دو جزیره به جزایر ایران اضافه می شود/ پیگیری وزارت خارجه برای بازپس گیری "آریانا" و "زرکوه"

خبرگزاری میزان: اول مهر ماه بود که گزارشی مبنی بر اشغال دو جزیره ایران توسط امارات بر روی خروجی خبرگزاری میزان قرار گرفت؛ در این گزارش به نقل از نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم شورای اسلامی نوشته شده بود: "کشورهای مرتجع عربی که با سردمداری حاکمان سعودی مدام به صورت دروغین بر تعلق جزایر سه گانه ایرانی به امارات سخن سرایی می کنند باید بدانند که دو جزیره ایرانی به نام های " آریانا" و "زرکوه" در اشغال امارات است و اینکه ما در این زمینه صبوری می کنیم و حرفی نمی زنیم دلیل نمی شود که آنها گستاخی پیشه کنند."
 مسعود گودرزی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با تاکید بر اینکه"تکلیف و وضعیت جزایر زرکوه و آریانا مشخص است، مالکیت ایران بر این جزایر محرز است و هیچ کشوری نمی‎تواند در این باره ادعایی داشته باشد." گفت: ادعای برخی از کشورهای عربی منطقه مبنی بر تملک برخی از جزایر ایرانی که همواره وجود داشته است تنها به گفته خود آنها یک ادعاست و بدون شک ایران از حقوق مسلم خود در این راستا دفاع خواهد کرد.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: ادعاهایی که برخی از کشورهای عربی منطقه پیرامون تملک جزایر ایرانی مطرح می‎کنند تنها جنبه داخلی برای این کشورها دارد و با توجه به وضعیت منطقه این کشورها اینگونه مسائل را مطرح می‎کنند.
 
گودرزی تاکید کرد: مالکیت ایران بر جزایر آریانا و زرکوه کاملا طبق اسناد حقوقی مشخص است و وزارت خارجه هم درحال حاضر پیگیری‌های لازم را پیرامون این موضوع را انجام می‌دهد.
 
وی خاطرنشان کرد: اینکه چه زمانی مالکیت این جزایر به صورت کامل از آن ایران خواهد شد بر اساس چارچوب‎های سیاست خارجی ما صورت می‎گیرد و تا به امروز هم درباره این موضوع به دلیل تحولات رخ داده در منطقه این موضوع از طریق مجامع بین‎المللی درحال انجام است.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: مسائلی همچون مالکیت ایران بر جزایر سه‌گانه،آریانا، زرکوه و خلیج فارس از حقوق اولیه ما است و بر اساس اسناد و مدارک‎هایی که در این راستا وجود دارد مطرح می‎شود و هیچ کشوری حق اظهارنظر درباره آنها را ندارد.
+235
رأی دهید
-13

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۵
    دختر مو سیاه - تهران، ایران

    مشکل اینجاست که همچنین مذاکراتی باید در طول چند سال صورت بگیرد چون اگر مثلا ۲۰ یا ۳۰ سال طول بکشد شاید تا آن موقع کشور امارات به عنوان طرف مذاکره وجود خارجی‌ نداشته باشد
    16
    65
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    Pezhman - وین، اتریش

    باید بصورت پنهان با داعش گفتگو و آنها را برای تسلط بر مکه و مدینه به جان عربستان انداخت.
    14
    80
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۲
    کیومرث اعتماد - ایران، ایران

    اگر به ایران اعتقاد دارید توصیه من به تمام فارسی زبانان اینست که تاریخ رو بدون بغض و یک سویه نگری (و از منابع گوناگون و بیطرف) بخوانید تا شاید روزگاری مشترکاً و همرای بتوانیم بفهمیم چی‌ شد که به اینجا رسیدیم. این اشتراک نظر و رای همچنین میتواند به طرزی چشمگیر بزرگان تاریخ معاصرمان متمایز کند، تا بیش از این بدخواهان این سرزمین، در فضای مجازی، قهرمان کشی را در فرهنگمان عادی سازی نکنند.
    2
    55
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا

    نکته اصلی تغییر سیاست انعطاف و پاسخ گو بودن به سمت سیاست تحکم آمیز صحبت کردن و پرسشگر بودنه، اینجوری مجال ایجاد فتنه از کشورهای جعلی گرفته میشه و نوعی ائتلاف داخلی بر مبنای حس ملی بوجود میاد. این سیاست جدید جواب میده.باید حمایت کرد
    8
    31
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان

    ننگ بر شما.تا حالا چه غلطی می کردین؟ مگه ارث باباته که صبوری می کردی و حرفی نمی زدی؟؟؟
    14
    114
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۲
    pull.over123 - تهران، ایران

    این اتفاق ساده ای نیست و باید کوبنده ایران به این تجاوز جواب دهد. صبوری کردن در برابر تجاوز دشمن به خاکمان اوج بی عرضگی و پستی را میرساند! پس نیروهای زمینی و ارتشی چه غلطی میکنند در حفظ خاک و میهن، نیروهای مسلح را پس برای کی ساخته ایم !؟؟؟ حالم به هم خورد!! لطفا این خبر رو پیگیری کرده و تا میتوانید بازنشر کنید شاید با اعتراضات مردمی مسئولین کاری کنند! پیشنهاد بنده ب
    4
    46
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

    دولت مردان قاجار هم زمان فتحعلیشاه همین جور صبورى کردن تا شاه قاجار طى دو قرارداد ترکمنچاى و گلستان کلى از ایران رو به باد بده واسه خوش گذرونیش در اروپا ! حالا اینها هم دارن صبورى مى کنن و واقعاً پشت پرده چه خبر و ماجرایى هست ،در اینده تاریخ قضاوت خواهد کرد !
    8
    47
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    winnie1987 - بيرمنگهام، انگلستان

