وزیر کشور ایران ممنوع التصویر شدن محمود احمدی نژاد از سوی دولت را رد کرد

شورای نگهبان صلاحیت محمود احمدی نژاد را برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو رد کرد عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور ایران ممنوع التصویر شدن محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور پیشین با تصمیم شورای امنیت کشور را رد کرده است.
 
آقای رحمانی فضلی امروز دوم اردیبهشت (۲۲ آوریل) در جمع خبرنگاران در تهران در پاسخ به سئوالی درباره رئیس جمهور پیشین گفته است "شورای امنیت کشور هیچ مصوبه‌ای درباره ممنوع‌التصویری محمود احمدی‌نژاد نداشته است و اخبار منتشرشده در این خصوص کذب است".
 
شورای امنیت کشور یک نهاد دولتی (زیر مجموعه شورای عالی امنیت ملی) در ایران است و رئیس آن با حکم رئیس جمهور منصوب می شود. آقای رحمانی فضلی در حال حاضر رئیس این شوراست.
 
تأمین امنیت داخلی کشور، هماهنگی بین شورای تأمین استان‌ها، هماهنگی بین نیروهای انتظامی و امنیتی در تأمین امنیت استان‌ها و تعیین چارچوب حفاظت از شخصیت‌ها بخشی از وظایف شورای امنیت کشور است.
 
شایعه ممنوع التصویری محمود احمدی نژاد پس از آن در روزهای اخیر مطرح شده است که شورای نگهبان صلاحیت هم او و هم حمید بقایی (معاون آقای احمدی نژاد در دوره ریاست جمهوری) را رد کرد.
توییتر محمود احمدی نژاد. کاربران شبکه های اجتماعی می گوید او عکس بزرگ صفحه خود را پس از رد صلاحیت به تصویری از حامیانش که عکس ها او را در دست دارند، تغییر داده است ممنوع التصویر شدن شخصیت های سیاسی در ایران طی چهار دهه اخیر امری معمول بوده است. حسینعلی منتظری قائم مقام برکنار شده رهبری و محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین از معروف ترین چهره هایی هستند که پخش تصاویر آن از تلویزیون رسمی ایران ممنوع شده است هر چند در مورد آقای خاتمی گفته می شود که ممنوع التصویر شدن او به تصویب هیچ نهادی نرسیده است.
 
محمود آقای احمدی نژاد که از سوی آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی از حضور در رقابت های انتخاباتی نهی شده بود از هفته ها پیش اعلام کرده بود که از نامزدی آقای بقایی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو حمایت می کند.
 
او همزمان با آقای بقایی به عنوان داوطلب نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد که موجی گسترده از مخالفت ها و انتقاد طرفداران آیت الله خامنه ای را در پی آورد.
 
ساعاتی پس از آنکه شورای نگهبان صلاحیت حمید بقایی و محمود احمدی نژاد برای نامزدی در انتخابات را رد کرد گزارش ها از تهران حاکی از استقرار واحدی های پلیس در برخی از معابر عمومی تهران بود.
 
آقای احمدی نژاد سومین رئیس جمهور پیشین ایران است که بعد از دو دوره ریاست جمهوری و پس از چند سال دوری از قدرت، خواهان بازگشت به رقابت های انتخابات ریاست جمهوری می شود اما در انجام آن ناکام است.
 
محمد خاتمی که برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ اعلام نامزدی کرده بود و اکبر هاشمی رفسنجانی که برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ ثبت نام کرد هر دو از ورود به رقابت های انتخاباتی بازماندند.
 
گفته می شود از آقای خاتمی خواسته شده بود که از رقابت در انتخابات ریاست جمهوری منصرف شود و از آقای هاشمی دعوت شده که از نامزدی استعفا دهد.
 
آقای خاتمی با متوقف کردن دیدارهای انتخاباتی اش از ثبت نام در انتخابات ۸۸ کناره گرفت و سپس از نامزدی میرحسین موسوی حمایت کرد اما با خودداری آقای هاشمی رفسنجانی از استعفا، شورای نگهبان صلاحیت او را برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ رد کرد.
+4
رأی دهید
-19

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.