اخراج روز افزون مهاجران و کاهش چشم‌گیر پذیرش پناهجو همه بخشی از برنامه "امنیت ملی" رییس جمهوری آمریکاست.
 
درحالی که اغلب آمریکایی‌ها احتمالا نام گروه "اول بریتانیا" را نشنیده‌اند و با گروه‌های ملی‌گرای افراطی اروپا نیز آشنا نیستند، گروه‌های برتری‌طلب سفیدپوست در آمریکا از نزدیک فعالیت این گروه‌های بریتانیایی را دنبال می‌کنند.
 
رییس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه نشان داد که او هم چشمی به این گروه‌ها دارد.
اوایل ماه جاری خانم فرنسن متهم شد در سخنرانی خود در بلفاست، از رفتار و گفتار توهین‌آمیز و زبان تهدید استفاده کرده است.
 
قرار است او برای دادرسی روز ۱۴ دسامبر در دادگاهی در بلفاست حاضر شود.
جیدا فرنسن بیش از ۵۲ هزار دنباله‌رو در توییتر داردبرندن کاکس، که همسرش جو کاکس نماینده سابق بریتانیا به دست یکی از اعضای راست افراطی در بریتانیا کشته شد، این اقدام را محکوم کرده است.
 
پیرس مورگان، مجری تلویزیونی و روزنامه‌نگار بریتانیایی که خود را "دوست رییس جمهوری آمریکا" می‌خواند در حساب توییتری خود خطاب به او نوشته است "معلوم هست چه کار می‌کنی؟ لطفا دست از این دیوانه‌بازی بردار و ریتوییتت را پاک کن."
 
شورای روابط اسلامی آمریکا، یک گروه حقوق مدنی در این کشور نیز گفته است: "انتظار می‌رود این مطالب را بر وب‌سایت‌های نفرت پراکن علیه مسلمانان ببینیم نه در حساب رییس جمهوری آمریکا".
 
به گفته این شورا این بازنشر در حساب آقای ترامپ می‌تواند تحریک به خشونت علیه مسلمانان تلقی شود.
اتحادیه ضدافترا، یک گروه مخالف تعصب در آمریکا نیز در واکنش به این موضوع گفته است بازنشر این تصاویر توسط رییس جمهوری آمریکا، متعصبان در آمریکا و خارج از آن را جسورتر می‌کند.
 
شورای مسلمانان در بریتانیا از دولت خواسته است که با موضع‌گیری اختلاف نظر خود را با نشردهندگان این ویدیوها نشان دهد.
 
سخنگوی این شورا گفته است "این روشن‌ترین تاییدیه از سوی رییس جمهوری آمریکا بر تبلیغات گروه‌های راست افراطی علیه مسلمانان است."
 
قرار است این موضوع در پارلمان بریتانیا نیز مطرح شود و ایوت کوپر، نماینده پارلمان از حزب کارگر از دولت خواسته اقدامات آقای ترامپ را محکوم کند.
+12
رأی دهید
-21

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    یه افغانی که همزبان و هم دینتون و همسایتون هست تو کشورتون خلافی میکنه خشتکشو پرچم میکنید توقع دارید اونها از حماقتهای مهاجران آسیایی خوشحال باشن!
    1
    5
    ‌پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۴:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    abulolo al majoosi - برنو، چک
    ترامپ زیاد تریپ داره. ایشان یک فرد بالقوه راسیست هست . نظرات ایشان در تظاهرات راستگرایان امریکای را فراموش نمى کنیم
    2
    4
    ‌پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    abulolo al majoosi - برنو، چک
    امیر قریو جان : مخالفت با یک کارى در جایى به معناى موافقت با کار مشابه در جاى دیگر نیست برادر نازنین من. یاد بگیریم همه چى رو با هم قاطى نکنیم. در ثانى بحث مهاجر کردى ، ببخشید از جمعیت امریکا چند درصد ناتیو هستند؟ این کله زرده خوش ناتیوه؟!. البته حقیقتى که هست تاثیر دراز مدت زندگى ایشان با همسران اروپاى شرقى هست. زن اولش چکى بود (چک ها به صورت کلى راسیست هستند) ، یکى دیگش هم اسلوونى هست که اون همهم زیباى اسلاوتبار هست. البته شاید اگه ترکى یا فارس میگرفت اینهمه نژادپرست نبود:)
    0
    3
    ‌پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.