کیم جونگ اون می گوید آزمایش جمعه نشان می دهد خاک آمریکا در تیررس است با بالا گرفتن تنش بر سر برنامه موشکی کره شمالی، وزیر خارجه آمریکا می گوید کشورش در پی تغییر رژیم در کره شمالی نیست اما مجبور است به آزمایش های تهدیدآمیز موشکی این کشور واکنش نشان دهد.
رکس تیلرسون گفت "ما دشمن شما نیستیم" و افزود که آمریکا در نهایت خواهان دیالوگ با کره شمالی است.
در همین حال یک سناتور ارشد جمهوری خواه گفته است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، شروع جنگ با کره شمالی را بررسی می کند.
تصور می شود دو موشکی که پیونگ یانگ اخیرا آزمایش کرده می تواند به ساحل غربی آمریکا و ورای آن برسد.
آقای تیلرسون گفت: "ما در پی تغییر رژیم نیستیم، ما در پی فروپاشی رژیم نیستیم، ما در پی اتحاد سریع تر در شبه جزیره کره نیستیم، ما دنبال بهانه ای برای اعزام ارتش به شمال مدار ۳۸ درجه شمالی (مرز دو کره پیش از جنگ) نیستیم."
"ما دشمن شما نیستیم، تهدیدی علیه شما نیستیم، اما شما تهدیدی غیرقابل قبول متوجه ما می کنید و ما مجبوریم پاسخ دهیم."
آزمایش روز جمعه یک موشک بالستیک قاره پیما (آی سی بی ام) آخرین مورد از سرپیچی این کشور از ممنوعیت اعمال شده توسط سازمان ملل بود.
آقای ترامپ مکررا از چین که با کره شمالی مرز مشترک دارد و بزرگترین شریک تجاری این کشور است انتقاد کرده که به اندازه کافی برای جلوگیری از برنامه تسلیحاتی پیونگ یانگ تلاش نمی کند.
با این حال آقای تیلرسون با لحنی دیپلماتیک تر گفت که "فقط کره شمالی مسئول این وضع است."
او افزود: "اما ما بر این باوریم که چین رابطه ای ویژه و منحصر به فرد دارد، که ناشی از فعالیت قابل توجه اقتصادی است، و با استفاده از آن می تواند به صورتی بر رژیم کره شمالی اثر بگذارد که دیگران نمی توانند."
از سوی دیگر سناتور جمهوری خواه لیندزی گراهام گفت که آقای ترامپ به او گفته که اگر پیونگ یانگ هدف خود برای توسعه برنامه موشکی با توانایی رسیدن به خاک آمریکا را دنبال کند بین دو کشور جنگ درخواهد گرفت.
آقای گراهام در مصاحبه ای با ان بی سی گفت: "او اینطور به من گفت. حرفش را باور می کنم."
"اگر جنگی برای متوقف کردن کره شمالی روی دهد در آنجا خواهد بود. اگر هزاران نفر جان خود را از دست بدهند در آنجا خواهد بود. اینجا کسی کشته نخواهد شد. و این چیزی است که آقای ترامپ شخصا به من گفت."
علیرغم ادامه این آزمایش ها توسط کره شمالی، بیشتر کارشناسان گمان می کنند که پیونگ یانگ هنوز توانایی نصب یک کلاهک کوچک اتمی بر یک موشک دوربرد را ندارد.
به گفته آنها بسیاری از موشک های کره شمالی در هدف گیری دقت کافی ندارند.
با این حال عده ای دیگر معتقدند که پیونگ یانگ با سرعتی که هم اکنون پیش می رود شاید بر این مشکلات فائق آید و ظرف پنج تا ده سال یک سلاح اتمی با توانایی رسیدن به خاک آمریکا را بسازد.
+12
رأی دهید
-6
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۲
Iranemaa - قم، ایران
این توده ای ها و طرفداران کمونیستها هم دوست ندارند در کشورهای عقب مونده و دیکتاتوری کمونیستی ( مثل کشورهای اسلامی ) زندگی کنند
3
3
چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.