خانواده نظریان ۱۷ میلیون دلار به دانشگاه ایالتی کالیفرنیا اهدا کرد

یونس و ثریا نظریان خانواده یونس نظریان، ایرانی مهاجر ساکن کالیفرنیا، به مرکز هنرهای نمایشی دانشگاه ایالتی کالیفرنیا ۱۷ میلیون دلار اهدا کرده است.
 
روزنامه لس‌آنجلس دیلی نیوز این خبر را از قول مقامات دانشگاه اعلام کرده و می‌نویسد به زودی ممکن است نام این مرکز هنرهای نمایشی تغییر یافته و به خاطر سپاسگذاری از این کمک مالی بزرگ به یونس و ثریا نظریان تبدیل شود و به اختصار آن را مرکز هنری ثریا بنامند.
 
مسئولان این مرکز هنری در یبانیه‌ای که روز سه شنبه انتشار یافت گفتند: «یونس و ثریا نظریان از طریق این کمک مالی بسیار موثر و تاریخی در عرصه آگاهی‌بخش هنر و روی هنرمندانی سرمایه‌گذاری می‌کنند که الهام بخش همه ما خواهند بود. مرکز هنری ما تاکنون کمک مالی به این سخاوت دریافت نکرده بود.»
 
این مرکز با گنجایش هزار و ۷۰۰ نفر در سال ۲۰۱۱ افتتاح شد و از آن زمان به یکی از مراکز مهم هنرهای نمایشی در کالیفرنیا از جمله اجرای برنامه‌های موسیقی و رقص بدل شده است. در این مرکز علاوه بر هنرمندان محلی آثار هنرمندان و گروه‌های هنری از سراسر جهان به نمایش درمی‌آید.
 
مدیر مسئول این مرکز گفت: «اهدای این کمک مالی فرصت بی‌نظیری است تا ما فعالیت‌های خود را افزایش و گسترش دهیم.»
 
خانواده نظریان از مدت‌ها پیش جز حامیان مالی دانشگاه ایالتی کالیفرنیا بوده و در اشکال مختلف به این موسسه آموزشی کمک کرده است.
 
یونس نظریان، از صاحبان سرمایه و تجار ساکن این ایالت در رشته‌های مختلف از جمله انرژی‌های قابل بازیافت، صنعت و ساخت و ساز املاک و در بنگاه‌های مالی سرمایه گذاری دارد..
 
همسرش ثریا، مجسمه‌ساز و سنگ‌تراش شناخته شده‌ای است که در شهر لس‌آنجلس گالری مخصوص خود را دارد.
 
پسر آنها به نام داوید فارغ التحصیل دانشگاه ایالتی کالیفرنیا و اکنون یک سرمایه گذار نوآور موفق است و چند سال پیش مبلغ ۱۰ میلیون دلار به این دانشگاه کمک کرد. دانشکده اقتصاد و تجارت این دانشگاه به نام او نامگذاری شده است.
 
روزنامه لس‌آنجلس تایمز نیز با انتشار همین خبر به زندگی و سوابق آقای نظریان و خانواده او پرداخته است.
 
به نوشته این روزنامه یونس نظریان که از اقلیت یهودیان ایران است از سن بسیار پایین کار تعمیر و تعویض چراغ‌های برق در محلات و بازار تهران را شروع کرد و به مرور وضعیت مالی او بهتر شد و توانست کارخانجات تولید ماشین آلات ساختمانی تاسیس کند.
 
اما با وقوع حوادثی که به انقلاب سال ۱۳۵۷ ایران منجر شد خانواده نظریان احساس خطر کرد و به آمریکا آمد. آقای نظریان فعالیت اقتصادی را دوباره در کالیفرنیا شروع کرد و مشغول گسترش فعالیت و کسب درآمد شد.
 
یونس نظریان که اکنون ۸۶ ساله است می‌گوید: «بعد از آمدن به آمریکا من مجبور شدم همه چیز را دوباره بسازم. من قبلا یکبار دیگر این کار را کرده بودم.»
 
مدیر مسئول مرکز هنرهای نمایشی دانشگاه ایالتی کالیفرنیا می‌گوید اهدا این کمک از سوی یک خانواده مهاجر نشان می‌دهد که بافت نژادی و فرهنگی کالیفرنیا تا چه حد تغییر کرده است. او اظهار امیدواری می‌کند که این مرکز بتواند با ترتیب دادن نمایشگاه‌های هنری از سراسر جهان و فرهنگ‌های مختلف با این تغییر همراه شود.
 
لس‌آنجلس تایمز می‌افزاید خانواده نظریان قبل از این نیز به مراکز هنری مختلف در ایالت کالیفرنیا از جمله ارک‌تر فیلارمونیک کالیفرنیا و مرکز فرهنگی اسکریبال کمک مالی کرده بود.
 
