بالگرد ارتش ایران سقوط کرد، یک نفر کشته شد

معاون عقیدتی- سیاسی قرارگاه شمال غرب ارتش گفته که این بالگرد «درحال تست و بازبینی بود» و به دلیل «نقص فنی»سقوط کرد. ارتش ایران روز پنجشنبه ششم مهر اعلام کرد که یک بالگرد ۲۱۴ این نیرو در ارومیه سقوط کرده که در جریان آن مسئول فنی این بالگرد کشته شده است.
 
به گزارش خبرگزاری‌های ایران، در بیانیه ارتش ایران علت این سقوط، «نقص فنی» اعلام شده و در ادامه آمده است که خلبان و کمک خلبان این بالگرد مجروح شده‌اند.
 
در همین حال، معاون عقیدتی- سیاسی قرارگاه شمال غرب ارتش گفته که این بالگرد «درحال تست و بازبینی بود» و به دلیل «نقص فنی»سقوط کرد.
 
کریم حسین‌نژاد همچنین خبر داد که حال خلبان و کمک خلبان این بالگرد «مساعد» است و احتمالا ظرف دو روز آینده از بیمارستان مرخص می‌شوند.
 
روابط عمومی ارتش نیز اعلام کرد که این بالگرد «پس از بروز نقص فنی با سرعت عمل و مهارت خلبان به منطقه‌ای خالی از سکنه هدایت شد».
 
در سال‌های گذشته تعدادی از فرماندهان و پرسنل نیروهای نظامی ایران بر اثر سقوط هواپیماهای نظامی جان خود را از دست داده‌اند.
 
خبرگزاری فارس سال گذشته در گزارشی تعداد نیروهای کشته شده نیروی هوایی ارتش در جریان سوانح هوایی از ابتدای دهه ۹۰را ۱۴ نفر اعلام کرده‌ بود.
 
روز ۱۱ آذر ۹۵ یک هواپیمای «فوق سبک» سپاه پاسداران از نوع «جایروپلن» حین اعزام به ماموریت در فرودگاه سراوان از توابع استان سیستان و بلوچستان سقوط کرد و خلبان آن کشته شد.
 
پیش از آن روز چهارم خرداد همان سال، یک جنگنده میگ ۲۹ ارتش ایران در باند پایگاه نظامی نوژه همدان دچار سانحه شد و خلبان آن جان باخت.
 
۲۲ دی ماه ۹۴ نیز بر اثر سقوط یک هواپیمای جنگی آموزشی ارتش ایران در چابهار، خلبان و کمک‌خلبان آن کشته شدند.
 
۱۹ مهرماه ۹۳ نیز یک هواپیمای «توربو کوماندور» در منطقه کورین زاهدان سقوط کرد و هفت سرنشین آن از جمله «سه مقام ارشد نیروی انتظامی» جمهوری اسلامی جان خود را از دست دادند.
 
آن زمان برخی از وبسایت‌ها اعلام کردند که این هواپیما بر اثر اصابت موشک شلیک شده از سوی گروه‌های مسلح مخالف جمهوری اسلامی سقوط کرده اما اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده وقت نیروی انتظامی، این ادعا را رد کرد.
 
در ۱۹ دی سال ۸۴ نیز در سانحه هوایی سقوط هواپیمای فالکون در نزدیکی ارومیه، احمد کاظمی، فرمانده نیروی زمینی سپاه، کشته شد.
 
در ۱۵ آذر ۸۴ سقوط هواپیمای ترابری ارتش ایران که حامل چند خبرنگار و تعدادی از پرسنل ارتش بود، ۱۲۸ کشته و ۱۳۲ زخمی برجای گذاشت.
 
پیش از این همچنین تعدادی از بالگردهای امدادی و یا شرکت‌های دولتی در ایران سقوط کرده و سرنشینان آن کشته شده‌اند.
 
از جمله در آذرماه پارسال با سقوط یک بالگرد شرکت نفت در دریای خزر، پنج سرنشین این بالگرد کشته شدند.
 
در تیرماه ۹۴ نیز بر اثر سقوط یک بالگرد شرکت فلات قاره در خلیج فارس، چهار سرنشین آن کشته شدند.
 
در فروردین‌ماه امسال نیز سقوط یک هلی‌کوپتر اورژانس شیراز که برای انتقال سه بیمار مصدوم از شهرستان «خنج» به شیراز به پرواز در آمده بود ۱۰ کشته برجای گذاشت.
 
هفتم اسفند ۹۳ نیز یک بالگرد متعلق به سازمان مدیریت بحران در بالای روستای «پس‌قلعه» در ارتفاعات تهران سقوط کرد و سه سرنشین آن کشته شدند.
+37
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    Dalahoo834 - دالاهو، ایران

    این بود اقتدار ملی؟ مثلا کشور قدرتمند منطقه!!
    11
    33
    ‌پنجشنبه ۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    alirezagermany - فرانکفورت، آلمان

    ۴تا مکانیک ندران بعد ادعا ساخته ۴تا موشک آهن پاره می‌کنن ، یک مشت کله پوک و دزد تو اون مملکت مونده هرچی‌ نابغه بود خارج شد به کشوری دیگه خدمت کنه
    8
    35
    ‌پنجشنبه ۶ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران

    اینها نتیجه دستکاری و ادعاهای خودکفایی هستش که فک میکنند یه قطعه رو شکل خودش بسازند دیگه همه چیز حله و فک نمیکنند کیفیت و آلیاژ و سایر کنترلها باید انجام بشه و سریع می بندن و بدون کنترل و تست مناسب در شرایط آب و هوایی و کاری متفاوت و این اتفاقا می افته. متاسفانه سپاه نقش بسیار پررنگی تو این کشتارها داره چون با گرفتن بودجه های کلان عملا پشتیبانی و مثلا مهندسی معکوس اینکارا رو انجام میده و بعد به اسم صنایع دفاع و صنایع هوافضا مجبور میکنند بقیه ارگانها استفاده کنند.
    8
    32
    ‌پنجشنبه ۶ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.