«چارلز منسن» تبهکار آمریکایی و رهبر فرقه «خانواده منسن» در زندان درگذشت

چارلز منسن، رهبر فرقه «خانواده منسن» چارلز منسن، قاتل زنجیره ای آمریکایی در سن ۸۳ سالگی درگذشت. منسن و شش تن از همدستانش دو سال پس از ارتکاب به هفت فقره قتل فجیع در سال ۱۹۶۲ میلادی محکوم و زندانی شدند.
 
چارلز منسن که در سال ۱۹۳۴ در سینسیناتی در ایالت اهایو متولد شد، بخش عمده حیاتش را بخاطر جرائمی که مرتکب شده بود، از دزدی گرفته تا سرقت مسلحانه در زندان گذراند. چارلز منسن در اواسط دهه ۱۹۶۰ میلادی فرقه ای به نام «منسن فامیلی» یا خانواده منسن تشکیل داد و حامیانی برای خود یافت.
 
اعضای منسن فامیلی در اوت ۱۹۶۹ میلادی، شارون تیت هنرپیشه آمریکایی و همسر رومن پولانسکی، کارگردان مشهور که اواخر بارداری اش را می گذراند، به همراه چهار تن از نزدیکان او را در محل سکونتش در ایالت کالیفرنیا به طرز فجیعی با استفاده از چاقو به قتل رساندند.
 شارون تیت، بازیگر و همسر رومن پولانسکی، کارگردان مشهور سینما مشهورترین قربانی پیروان چالرز منسون بود شب بعد از آن لینو لابیانکا، از مدیران ثروتمند لس آنجلس و همسرش بدست شش تن از اعضای منسن فامیلی به قتل رسیدند.
 
چارلز منسن که آمر این قتل ها بود و دستیارانش در سال ۱۹۷۱ میلادی به مجازات اعدام محکوم شدند اما با برچیده شدن اعدام در ایالت کالیفرنیا، چارلز منسن در حبس باقی ماند.
 چارلز منسون بیش از چهار دهه زندانی بود به گفته مقام های محلی چارلز منسن یکشنبه شب در بیمارستان شهرستان کرن در ایالت کالیفرنیا به مرگ طبیعی درگذشت.
گروه پیروان چارلز منسون که با نام "خانواده منسون" شناخته می‌شدند، در سال ۱۹۶۹ میلادی هفت نفر را در دو واقعه جداگانه کشتند.
شارون تیت، بازیگر و همسر رومن پولانسکی، کارگردان مشهور سینما که در آن زمان در ماه‌های آخر بارداری بود، مشهورترین قربانی این گروه بود.
سوزان اتکینز، یکی از پیروان جوان چالرز منسون، با ضربات متعدد چاقو شارون تیت را در خانه‌اش کشت و با خون او جلو در خانه نوشت: " PIG" (خوک).
چهار نفر دیگر هم که در آن روز در خانه شارون تیت بودند به طرز فجیعی کشته شدند.
یک روز بعد از این قتل‌ها، اعضای "خانواده منسون" یک زوج ثروتمند به نام لنو و رزماری لابیانکا را هم در خانه‌شان در لس‌آنجلس کشتند.
پرونده این قتل‌ها به پرونده تیت-لابیانکا مشهور شد.
 'رهبر نظام نوین اجتماعی '
چارلز منسون در هیچ یک از دو صحنه قتل حاضر نبود، اما به عنوان آمر این قتل‌ها در سال ۱۹۷۱ به اعدام محکوم شد. حکم اعدام او به دلیل تغییر قانون مجازات اعدام در ایالت کالیفرنیا در آن زمان به حبس ابد تغییر کرد.
منسون که در اواخر دهه ۱۹۶۰ میلادی پیروانش را جذب می‌کرد می‌گفت که معتقد است جنگی نژادی در آمریکا قریب‌الوقوع خواهد بود.
برنامه او این بود که این جنگ ادعایی را تسریع کند در نهایت به عنوان رهبر یک نظام نوین اجتماعی ظاهر شود.
دادستان‌ها در دادگاه قتل‌‌های تیت-لابیانکا مدعی شدند که منسون امیدوار بوده این قتل‌ها به گردن سیاه‌پوستان بیفتد و این مسئله تنش‌های نژادی را افزایش دهد.
چالرز منسون گروهی از پیروان خود را متقاعد کرده بود که روح عیسی مسیح در جسم او حلول کرده است. او با ترکیبی از کاریزما و استفاده از مواد مخدر گروهی را که عمدتا زنان جوان متعلق به طبقه متوسط بودند، گرد خود جمع کرد.
منسون در طول چهار دهه دوران حبس خود ۱۲ بار تقاضای بخشش و آزدی پیش از موعد کرده بود که با هیچ کدام از آنها موافقت نشد.
+34
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
    انسانها وحشتناکترین موجوداتی هستند که در روی زمین دیده و شناخته ام. قتل فجیع شارون تیت، همسر زیبا و همبازی رومن پولانسکی که هشت ماهه حامله بود، تعادل روانی رومن پولانسکی را مخدوش کرد و باعث شد که پولانسکی در سالهای آتی پس از این اتفاق، دست به تعرضهای جنسی زده و رفتارهای سکسیست در پیش بگیرد.
    6
    23
    دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۲
    IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان

    منسون یک روانی شیتسوفرن،معتاد، الکلی راسیست، مذهبی‌ نازی بود که اعتقاد به برتری سپید پوستان بر نژاد‌های از دیدگاه او پست تر‌ را داشت. تنها گناه شارون تیت آرتیست معروف دهه ۶۰ میلادی آمریکا که به دست عوامل منسون به قتل رسید آن بود که در خانه ایی زندگی میکرد که منسون با صاحب قبلی‌ آن که یک خواننده معروف بود و از اجرا و انتشار آهنگی که منسون برای او ساخته بود خودداری کرده بود مشکل داشت و قصد انتقام گرفتن از او را داشت و بر این عقیده بود که هر کس در آن خانه زندگی‌ کند خوکی همانند آن خواننده خواهد بود و سزاوار مرگ!.
    1
    21
    دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.