معاون وزیر کشور ایران: تعدادی از استانداران تغییر خواهند کرد

معاون سیاسی وزیر کشور ایران، بدون اشاره به جزئیات اعلام کرد که تعدادی از استانداران تغییر خواهند کرد اما تا زمانى که حکمى از سوى وزیر کشور صادر نشود، نمی‌توان در این باره اظهار نظر کرد.
 
علی‌اصغر احمدی روز شنبه ۱۸ شهریور، ‌در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان ‌وابسته به صدا و سیما، ‌در پاسخ به سؤالی مبنی بر احتمال تغییر شش استاندار گفت که «تغییر استانداران در دستور کار وزارت کشور است اما اینکه چند استاندار در چه استان‌هایى تغییر خواهند کرد، هنوز مشخص نیست».
 
او اضافه کرد که «در جلسه اخیر هیئت دولت قرار بود دو تن از استانداران معرفى شوند، اما زمینه این امر فراهم نشد».
 
آقای احمدی روز ۳۰ مرداد نیز گفته بود که عملکرد استانداران و فرمانداران «مورد مطالعه قرار گرفته است و با نظر وزیر کشور بازنگری‌ها انجام خواهد شد».
 
در روزهای گذشته در برخی از وب‌سایت‌ها و کانال‌های تلگرامی گزارش‌هایی درباره تغییر برخی از استانداران از جمله استاندار خراسان جنوبی منتشر شده است.
 
سعید شبستری،‌ معاون سیاسی استانداری آذربایجان شرقی، نیز ‌اعلام کرده که ممکن است اسماعیل جبارزاده، ‌استاندار این استان،‌ به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور انتخاب شود اما «در حال حاضر هیچ چیز قطعی نشده است».
 
او همچنین گفته است که احتمال انتصاب حسین هاشمی، استاندار فعلی تهران، به عنوان استاندار آذربایجان شرقی «ضعیف است».
 
در همین حال «یک منبع نزدیک به وزارت کشور» ضمن تأی ید تصمیم این وزارتخانه برای جابه‌جایی برخی از استانداران، گزارش‌های منتشر شده درباره جزئیات این تغییرها را تکذیب و اعلام کرد که مصوبات وزارت کشور درباره تعیین استانداران تا زمان اعلام وزارت کشور به دولت «محرمانه است».
 
به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، ‌این «منبع نزدیک به وزارت کشور» که نام او ذکر نشده،‌ روز جمعه ۱۷ شهریور،‌ تأکید کرد که «شایعات و گمانه‌زنی‌ها» درباره تغییر استانداران توسط برخی «محافل سیاسی و رسانه‌ای» منتشر می‌شود که «قصد دارند افراد نزدیک و منتسب به خود» را به عنوان استاندار معرفی کنند.
 
او اضافه کرد: «در حالی که فرآیند تعیین استاندار کاملاً مشخص و تا لحظه نهایی که از سوی وزارت کشور به هیئت دولت پیشنهاد می‌شود، کاملاً محرمانه بوده و ضمن آن که این تغییرات به صورت مشخص و مربوط به برخی از استان‌هاست».
 
اصلاح‌طلبان و برخی از نمایندگان مجلس دهم پیش از این از عملکرد وزارت کشور در انتصاب برخی استانداران و فرمانداران در هماهنگی با نمایندگان اصول‌گرای مجلس نهم انتقاد کرده بودند.
 
با این حال نمایندگان مجلس دهم در جلسه رأی اعتماد به کابینه دوم حسن روحانی به عبدالرضا رحمانی فضلی ۲۵۰ رأی دادند که رأی بالایی به حساب می‌آید.
 
نمایندگان مجلس در جلسه روز یکشنبه ۲۹ مرداد، ‌همچنین به حبیب‌الله بیطرف وزیر پیشنهادی نیرو، رأی اعتماد ندادند و او با کسب تنها ۱۳۲ رأی موافق، از راهیابی به مجلس باز ماند.
 
حسن روحانی همچنین هنگام معرفی کابینه وزیر پیشنهادی علوم را معرفی نکرد و بعداً اعلام کرد که گزینه پیشنهادیش برای تصدی این سمت در آخرین ساعت‌ها انصراف داده بود.
 
روز شنبه اما حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، اعلام کرد که هنوز وزرای پیشنهادی برای این دو وزارتخانه تعیین نشده‌اند و آقای روحانی همچنان در حال بررسی گزینه‌های مطرح است.
 
ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو، و ضیا هاشمی معاون فرهنگی وزیرعلوم، به عنوان سرپرستان این دو وزارتخانه منصوب شده‌اند و رئیس‌جمهور ایران تا انتهای آبان ماه باید گزینه‌های پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کند.
+9
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.