صحبت‌های یک تاریخدان آمریکایی در مورد کوروش بزرگ و رمز گشایی از منشور کوروش

+162
رأی دهید
-13

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

    خوب. نظرات و احتمالاتی که ایشون میگن به احتمال یقین درسته. خوب؟! بعدش چی؟! اینهمه پرداختن به پشت سر یعنی از دست دادن و تباه کردن پیش رو. مگه غیر از اینه؟ کسی نمیدونه کورش کی بوده، همونطور که کسی نمیدونه محمد کی بوده. زندگیتونو با این توهمات از دست ندید. تاریخ مکتوب کم و بیش دو هزار و چند صد سال داره و اگه اشتباه نکنم با هومر یونانی شروع شده. هیچ اهمیتی هم نداره. قبل از اون هم هزاران هزار سال انسان روی زمین زندگی کرده. به زندگی و به امروزتون بچسبید. سعی کنید بدون مشکل زندگی کنید. این هنر بزرگیه.
    130
    47
    یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۲
    کیومرث اعتماد - ایران، ایران

    فرهنگ آموزش و پرورش و تربیت در کشور ما نقص دارد. این نقصان منشأ بسیاری از عارضه‌ها یست که نیروهای کارامد و مولد و مثبتِ مان را تحلیل میبرد یا پس میزند که این خود به نیروهای ناکارامد و بی‌ کفایت مجال عرضه و ظهور می‌دهد.. فرهنگ تربیت و آموزش و پرورش در کشور ما نقص دارد.
    10
    31
    یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    wasp763 - استکهلم، سوئد

    [::تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک::]. نظرت کاملا" اشتباست کسی نگفته در گذشته زندگی کن بلکه برای اینکه بدونی امروز چه کسی هستی تا به فردا حرکت کنی باید بدونی چه بودی و چگونه این راه رو طی کردی ، ما ناگهان از یه بته سبز نشدیم ، گاهی باید به پشت سر نگاه کرد تا تمام مسیرو بخاطر داشت 😐.
    19
    71
    یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    دوستدار - استهکلم، سوئد

    کورش واقعیتی است که باید تمام اهل خاور دور ونزدیک و تمام دولتهای خاورمیانه قبولش داشته باشند و به او افتخار کنن . کسی یا کسانی همچو محمد و علی و دیگر مرده پرستان باعث کم رنگ شدن نام کورش شده اند و 97 در صد از اثار این بزرگ مرد تاریخ خاورمیانه را ازبین برده اند. ما اهلی ایران و حتی تمامی مردمان خاورمیانه باید به نام و تمدنیکه کورش بعداز خودش به جا گذاشت افتخار کنیم.
    15
    63
    یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    [lll] - کپنهاگ ، دانمارک

    [::تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک::]. از گذشته بیاموز و در اینده استفاده کن. کلمه ای وجود دارد به اسم تجربه عزیز دل برادر.مهم نیست یک تجربه خوب یا بد از طرف شخصی بزرگی باشد یا شخصی گمنام.از تجربیات خود و دیگران باید درس گرفت.
    15
    59
    یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    Omidee - منچستر، انگلستان

    ایشان انگلیسی هستند و نه آمریکایی. دانستن تاریخ و نوع زندگی پیشینیان به بهتر زندگی کردن و در کل خوب بودن کمک می کند پس دانستن آن و دنبال کردن آن چیط بدی نیست چون تاریخ توهم نیست. در ضمن هومر یک شاعر بسیار قدیمی یونانی بوده است.
    9
    37
    یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
    دو دوست عزیز در بالا پاسخی بر کامنت بنده نوشته اند که خلاصه پاسخ هر دو چنین است: گذشته چراغ راه اینده است. بنده عرض میکنم: خیر! اصلا چنین نیست. دقیقا کسانی که پایان جنگ اول جهانی را امضا کرده و متعهد شدند که دیگر هیچگاه با هم نجنگند، بیست سال بعد از ان جنگ دوم جهانی را اغاز کردند. مگر غیر از این است؟ کثافتکاری ملاهای ایران در دوره قاجار و قبل از ان تا انقلاب مشروطیت بر هیچ کس پوشیده نبود. زنده یاد علامه دهخدا به ایندگان هشدار داد: "ما این غول را به هزار خون دل در شیشه کردیم، زنهار! در شیشه نگشائید" دیدیم که با چه جنون و هیجانی موج جنون خمینی ملت را گرفت و در شیشه دگر بار گشودند. شوخی نکنیم اقایان!! کافیست! کمی با خودمان جدی باشیم. تنها چیزی که وجود دارد و تنها حقیقت غیر قابل انکار اکنون است. اینهمه پرسه زدن در قبرستان پوسیده و نامعلوم تاریخ و گذشته چه معنی دارد؟! امروز را دریابیم. حتی فردا دیر است.
    39
    24
    یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
    [::Omidee - منچستر، انگلستان: فرمایش شما درست است. هومر شاعر بوده و هرودت تاریخ نگار. از این اشتباه نوشتاری پوزش میخواهم و از شما متشکرم.
    15
    25
    یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۰
    senator x - تهران، ایران
    درطی این 2600سال حملات قومها با فرهنگهای مختلف بسرزمین ایران,هیچ قومی تاثیرگذارتر و مخرب تر از قوم عرب ,در ایران نبود.اقوامهای زیادی بخاک کشور ما حمله کردند,ولی قوم عرب بمغز و روح و فرهنگ ما حمله ور شد,بطوریکه بعداز1400سال باورهای دین اسلام را با تمام خرافاتش را هنوز باور داریم و هرسال وفات قاتلین اجداد و متجاوزین بنوامیس خود را,پاس میداریم و بسر و روی خود میزنیم و برای رفع گرفتاری هایمان سالانه میلیاردها تومان تو مقبره های آنان میریزیم.پس باید باین باور تلخ و شرمگین برسیم که ما از نسل ایرانیان پاک نهاد پیشین نیستیم و باید اجداد خود را درنسلهای,مغول,عرب,افغان,ترک ها و و جستجو کنیم
    2
    4
    ‌سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.