شورای دختران در عربستان سعودی بدون دختران افتتاح شد

در مراسم آغاز به کار شورای دختران قصیم، در مجموع ۱۳ مرد (همه در عکس دیده نمی‌شوند) روی سن بودند در کشوری مثل عربستان سعودی که معروف است در عرصه عمومی خیلی به زنان میدان نمی‌دهد، به راه انداختن نهادی با عنوان شورای دختران، ابتکار دلگرم‌کننده‌ای به شمار می‌رود.
 
اما وقتی قرار شد این شورا در منطقه قصیم عربستان سعودی افتتاح شود، مسئولان هماهنگی مراسم، از یک موضوع غفلت کردند: حضور زنان.
 
در عکس‌هایی که به مناسبت افتتاح شورای دختران قصیم منتشر شده است، ۱۳ مرد روی سن دیده می‌شوند ولی حتی یک زن یا دختر به چشم نمی‌خورد.
 
بر اساس ویدیوهایی که از مراسم گرفته شده، ظاهرا زنان در سالن دیگری حضور داشتند.
 
این مراسم روز شنبه گذشته برگزار شد و از آن زمان تاکنون، عکس‌های مربوط به آن که مردان در آنها حضوری پررنگ دارند، به طور گسترده در شبکه‌های اجتماعی هم‌رسان شده است.
 
این عکس با عکس دیگری که چند ماه پیش از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا منتشر شد، مقایسه شده است.
رئیس‌جمهور آمریکا در حال امضای قانونی مربوط به سقط جنین در آن عکس، آقای ترامپ در حالی که تنها مردها دورش را گرفته‌اند، در حال امضای قانونی مربوط به سقط جنین است، موضوعی که بیشتر به زنان مربوط می‌شود تا مردان.
 
در مراسم آغاز به کار شورای دختران، شاهزاده فیصل بن مشعل بن سعود آل سعود که حاکم منطقه قصیم است، حضور داشت. او گفت که به برگزاری این نشست افتخار می‌کند و اضافه کرد که این اولین‌بار در سراسر پادشاهی عربستان سعودی است که چنین شورایی با تمرکز بر دختران تشکیل می‌شود.
 
او گفت: "ما این احساس مسئولیت را کردیم که فرصت‌های بیشتر و بیشتری را که به درد زنان و دختران بخورد، فراهم کنیم."
 
گزارش شده است که شاهدخت عبیر بنت سلمان، همسر شاهزاده فیصل، حاکم قصیم، رئیس شورای دختران است. با این حال، عکسی از این شاهدخت منتشر نشده است.
 
در عربستان سعودی قوانین سختگیرانه‌ای برای جداسازی زنان و مردانی که با هم نسبت ندارند، اعمال می‌شود. اما با توجه به برنامه چشم‌انداز ۲۰۳۰ این کشور، انتظار می‌رود که از این سختگیری‌ها کاسته شود. یکی از اهداف این چشم انداز، افزایش مشارکت زنان در نیروی کار از ۲۲ درصد به ۳۰ درصد است.
+18
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۲
    natasha1 - نیویورک، ایالات متحده امریکا

    اینه دقیقأ نگاه اسلام به زن ...نگاه آزادی بخشی(؟؟!!)که از بطن عربستان آمده بیرون و برای خودش تا ۱۴۰۰ سال همین جور بافته و بافته تا شده وضعی که می بینید . زن شده پشت صحنه و از نگاه عرب ها جنس دوم و برای زاییدن مرد های بی خاصیت ...زن دوم و سوم شدن ...صیغه شدن ...رها شدن ...و بردگی. اینه همان چیزی که زنها باید به خودشون بیان و بایستن در برابرش و یادشون بیاد قبل اسلام پادشاهی می کردند تو ایران فرمانروا بودن حقی برابر داشتن...بابا ببینین عربها را آتیش بزنین چادر ها و روسری های بردگی وحقارت را . و حذف حجابهای فرمایشی به معنی برهنگی نیست. میشه زن بود و پوشیده بود میشه زن بودو برده جنسی نبود . میشه زن بود و روی صحنه بود وبه این عربها و مردهای عرب زده گفت شماها کی هستین که برای ماتکلیف معلوم کنین.
    0
    23
    ‌سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    الف-ب - اوکلاهما، ایالات متحده امریکا
    اتفاقا عرعر ها ی جاهل خیلی پیشرفت کردن. چون قبل از اسلام دخترانشان را زنده به گور میکردند.
    2
    6
    ‌سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.