در فاضلاب های سوئیس هر سال میلیون ها دلار ذره های طلا و نقره پیدا می شود.بر عکس خیلی از کشورها که چاه فاضلاب شان ممکن است شامل فضولات و دستمال توالت باشد، ظاهراً سیستم فاضلاب سوئیس را ذره های طلا و نقره فرا گرفته است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، پژوهشگران سال گذشته در کارخانه های تصفیه آب سوئیس، حدود ۳ تن نقره و ۴۳ کیلوگرم طلا را در شاخابه ها و گل و لجن های ته مانده از فاضلاب پیدا کردند که ارزش کل آن حدود ۳ میلیون فرانک معادل ۳,۱ میلیون دلار آمریکا بود.
ولی قبل از اینکه مردم بخواهند برای کشف طلا به چاه های فاضلاب سوئیس هجوم ببرند، مطالعات دولت نشان داده است که بیشتر این ذره های ریز فلزات قیمتی، از شرکت های ساعت سازی و از صنایع شیمیایی و داروسازی هستند که از آنها در پروسه تهیه محصولات و یا به طور مستقیم در تولیدات شان استفاده می کنند.
«باس فرینز» نویسنده این گزارش روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «داستان هایی می شنوید که یک مرد یا یک زن عصبانی جواهراتش را می ریزد داخل چاه توالت. ولی اینطور نبود. ما متأسفانه هیچ حلقه و انگشتری پیدا نکردیم. اندازه ذره های طلا یا نقره خیلی ریز بودند، به اندازه میکروگرم یا حتی نانوگرم، ولی روی هم زیاد می شد.» پژوهشگران اکنون به دنبال یافتن راه هایی هستند که این ذره فلزات قیمتی را که هر سال به چاه های فاضلاب منتهی می شوند، بازیافت کرده و از آنها دوباره مصرف کنند. ولی تا کنون راهی که صرف کند، پیدا نکرده اند.
بیشتر ضایعات طلا در بخش غربی سوئیس در «ژورا» پیدا شده است که به نظر می آید از ساعت سازی هایی است که ساعت هایشان را با این فلز گران بها تزئین می کنند.
این یافته یکی از مثال هایی است که نشان می دهد کشور ثروتمند سوئیس حتی در جاهای عجیبی مثل فاضلاب هم ثروت پیدا می کند.
ماه گذشته نیز توالت های یک بانک و سه رستوران در شهر ژنو با بیش از ۱۰۰ هزار یورو اسکناس گرفته بود که توسط مقامات دولتی در دست بررسی است.
+40
رأی دهید
-7
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۶۳
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
امیدوارم قبل از ارائه به بازار بشورند شان!
2
15
جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۵
انرژی و بینهایت - فوکوکا، ژاپن
خوب دیگه اینطوری که اگر محاسبه کنیم، سالانه میلیون ها دلار طلاو نقره هم توسط وسائل الکترونیکی دور ریخته میشوند وازبین میروند. خصوصا کامپیوترهای امروزی که بخاطر سرعت فوق العاده شان برای الکترون ها باید مسیر های طلایی بسازند. دربعضی کشورهای آفریقایی یا و هم چین بعضی مردمان این طلای بکار برده شده در کامپیوترها و دیگر وسائل الکترونیکی را بازیافت میکنند، البته بصورت بسیار ابتدایی و با استفاده از ابزار دستی که خیلی برای صحت مضر است. وروند کارشان هم بسیارپیچیده ومشکل است. مثلا کسانیکه یک مقدار پول دارند اطفال را استخدام میکنند تا این کار هارا کنند و اطفال هم چون از مسایل ایمنی آگاهی ندارند بدون آلات محافظتی دست بکار میشوند.
0
10
جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
ج ا هم همینکار رو بفرم دیگه اى انجام میده پول مردم مظلوم و تحت ظلم و ستم ایران رو میریزه تو حلقوم عربهاى عراق و سوریه و لبنان و یمن که فرقى با همون فاضلاب سوئیسى ها نداره !
2
17
جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.