ترکیب دو روش درمانی جدید برای معالجه کشنده‎ترین نوع سرطان پوست

استرالیا بیشترین آمار ابتلا به ملانوما را داردپژوهشگران استرالیایی می‌گویند به ترکیبی از روش‎های درمانی جدید برای معالجه کشنده‎ترین نوع سرطان پوست، ملانوما دست یافته‌اند که نه تنها رشد ملانوما را متوقف می‌کند بلکه مانع از گسترش آن به سایر اعضای بدن می‌شود.
نتایج اولیه این درمان‌های آزمایشی در موسسه ملانومای استرالیا واقع در سیدنی موفقیت‌آمیز بوده و توانسته مانع از گسترش سرطان در افراد مبتلا به ملانومای پیشرفته (مرحله سوم) شود که بافت سرطانی آنها با عمل جراحی برداشته شده است.
تا به حال این بیماران بعد از عمل جراحی با میزان بالایی ( ۴۰ تا ۷۰ درصد) از خطر عود مجدد سرطان و پیشرفت کشنده آن مواجه بودند.
اما آن طور که جورجینا لانگ، رئیس این موسسه پژوهشی در نشریه علمی مدیسن نوشته، نتیجه آزمایش‌های بالینی اخیر نشان داده که "روش‌های درمانی جدید، بیماری را متوقف و مانع از گسترش آن به سایر اعضای بدن می‌شود."
"ما به هدف نهایی خود که تبدیل ملانوما از یک بیماری مهلک به یک بیماری مزمن است، نزدیکتر شده‌ایم."
در استرالیا هر پنج ساعت یک نفر در اثر ابتلا به ملانوما جان خود را از دست می‌دهدسازمان بهداشت جهانی می‌گوید یک نفر از هر سه مورد ابتلا به سرطان پوست مبتلا می شوند و در میان کشورهای جهان، تعداد مبتالایان به این بیماری در استرالیا از همه جا بالاتر است.
بر اساس آمار این سازمان، در استرالیا هر پنج ساعت یک نفر در اثر ابتلا به ملانوما جان خود را از دست می‌دهد.
این در حالی است که امکان معالجه نود درصد از مبتلایان بعد از برداشتن ملانوما از طریق عمل جراحی وجود دارد و دلیل آنکه ده درصد باقیمانده جان خود را از دست می‌دهند این است که تشخیص بیماری دیر صورت گرفته است.
دکتر لانگ می‌گوید: "نتایج اخیر نه تنها شیوه درمان ملانوما را تغییر می‌دهد بلکه کیفیت زندگی بیماران را نیز بالا می‌برد... تاکنون بیماران در مرحله سوم ملانوما بعد از عمل جراحی باید در انتظار می‌ماندند تا ببینند آیا غدد سرطانی آنها مجددا رشد می کند یا نه. ادامه زندگی با این ترس به شدت بر بیماران و نزدیکانشان تاثیر می‎گذاشت."
پژوهشگران در طی ۱۲ ماه اخیر با انجام دو درمان آزمایشی، یکی از طریق ایمنی‌درمانی که با تحریک و یا سرکوب سیستم ایمنی عمل می کند و دیگری از روش درمان هدفمند سرطان، موفق شدند مانع از رشد و گسترش این بیماری شوند.
در روش درمانی هدفمند که با داروهای محدود کننده موقت سرطان صورت می‌گیرد، ترکیب داروهای دبرافنیب و ترامتینیب مانع از جهش ژن BRAF می شود که در بروز ملانوما نقش مهمی دارد.
این روش نه تنها مانع از عود مجدد ملانومای مرحله ۳ شد، بلکه بر اساس نتایج تحقیقات شانس بقای مبتلایان را نیز افزایش داد.
پژوهشگران همچنین با روش ایمنی‌درمانی توانستند سیستم ایمنی بدن را طوری تقویت و یا تربیت کنند که خود علیه تومور وارد عمل شود.
+4
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.