مسئول بسیج رسانه: مردم ایران اسیر تلفن‌های همراه خود شده‌اند

مسئول بسیج رسانه ایران از تغییر یافتن «اولویت‌های زندگی» در کشور به واسطه فضای مجازی انتقاد کرد و گفت مردم ایران٬ «اسیر» تلفن‌های همراه خود شده‌اند و آن‌قدر در کانال‌های تلگرامی «مطالب بی‌فایده» می‌خوانند که موضوع‌های اصلی زندگی را «فراموش» کرده‌اند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، مسعود بصیری روز شنبه هشتم مهر با اعلام این موضوع در همایش «یاوران زینب» گفت «ملت ایران اسیر موبایل‌های خود شده‌اند» و «روزانه در تلگرام بین شش تا ۱۰ هزار کلمه می‌خوانند» که «ماحصل» آن٬ «در حد چند لطیفه و مطلب بی‌ارزش است».
 
به گفته وی٬ «نتیجه این مطالعات بی‌فایده تغییر کردن اولویت‌ها و عدم مطالبه‌گری از مسئولان برای نیازهای کشور است».
 
مسئول بسیج رسانه ایران افزود که مطالعه «مطالب بی‌فایده» در کانال‌های تلگرامی موجب شده است مردم ندانند «ایران پنج برابر دنیا بنزین، سه برابر برق و دو برابر آب مصرف می‌کند.»
 
به گفته مسعود بصیری٬ به‌دلیل استفاده زیاد از اینترنت٬ مردم از ارقامی چون انجام «سالانه ۳۵ هزار عمل زیبایی به ارزش هفت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان» در ایران اطلاع ندارند و برای «پیشرفت» کشور تلاش نمی‌کنند.
 
این مقام بسیجی همچنین عنوان کرد که نوجوانان در فضای مجازی٬ «به جای محبت، درس زن‌سالاری و مردسالاری» یاد می‌گیرند و به کارهای «غلطی» که حتی منجر به قتل شده است نیز دست می‌زنند.
 
وی کاهش سرانه مطالعه و افزایش آمار طلاق و رواج جشن طلاق در کشور را نتیجه استفاده زیاد از اینترنت عنوان کرد و افزود «دشمن به خاطر رسیدن به اهداف شوم خود ۳۵۰۰ کانال و ۱۷۰ شبکه فارسی‌زبان را به‌ صورت رایگان در اختیار ملت ایران قرار داده است».
 
به گفته مسئول بسیج رسانه ایران٬ «امروزه ...عده‌ای در کانال‌های تلگرامی روزی هزار بار امام حسین را با رفتارهایشان سر می‌برند».
 
اپلیکیشن تلگرام، با میلیون‌ها کاربر در ایران به عنوان پرکاربرد‌ترین شبکه اجتماعی تلفن همراه در ایران شناخته می‌شود و تاکنون فیلتر نشده است.
 
امیر خوراکیان٬ معاون مرکز فضای مجازی به تازگی اعلام کرد که پیام‌رسان تلگرام، ۶۰ درصد پهنای باند اینترنت ایران را اشغال کرده است و این شبکه در حال حاضر ۴۰ میلیون کاربر در کشور دارد.
 
مقام‌های جمهوری اسلامی ایران نگاه مثبتی به فضای مجازی ندارند و همواره تلاش می‌کنند تغییرات ایجادشده در جامعه ایران که ناشی از تغییر سبک زندگی است را به این فضا نسبت دهند.
 
رضا صالحی‌ امیری٬ وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز ۲۹ دی‌ سال گذشته از بسته شدن بیش از ۱۶۰ هزار «کانال فساد» در فضای مجازی خبر داده بود؛ کانال‌هایی که به گفته وی فعالیت «الحادی» و «فاسد» داشته‌اند.
 
این در حالی است که بسیاری از مقام‌ها و نهادهای رسمی جمهوری اسلامی٬ از جمله دفتر آیت‌الله علی خامنه‌ای، ‌رهبر جمهوری اسلامی،‌ حضوری فعال در این شبکه اطلاع‌رسانی دارند.
+32
رأی دهید
-24

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

    البته بعد از اسارت بدست شما. مطلب یا پدیده هوشربایی تلفن همراه یک پدیده جهانی است و ربطی به ایران یا کشوری خاص ندارد. بزودی هم درمانگاههایی برای علاج معتادان تلفنی دایر خواهد شد.
    15
    36
    یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Elfar - اورنج کانتی، ایالات متحده امریکا

    فراموش نکن اقاى مسئول که ٤٠ سال اسارت به دست شما را تحمل کردند و حرف نزدن.
    3
    35
    یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    rouzbeh_ma - لندن، انگلستان

    طوری آمار میگه گویا چهل ساله کی داره به این مملکت حکومت میکنه. اونم از نوع مطلق خودش. همین چند تا کانال ضد خرافه و سیاسی شده خار چشم شمایی که نمی تونی تلگرام رو شنود کنی. اگر قابل شنود و جاسوسی بود میشد بهترین رسانه جهان مخصوصا که روسی هم هست . بنا بر این خففففه
    4
    26
    یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    تیتو تیتو - تهران، ایران
    فضای مجازی بخور بخورای 40 ساله این انگل ها به ریاست روحانیت مفتخوار را رو کرده ، ناراحتن ، کشور رو به خاک سیاه نشوندن انتظار تقدیر هم دارن
    6
    19
    یکشنبه ۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.