خبر آنلاین :آقازاده بودن دسته بندی سیاسی نمیشناسد و از هر دو جناح یارگیری کرده است. گاهی پدران همراه و همدل با فرزندان خود بودهاند و گاهی هم مخالف.
همه چیز درباره ۱۰ «آقازاده» و پدران اصولگرایشان۱- محمد یاسین رامین/ فرزند محمدعلی رامین معاون مطبوعاتی دوران احمدی نژادنام یاسین رامین دوبار به شدت مورد توجه رسانهها قرار گرفت. اولین بار موضوع ازدواج او با مهناز افشار بود و دومین بار به دلیل پرونده قضاییاش. او رئیس «شرکت رشد»، یکی از شرکت های وابسته به هلال اهمر است که در زمان تحریمها نقش شرکت واسطه را برای واردات دارو ایفا میکرد و همین اتفاق گویا با اما و اگرهایی همراه شد تا جایی که هلال اهمر در سال ۹۵ از او شکایت و یاسین رامین را روانه زندان کرد. دادگاه برای فرزند رامین وثیقه ۲۹ میلیاردی تعیین کرد و تجربه زندان او بیشتر از ۶ ماه طول نکشید. البته پرونده او همچنان باز است.
۲- الیاس قالیباف/ فرزند محمدباقر قالیباف شهردار تهران«او یک معلم است»، این توصیفی بود که پدرش در واکنش به شایعهسازیها پیرامون فرزندش بیان کرد. اما بیش فعال بودن الیاس در رسانههای وابسته به پدرش، بر کسی پوشیده نیست. تهران امروز، سایت فردا و … از جمله مواردی بودند که سکانداریشان در دست پسر سردار بود. البته ناگفته نماند در کنار این فعالیت رسانهای، الیاس با موسسه مهر هشتم در بلوار سعادت آباد و ایجاد مدرسههای زنجیرهای، طبق گفته پدرش مشغول فعالیت فرهنگی است.
۳- مهدی احمدینژاد/ فرزند محمود احمدی نژاد رئیس دولت نهم و دهممهدی، تنها فرزند رئیس جمهور سابق است که در کنار نام پدرش، نام پدرزن خود یعنی رحیم مشایی را نیز یدک می کشد. نه تنها ازدواج سیاسی او که حتی ادامه تحصیل او در دانشگاه صنعتی شریف شعبه کیش موجب شد تا با یک حساب و کتاب سرانگشتی، خبر تحصیل با هزینه خاص این پسر احمدینژاد مورد توجه قرار بگیرد. روزی هم غلامحسین کرباسچی در انتقاد از فعالیتهای اقتصادی این دردانه احمدینژاد خواسته بود که «راجع به حضور پسر آقای احمدینژاد در شستا و معاملات اقتصادیشان در کیش» تأمل شود.
۴- مریم، مهدیه و محمدسعید مهدوی کنی/ فرزندان مرحوم آیتالله مهدوی کنی دبیرکل جامعه روحانیتنقطه مشترک سه فرزند آیت الله مهدوی کنی، حضور در دانشگاه امام صادق، است، دانشگاهی که ریاستش با مرحوم پدر، بود. مریم و مهدیه عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق هستند و در کنار برادرشان محمد سعید که ریاست این دانشگاه را برعهده گرفته است، به صورت خانوادگی در دانشگاه همکاری میکنند.
۵- مصطفی طبسی/ فرزند مرحوم آیتالله واعظی طبسی تولیت آستان قدس«زلال بیانتها» نام مستندی بود که نام مصطفی را بر سر زبانها انداخت. داستان از زمانی شروع شد که سحر ریحانی در مصاحبهای به عنوان تهیه کننده این مستند از هزینه یک میلیارد و پانصد هزارتومانی این فیلم و کمک قابل توجه مصطفی طبسی در قامت رئیس دفتر تولیت آستان قدس خبر داد. این افشاگری با حاشیههای بسیاری همراه شد تا جایی که جمعی از چهرههای شناخته شده فرهنگی و رسانه ای کشور در نامهای خطاب به تولیت آستان قدس، خواهان بررسی این موضوع شدند.
