دادستان کل آمریکا از متهم شدن چهار نفر به درز اطلاعات محرمانه خبر داد

عملکرد جف سشنز وزیر دادگستری در رابطه با درز اطلاعات محرمانه انتقاد شدید دونالد ترامپ را موجب شده است.  جف سشنز دادستان کل ایالات متحده با بیان اینکه درز اطلاعات محرمانه به رسانه‌ها، امنیت مردم آمریکا را به مخاطره انداخته است، تاکید کرد که مانع ادامه این روند خواهد شد.
 
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، آقای سشنز روز جمعه ۱۳ مرداد اظهار داشت: «هیچ کس حق ندارد دعواها و اختلافات پنهان خود را با انتشار اطلاعات حساس دولتی به رسانه‌ها بکشاند. هیچ دولتی نمی‌تواند در شرایطی کار بکند که رهبران آن نتوانند درباره مسائل حساس به‌طور محرمانه گفت‌وگو کنند یا قادر نباشند که آزادانه با رهبران خارجی مکالمه محرمانه‌ای داشته باشند».
 
وی همچنین اعلام کرد که دادستانی تاکنون چهار نفر را به درز اطلاعات محرمانه و ارتباط مخفیانه با ماموران خارجی متهم کرده که یکی از آنها در افشای اطلاعات در رسانه‌ها نقش داشته و یکی دیگر هم دوره ریاست جمهوری باراک اوباما بازداشت شده است.
 
روزنامه واشینگتن‌پست روز پنج‌شنبه ۱۲ مرداد محتوای مکالمه تلفنی دونالد ترامپ با رهبران استرالیا و مکزیک را منتشر کرد که موج واکنش‌ها را میان سیاستمداران آمریکایی به دنبال داشت تا جایی که برخی از دمکرات‌ها همچون بن کاردن سناتور مریلند از آن انتقاد کردند و تاکید داشتند که این مکالمات هیچ گاه نباید به رسانه‌ها درز پیدا کند.
 
دونالد ترامپ در ماه‌های اخیر بارها نسبت به درز اخبار محرمانه دولت به رسانه‌ها هشدار داده و هفته گذشته با انتقاد شدید از جف سشنز او را متهم کرد که در قبال این مسئله از خود ضعف شدیدی نشان داده است.
 
آقای سشنز در اظهارات روز جمعه خود عنوان کرد که وزارت دادگستری به نسبت زمانی که باراک اوباما کاخ سفید را ترک کرد تحقیقات خود در رابطه با در اطلاعات محرمانه را سه برابر کرده و این وزارتخانه اکنون مشغول مرور دستورالعمل‌های مربوط به احضار روزنامه‌نگاران است.
 
وزیر دادگستری آمریکا گفت: «ملت آمریکا باید به این الگوی درز اطلاعات پایان دهد. ما دراین باره تحقیق خواهیم کرد و مجرمان را به پیشگاه عدالت خواهیم آورد. ما اجازه نخواهیم داد که یکسری آدم‌ مجهول‌الهویه بد ذات که از امکانات اطلاعاتی برخوردارند، کشورمان را به حراج بگذارند».
 
برای مقابله با روند درز اطلاعات دولتی به رسانه‌ها، یکی از مشاوران دونالد ترامپ خواستار استفاده از آزمون‌های دروغ‌سنج در رابطه با افرادی شده است که به دفتر رییس‌جمهوری آمریکا و متن مکالمات تلفنی او دسترسی دارند.
 
کلین کانوی از استراتژیست‌های دولت ترامپ در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی فاکس‌نیوز عنوان کرده که با آزمون دروغ‌سنج «آسان‌تر می‌توان فهمید که چه کسی اطلاعات را به بیرون منتقل می‌کند».
+4
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۵
    مرغ آمین - تهران، ایران
    با دقت متن را بخوانید قوه قضائیه امریکا انهایی که اخبار سیاسی و اطلاعاتی کشورشان را به رسانه های خود امریکا مَی دهند دستگیر و دادگاهی مَی کند چه برسد به انها یی که این اخبار به دوول بیگانه مَی رسانند . پس ج ا حق دارد هر کاری که دلش مَی خواهد به انهایی که اسرار سیاسی ، نظامی و اطلاعاتی کشور ما را به دوول غربی و رسانه های غربی مَی رسانند بکنند . اپوزیسیون خارج نشین بخاطر همکاری و جاسوسی برای دوول غرب در فردای ایران ازاد در کنار اخوندها باید محاکمه شود . تا ایرانی جماعت بفهمد یک من ماست چقدر کره دارد و منافع جمعی ملت ایران مهمتر از منافع فردی انها است.
    1
    5
    شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    kawir - فرانکفورت، آلمان
    این یکی از حرفهای حسابی است که خود خدا هم جوابی برای رد ان ندارد!مشکل من و شما این دیدن این مسئله در امریکا و دید امریکایی با دید ایرانی مسئله نیست،مسئله اینه که بعضیها میگن ما اشرف مخلوقاتیم هر کار هم میکنیم درسته ،هرکس اعرتاض کنه(زمان جنگ سرد کمونیست) الان هم یا تروریست یا اسلامیسته.حالا من و تو تا امام زمان خیالی بیاد داد بزنیم این قانون جنگله، در جواب میگن :چی گفتی قاون جنگله!؟پس تو باید بری باع وحش!!!
    0
    2
    شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.