مرکز هنرهای نمایشی دانشگاه کالیفرنیا مهم‌ترین مرکز برنامه‌های هنری بین المللی است، در بسیاری موارد هنرمندان خارجی را دعوت می‌کند و به همین دلیل در سطح ایالت جایگاه ویژه‌ای دارد.
+70
رأی دهید
-73

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۲
    Iranemaa - قم، ایران

    موندم چی بگم ،چه فحشی به خمینی شیاد بگم که کاری با ایران کرد هیچ کس در طول تاریخ اینقدر به ایران ضربه نزده .فقط انقلابش به خوبی داشت و آن شناختن اسلام بود
    13
    139
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    سوشا-هلند - أمستردام ، هلند

    با این پول می شود کلی کودک کار تو ایران نجات داد و انها رو دوباره به مدرسه فرستاد.
    25
    137
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۰
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان

    هر گونه اظهار نظر در رابطه با اثرات این اتقلاب شکوهمند ومهاجرت مغز های متفکر ایرانی بخارج از کشور مطلبی است که همه انسانهای دلسوز باب و خاک کشور مان بار ها نوشته و بار ها گفته اند.فقط باید عاقلانه فکر کرد ایا این عنقلاب بود که بمثابه وبا بجان و مال کشور مان افتاد و متفکرین و سازندگان کشور مان از هر طیف و هر قبیله ای که در واقع زحمت کشان و سازندگان کشور مان بودند بدیار غربت مهاجرت نمایند و بابردن استعداد ذاتی خود که سرمایه های اصلی هر انسانی است اقدامات سازنده برای کشور هائی که قدر این استعداد ها میدانند و بانها ارج میگذارند وطن ما را خالی از هر گونه انسان متفکری بنمایند.در کشور ما استعدا د ها قابل احترام نیستند. مهم این است که فرد چشم بسته تابع نظریات و افکار پوسیده کسانی باشند که همه ما شاهد هستیم. اگر همین اقای نظریان در ایران زندگی میکرد مطمئن باشید نه تنها بمرز سنی 86 سال نمیرسید بلکه به بهانه های احمقانه مختلف از جمله یهودی بودن یا ارمنی بودن یا بهائی بودن انها را مانند هزاران انسانهای سازنده به قبرستان میفرستادند. ما چقدر باید اینگونه پست ها را بخوانیم ولعنت باین بزندگی مذلت
    5
    46
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۰
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان

    بار بفرستیم . ما چقدر باید اینگونه پست ها را بخوانیم و به زمین و زمان لعن و نفرین بفرستیم .شما بگوئید این بدبختی اسم ان انقلاب است. شما بگوئید ایا بوجود اوردن بدبختی برای یک ملت چه نامی باید بر ان گذاشت؟؟شما بگوئید
    3
    41
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    liberté - مونترال، کانادا

    کاش بقیه خر پولها هم الگو بگیرن و به جای خرج کردن پول برای الواتی آقازاده ها و نوه نتیجه هاشون ازین کارا بکنن.
    5
    45
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    همایون شایان - اسلو، نروژ

    اولاٌ درد و بلای خودت و خانوادت بخوره تو سره هرچی آخونده شیپیشوئه . دوماٌ باعث تاسفه که سرمایه داران و نخبگان کشور فراری شدن و این نعمت از کشورمان فقط به خاطره یک سری بی سواد و لج باز بیرون رفته .
    4
    49
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

    میشد با این پول کلی گرسنه را غذا داد
    15
    38
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    جمهوری سکوت - فرانکفورت، آلمان

    بهتر نبود خرج تحصیل نخبگان محروم از تحصیل که به خاطر مسائل سیاسی از کشور مهاجرت کردند میکرد.
    12
    45
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران

    فقط یک جمله : فقط آقای خیامی رو که 200 مدرسه در ایران ساخته رو مقایسه کنید با این عزیزان!!! 17 میلیون دلار واسه هنر چی؟ حالا اگر هزینه میکردن و یه مرکز موسیقی و هنر برای جامعه ایرانیان خارج از کشور می ساختن باز یه چیزی آخه این دانشگاهها اولین کارشون اینه که حقوق خودشون رو می برن بالا و کلی استاد آمریکایی استخدام میشن!!! آخرش که چی؟ حداقل یک مرکز موسقی با استدیوهای با کیفیت ضبظ صدا و تالار نمایش و تمرین وسالن و کلاسهای آموزش موسیقی می ساختید هر قسمتش رو می سپردید دست هنرمندای ایرانی ..در حال حاضر بیضایی و خیلی از بزرگان آمریکا هستند این خودش میتونست یه دانشکده بشه واسه کل ایرانی های داخل و خارج. خدا حفظتون کنه ولی کاش کمی عاقلانه تر عمل کنند این پولدارای محترم ایرانی . دستتون درد نکنه
    11
    41
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Nakamichi - لندن، انگلستان
    به عبارتی ۱۷ میلیون رو ریختن تو چاه فاضلاب سیفون هم روش. دادن گالری بیخاصیت هنر! تو دنیایی که اینهمه معضل و مشکل و بدبختی و بیماری و تحقیقات نیازمند پول هست. پول خودشونه البته ولی حماقت انسانها بینهایت هست.
    15
    22
    شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۴
    mok432 - تهران، ایران
    پول خودش هست و هر طوری دلش بخواهد خرج میکند ،کدام آخوند را دیده اید که پول بخشش بکند، جهت اطلاع برای کسانی که نمیدانند،قبلاً تحقیقات لازم شده است که این پول چطوری خرج بشود، و حتما از طرف دانشگاه توصیه شده است که در این قسمت نیاز مالی‌ دارند ،و در نهایت آدم پول را جایی خرج میکند که از او قدردانی شود تا بتواند این فرد با خانواده‌اش به راحتی زندگی‌ بکند ،نه مثل ایران که هم پولت را مصادره بکنند هم خودت را به اعدام محکوم بکنند و خانواده‌ و اقوام طرف هم به زندان یا محرومیت‌های اجتماعی و و در نهایت کشتن آرام آنها میباشد.اگر این رژیم سرنگون نشود ایران مانند لیبی یا سودان یا سوریه پاره پاره خواهد شد،متاسفم برای مردم خوب وطنم
    3
    7
    یکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.