دولت کره جنوبی کمک بشردوستانه به کره شمالی را از سر می‌گیرد

چو میونک-گیون (نفر وسط) گفته است که تصمیم به کمک به مردم کره شمالی تحت تاثیر ملاحظات سیاسی قرار نمی‌گیرد با وجود ادامه تنش در شبه‌جزیره کره، دولت کره جنوبی ارسال کمک‌های بشردوستانه به کره شمالی را از سر می‌گیرد.
 
روز پنجشنبه، ٣٠ شهریور (٢١ سپتامبر)، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی گزارش کرد که چو میونگ-گیون، وزیر وحدت دو کره در دولت این کشور، در پایان جلسه‌ای با مقامات دولتی تصمیم گرفته است تا مبلغ ٨ میلیون دلار کمک بشردوستانه را در اختیار کره شمالی قرار دهد. از دسامبر سال ٢٠١٥ میلادی تا کنون، این نخستین مورد از ارسال کمک‌های بشردوستانه کره جنوبی برای کره شمالی است.
 
آقای چو گفته است که از اعتباری که برای این منظور در نظر گرفته شده، مواد غذای مورد نیاز کودکان و زنان باردار به ارزش ٤.٥ میلیون دلار از طریق برنامه غذای سازمان ملل به کره شمالی ارسال خواهد شد و مبلغ ٣.٥ میلیون دلار هم در اختیار صندوق کودکان سازمان ملل - یونیسف - قرار خواهد گرفت تا به خرید واکسن و اقلام دارویی برای کودکان در کره شمالی اختصاص یابد.
 
وزیر وحدت دو کره گفت که "ما همواره تاکید داشته ایم که با وجود موضوعات سیاسی، به دلیل شرایط ناگوار مردم کره شمالی به خصوص زنان و کودکان همچنان به ارسال کمک به آن کشور ادامه خواهیم داد." وی افزود که در حال حاضر، بیش از دویست هزار کودک در کره شمالی با خطر مرگ یا از رشد ماندگی حاد در اثر سوء تغذیه و کمبود شدید مواد غذایی مواجه هستند.
کره شمالی با شرایط اقتصادی دشواری مواجه است که تحریم‌های بین‌المللی به آن شدت بخشیده است این مقام کره جنوبی گفته است که در کره شمالی، مواد غذایی، دارو و تجهیزان برای نوزدان نیز به شدت کمیاب و از دسترس اکثر مردم آن کشور دور است.
 
به گفته ناظران، با وجود تاکید مقامات دولتی کره جنوبی بر لزوم ارسال کمک های بشردوستانه به کره شمالی، بسیاری از مردم کره جنوبی با چنین اقدامی موافق نیستند. به گزارش یک موسسه نظرسنجی در کره جنوبی، تمایل مون جائه-این، رئیس جمهوری این کشور به ادامه کمک به کره شمالی به محبوبیت او در میان مردم آسیب زده است.
 
مخالفان کمک بشردوستانه به کره شمالی معتقدند که با توجه به اینکه دولت کره شمالی بخش عمده امکانات آن کشور، از جمله اقلام اساسی و مواد خوراکی و دارویی را به نظامیان و امور نظامی اختصاص می‌دهد، ارسال چنین کمک‌هایی صرفا امکانات بیشتری را برای کمک به برنامه‌های نظامی در اختیار رهبری آن کشور می‌گذارد.
کیم جونگ‌-اون رهبر کره شمالی هنگام بازدید از یک مرکز تحقیقات کشاورزی - نظام سیاسی کره شمالی بر نقش محوری رهبر و اولویت ارتش مبنتی است کره شمالی دارای یک نظام سیاسی با محوریت رهبری و اولویت ارتش و امور نظامی در برخورداری از کلیه امکانات کشور است. از نظر اقتصادی، ایدئولوژی حاکم بر این کشور بر خودکفایی اقتصادی تاکید دارد اما سال‌ها به دریافت کمک‌های خارجی، از جمله از ایالات متحده متکی بوده است. به خاطر ادامه برنامه‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی، بخش عمده‌ای از کمک‌های ارسالی کشورهای خارجی قطع شده یا کاهش یافته است.
 
در سال‌های اخیر، سوء مدیریت و خشکسالی شرایط ناگواری برای مردم کره شمالی به همراه داشته که ادامه و تشدید تحریم‌های بین‌المللی علیه برنامه موشکی و اتمی این کشور این وضعیت را تشدید کرده است.
 
در خبری دیگر در مورد منطقه، به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی، روز پنجشنبه وزیر خارجه این کشور سخنان دونالد ترامپ در نشست مجمع عمومی سازمان ملل و حملات لفظی او به رهبر و حکومت کره شمالی را محکوم دانست و رئیس جمهوری آمریکا را به "سگی که پارس می‌کند" تشبیه کرد. آقای ترامپ در سخنان خود هشدار داد که اگر کره شمالی در صدد آسیب به ایالات متحده یا متحدانش برآید، ایالات متحده توانایی آن را دارد که آن کشور را نابود کند اما دستگاه‌های تبلیغاتی کره شمالی این سخنان را تهدید توخالی دانسته‌اند.
 
با تشدید حملات لفظی آمریکا و کره شمالی، روز پنجشنبه وانگ یی، وزیر خارجه چین خواستار خویشتنداری طرف‌های منازعه شد و گفت که شرایط در شبه‌جزیره کره "روز به روز وخیم‌تر می‌شود."
+32
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۲
    Realman - ارواین، ایالات متحده امریکا

    افرین به این انسان با شعور که حساب مردم بدبخت کره شمالی رو از رهبر بیشعور شون جدا میکنه .
    1
    40
    ‌پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    جمهوری سکوت - فرانکفورت، آلمان
    ظاهرا یک جاییش میخاره این کره جنوبی. حالا که تحریم ها داره جواب میده ژست انسان دوستانه جهت کش دادن قضیه. ( اه یادم رفت اغا کگتند کشش ندین!!)
    6
    7
    ‌پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    انرژی و بینهایت - فوکوکا، ژاپن
    نفت و مواد سوخت از روسیه میاید، مواد خام و صنعتی هم از چین میاید، مواد غذایی هم از کره جنوبی میاید، پس ما اینقدر پول اضافی را چی کنیم؟. " آقا اجازه؟ موشک به هوا میپرانیم، اگرپول بازهم اضافه ماند، موشک های اتمی هم هوا میکنیم"
    2
    8
    ‌پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.