در بریتانیا 'برده‌داری نوین گسترده‌تر از تخمین‌های قبلی است'

بی بی سی : آژانس ملی مبارزه با جرایم در بریتانیا هشدار داده است که شمار قربانیان "برده‌داری نوین و قاچاق انسان" در این کشور بیش از آن است که در گذشته تصور می‌شد.
 
تا پیش از این تخمین زده می‌شد که بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۳۰۰۰ نفر در بریتانیا گرفتار برده‌داری نوین هستند اما به گفته این نهاد، "هرچه بیشتر نگاه می‌کنیم، قربانیان بیشتری را می‌یابیم."
 
به گفته نهادهای مبارزه با قاچاق انسان، در بسیاری موارد کسانی که از این طریق به کشورهای پیشرفته مهاجرت می‌کنند گرفتار قاچاقچیان یا کسانی می‌شوند که آنان را معمولا دربرابر دستمزد اندک به کارهای مختلف می گمارند. به همین دلیل این افراد را قربانیان برده‌داری نوین می‌نامند. در مواردی، ممکن است قربانیان به دلایل دیگر به دام "برده‌داران" افتاده باشند و مورد سوء استفاده قرار گیرند.
 
یکی از مقامات این نهاد گفته است که برده‌داری نوین به طرزی روز افزون در اختیار گروه‌های تبهکار قرار می‌گیرند که با سوء‌استفاده اقتصادی از قربانیان خود گاه عوایدی بیش از معاملات مواد مخدر به دست می‌آورند.
 
او گفته است که در حال حاضر، بردگان نوین در بخش‌های مختلف اقتصادی مانند پردازش مواد غذایی، ماهیگیری، کشاورزی، ساختمان، خدمات خانگی و کارواش‌ها به کار گرفته می‌شوند و بهره‌کشی از آنان دیگر به مواردی مانند اجبار به خودفروشی محدود نمی‌شود.
 
دامنه این نوع بهره‌کشی از نیروی کار چنان گسترش یافته که احتمال دارد همه ما در روز با قربانیان آن مواجه شویم بی‌آنکه از موقعیت آنان آگاه باشیم.
 
براساس تحقیقات آژانس ملی مبارزه با جرایم، اکثر بردگان نوین در بریتانیا از مهاجرانی هستند که از آلبانی، نیجریه، ویتنام، رومانی و لهستان به این کشور آمده‌اند. در میان بردگان، زن، مرد و کودک در سنین مختلف دیده می‌شوند و اکثر آنان افراد آسیب پذیر جامعه از اقلیت‌های قومی یا کسانی هستند که به نحوی از جامعه طرد شده یا خود را مطرود جامعه می‌دانند.
 
اکثر قربانیان به خاطر شرایط اجتماعی و سیاسی نامناسب در کشورشان یا در تلاش برای فرار از فقر اقتصادی یا جنگ به مهاجرت روی آورده و به دلیل مشکلات مالی، گرفتار بهره‌کشی شده‌اند.
 
شهروندان کشورهای اروپای شرقی، ویتنام و نیجریه بزرگترین گروه قریانیان برده‌داری نوین در بریتانیا هستند.
 
کارشناسان گفته‌اند که یکی از عوامل وجود برده‌داری نوین در بریتانیا این است که قربانیان نمی‌دانند که گرفتار بهره‌کشی اقتصادی هستند و در نتیجه در صدد چاره‌جویی بر نمی‌آیند.
 
آژانس مبارزه با جرایم تخمین زده است که طی سه سال گذشته، شمار قربانیان برده‌داری نوین و قاچاق انسان در بریتانیا بیش از دو برابر شده است.
 
سخنگوی وزارت کشور بریتانیا گفته است که دولت برای مبارزه با برده‌داری نوین و حمایت و کمک به قربانیان به اقداماتی در سطح جهانی دست زده و امیدوار است از همکاری سایر کشورهای جهان برخوردار شود.
+16
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

    کاملا. و این برده داری نوین فقط در بریتانیا نیست. در سراسر جان بطور محسوس و ملموسی میتوان انرا دید. در اصل مطلب بطور ساده این است: نوع انسان و ضمیر انسانی به ورشکستگی کامل رسیده اند. مذهبها و اخلاقیات به ورشکستگی مطلق رسیده اند. انسان خطرناکترین موجود این کره خاکی شده و با سرعتی سرسام اور به سمت نابود کردن خودش و زمین پیش میرود. چه موجود خسته و نفرت انگیزی! انسان!!!
    4
    44
    ‌پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    scandal - برلین، آلمان

    و تمام پناهندگان امروزی در سراسر جهان و بطور کل همه مردم که به ظاهر مستقل هستند و برای امرار معاش و یک لقمه اندک هر روز تن‌ به هر کاری میدهند تا خواسته‌های اولیه زندگی‌ را فراهم اورنند، خود بنوعی یک برده هستند و چه زیبا و شیوا فریدریش نیچه آنرا اینگونه بزبان آورد: هر کس که ۲/۳ (دو سوم) روز را برای خود نداشته باشد، آن شخص یک برده است!
    4
    30
    ‌پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    انرژی و بینهایت - فوکوکا، ژاپن
    در ژاپن هم سالانه صد ها دختر جوان از کشور های دگر مثل تایلند، فلیپین، وغیره آورده میشود توسط یاکوزا یا مافیای ژاپن، و همه شان مثل برده ها همه برنامه هایشان روزانه تحت کنترول است و حق بیرون رفتن ندارند. فقط برای تفریح دادن برای مردان ژاپنی اند. حق حرف زدن با خارجی ها را هم ندارند. یاکوزا یا مافیا صرف یک نام است برای دولت ژاپن تا خود را از بدنامی این کار دور نگهدارد، در حالیکه بالای همه چیز کنترول دارد. دختران ژاپنی حاضر نمیشوند به آن شکل برده گی برای مردان تفریح بدهند، از این رو دولت مجبور است که میلیون ها کارگر مرد را که شبانه خسته از کار برمیگردند با دخترانی که بنام یاکوزا از مرز وارد میکنند تفریح بدهد در غیر آن همه شان از شدت کار زیاد و استرس دق کرده میمیرند. در دنیای سرمایه داری امروز، آزادی ات را باید با پول خریداری کنی، پول داشتی آزاد استی در غیر آن برای پول باید تمام روز و شب را جان بکنی و کار کنی که این خودش یعنی برده گی. و این برده گی در تمامی کشور های دنیا وجود دارد و هرسال با ازیاد نفوس، بدتر هم میشود.
    1
    16
    جمعه ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.