پاپ فرانسیس مجروح شد
+32
رأی دهید
-8
رهبر کلیسای کاتولیک جهان در جریان سفرش به کلمبیا بر اثر برخورد سرش به میله خودروی حامل وی دچار آسیبدیدگی شد.به گزارش ایسنا، یک سخنگوی رهبر کلسیای کاتولیک جهان اعلام کرد که پاپ فرانسیس در جریان سفری که به کلمبیا داشت، از ناحیه استخوان گونه و ابرو دچار جراحت شده اما حال عمومی وی خوب است.
به گفته وی، این آسیبدیدگی پاپ ۸۰ ساله در داخل خودروی شخصی وی و بر اثر برخورد با میله عمودی موجود در خودرو صورت گرفته است.
این سخنگوی رهبر کلیسای کاتولیک خاطرنشان کرد که این آسیبدیدگی پاپ فرانسیس با استفاده از یخ درمان شده و پاپ به سفر خود ادامه داده است.
به گزارش ایسنا، پاپ فرانسیس موضوع آشتی در کلمبیا را محور سفر پنج روزه خود به این کشور قرار داده است. سال گذشته میلادی رهبر مسیحیان کاتولیک جهان پس از انعقاد توافق صلح میان شورشیان فارک و دولت ونزوئلا قول داد که سفری به این کشور داشته باشد.
۴۶

fariba azizi - پاناما سیتی، پاناما
به جهنم
12
6
یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۸
۶۵

Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
به رهبر کاتولیک هاى جهان توصیه میکنیم که مواظب باشند تا شصت پایشان در چشمشان نرود!
53
27
دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۰
۶۰

فضول میرزا - استکهلم، سوئد
اینم یه مفتخور مثل بقیه مفتخورهای مذهبی! :o
11
16
دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۸
۵۹

ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
خوب که چی؟
7
7
دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۱
۷۲

senator x - تهران، ایران
[::Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا:این توصیه را برو ب ..... یکن.
7
1
دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۱
۸۲

واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
جنس های اعلای کلمبیا سبب این تصادف کوچک شد. باور کنید .کوک های دست اول که قاطی هم نداره
7
8
دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۵:۲۹
۵۶

فارسان - مرکزی، ایران
در کل میبایست همیشه مراقب مردان خدا از هر مدل بود آخوندو شیخو مفتیو پولی و کشیشو ....
5
3
دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۷