۶- میثم مظفر/ فرزند حسین مظفر نماینده مجلس هفتم و نهم و از حامیان قالیباف در انتخاباتحسین مظفر در برابر انتقادهایی که به حضور پسرش در تاکسیرانی شده بود و برخی نیز آن را غنیمتی میدانستند که او از شهردار تهران گرفته است،گفته بود:«میثم ما قبل از این معاون سازمان فرهنگی هنری شهرداری بـــود و قبل از آن هم قائممقام شهردار بود و حتی قبل از آن نیز پستهایی داشته که وزرای ما آن را نداشتند. اتفاقا میثم ما به جرم مظفر بودن از مناصب بالا محروم مانده است ایشان از هجده سالگی در تشکیلات بوده و اداره جلسات ۲۰۰۰ نفری را به عهده داشته است. او مشاور منطقه آزاد کیش و مدیرکل اتحادیه دانشآموزان کشور بوده و به عنوان مشاوران جوان رئیسجمهور فعالیت میکرده است. همچنین ایشان عضو هیات مدیره موسسه آیتی و معاون سازمان فرهنگی شهرداری بوده و قرار بود شهردار یکی از مناطق شود.»
۷- علی جنتی/ فرزند آیتالله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبانپسر ارشد آیتالله جنتی است، برخلاف پدرش که در زمره چهرههای ارشد و شناخته شده جرگه اصولگرایی قرار گرفته، در اردوگاه مقابل یعنی اصلاح طلبان جای گیری کرده است. استاندار خراسان و خوزستان، سفیر ایران در کویت، رئیس دفتر رئیس مجلس، معاون بینالملل وزیر ارشاد و عضو شورای نظارت بر صدا و سیما سمت هایی بود که او در طول سالها به آن دست یافت و وزیر مستعفی دولت روحانی نیز آخرین سمتی بود که علی جنتی در رزومه خودش ثبت کرد.
۸- مهدی خزعلی/ فرزند مرحوم آیتالله ابوالقاسم خزعلیمهدی خزعلی همچون علی جنتی در تیم رقیب پدر از نظر سیاسی قرار گرفته است. تندرویهای او تا جایی پیش رفت که پدرش بعد از اتفاقات سال ۸۸، با صدور اعلامیهای از فرزندش اعلام برائت کرد. مهدی خزعلی در سالهای مختلف به دلایل سیاسی راهی زندان شد. او از آقازادههای است که با پدر تفاوت دیدگاه فاحشی داشت.
۹- فرید الدین حدادعادل/ فرزند غلامعلی حداد عادل نماینده ادوار مجلسمهمترین تصویر از فریدالدین، تصویری بود که در زمان انتخابات مخابره شد. زمانی که ابراهیم رئیسی در قامت یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم برای ضبط گفتگو به صدا و سیما رفته بود، این فرید حداد عادل بود که تلاش کرد تا با قرار گرفتن در کادر دوربین، نشان دهد همیشه قرار نیست در پشت صحنه بماند و با همراهی رئیسی تلاش کرد که پیامی را به دیگر نامزد اصولگرا یعنی قالیباف مخابره کند. او چندان هم از فعالیتهای سیاسی و رسانهای دور نبود، چه آنکه سیاستگذاری در رسانههای اصولگرا مانند پنجره، مثلث، هفته نامه همشهری جوان و…- در دورههای مختلف- را در کارنامه خود دارد. فریدالدین مدیریت مدرسه فرهنگ که پدرش بنیانگذارش بود را نیز برعهده دارد. در واقع او یک پایش در سیاست و پای دیگرش در فرهنگ است، مانند پدرش که به دلیل این دوگانگی لقب «ادیب سیاستمدار» را گرفته است.
۱۰- رضا و مرتضی مطهری/ فرزندان علی مطهری؛ نماینده ادوار مجلسرضا و مرتضی دو فرزند ارشد علی مطهری، چهره اصولگرا- اصلاح طلب مجلس دهم هستند که در دانشگاه درس میخوانند. علی مطهری تاکنون توانسته است، انگ آقازاده بودن را از فرزندانش دور نگه دارد، چه آنکه هیچ بروز و ظهوری از آنها در عرصه سیاست و رسانه دیده نمیشود.