    [::کیومرث اعتماد - ایران، ایران::]. کاملا موافقم.
    2
    25
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    winnie1987 - بيرمنگهام، انگلستان
    در دنیای واقعی‌، یک چیز وجود دارد به نام ادعا، یکی‌ دیگر به نام حق و یکی‌ دیگر هم به نام تصاحب و اجرای مالکیت. مثال میزنم؛ الان شخص من میتونه بگه من پادشاه بریتانیا هستم (ادعا). در واقع نیستم و دلیلی‌ هم نداره باشم (حق) ولی‌ هیچ کدام اهمیتی نداره چون قدرت و اختیار تغییر حکومت و در دست گرفتن پادشاهی در بریتانیا رو ندارم (تصاحب و اجرای مالکیت). پس نتیجه این هست که صرف نظر از ادعا و اینکه واقعا حق چی‌ هست، مهم این هست که بتونی‌ چیزی رو انجام بدی یا در اختیار بگیری. به این میگن "قدرت اجرائی". حالا ایران میگه سهمی در قطب جنوب داره، یا جزایری داره و غیره، اینها فقط مصرف داخلی‌ داره. تمام داستان به اینجا ختم میشه که "اگه میتونی‌ بیا و بگیر". اینها فقط ادعا هست و بس، حق هم مهم نیست چی‌ هست، مهم این هست که ایران توانایی‌ اینکه بره و بگیره رو نداره. در مورد بحرین هم نداشت.
    7
    23
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۹
    winnie1987 - بيرمنگهام، انگلستان
    ادامه: تاریخ روایت میکنه که تمام این جزایر در اختیار پرتغالیها بود و شاه عباس صفوی از انگلیسیها کمک خواست و نتیجه این شد که پرتغالیها بیرون شدند و انگلیسیها تمام این جزایر رو تا بعد از جنگ جهانی‌ دوم در دست داشتند - یک چیزی در حدود ۲۰۰~۳۰۰ سال. شاه از انگلیسیها خواست که خلیج فارس رو ترک کنند و این جزایر رو اشغال کرد و پرچم ایران رو در این جزایر نصب کرد. برای این کار هم مجبور شد از ادعا بر بحرین دست برداره (بحرین هم در تصاحب و مالکیت ایران نبود برای همین ۲۰۰~۳۰۰ سال شاید هم بیشتر). اون زمان ایران قوی بود و کشورهای خلیج فارس بسیار ضعیف. حالا ایران ضعیف شده و اونها قوی، برای همین هم ادعاها جدی تر شده. زیاد اعصابتون رو سر این مسائل نذارید، ایران هم در اوائل دوره صفویه عراق و شمال سوریه رو به عثمانی مجبور شد بده (جنگ چالدران). هر کی‌ اومد یه تکه از کشور ما رو جدا کرد و برد. کلاهمون رو بندازیم هوا اگه تونستیم همین رو هم نگه داریم.
    7
    21
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی
    شماها همین جزایر موجود و همین گستره جغرافیایی رو بتونید نگه دارید هنر کردید، با سیاستهای تفرقه انگیزتون و تبعیض علیه اقوام ایرانی مانند بلوچ ترک و کرد و عرب موجب شدید که در میان توده مردم این اقوام کسانی به فکر مبارزه مسلحانه و جدایی از سرزمین مادری باشند ،خداوند ایران رو حفظ کنه به همراه تمامی اقوامش و ذره ذره اب و خاکش و خداوند ایران رو از بلای اخوند و دروغ و ریا بنام مذهب و نژاد پرستی برخی پان پرشین ها نجات بده
    33
    26
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    ابن ملجم - مونیخ، آلمان
    [::Pezhman - وین، اتریش::]. داعش را اینها خودشون درست نکردند؟،چرا که داعش بعد از ان اظهار وجود کرد که نیروهای معارض سوری به حوالی پایتخت رسیده بودند و فرودگاه پایتخت زیر اتش باری انها بود،ادمخورهای داعش بعد از شکل گرفتن به جان احزاب دیگر افتادند از یک طرف و از طرف دیگر بدون هیچ دلیلی هواپیمای مسافربری روسیه را منفجر کردند و به این ترتیب روسیه را مستقیم وارد درگیری سوریه کردند.به احتمال زیاد داعش توسط اطلاعات سوریه و روسیه درست شد و کار ایران هم پول دادن بود مثل همیشه،وگرنه از زمان پیدایش تا به حال حتی یک درگیری مستقیم با ایران نداشتند،در سوریه هم بجای دولت داعش افتاد به جان معارضین....
    19
    13
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    ابن ملجم - مونیخ، آلمان
    [::pull.over123 - تهران، ایران::]. ارتش....رفیق اون اترشی که تو اسمش را شنیده بودی سال ۵۷ نابود شد انچه ته ان مانده بیشتر به لشکر شکست خورده میمونه تا ارتش،قدرت الان دست سپاه است و سپاه هم فقط میتونه ایرانی را بگیره ،شکنجه بده یا بکشه،جز این عرضه ای نداره
    7
    18
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    esfanie - اسن، آلمان
    [::کیومرث اعتماد - ایران، ایران::]. دوست آزادی‌خواه عزیز کار از این حرفها گذشته، این ملت غیرت و اصالت خودشون را سالهاست که از دست دادهاند. خواهید دید که چند ماه دیگه، درباره جلوی صندوق‌های رای آخوندی صف میگیرن. و وقتی‌ می‌پرسی‌:؟؟ چرا رای میدی، میگویند: می‌خواهیم بدتر نشود...
    8
    20
    ‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۲
    کیومرث اعتماد - ایران، ایران
    . [::winnie1987 - بیرمنگهام، انگلستان::] ++ (:. ----------------------. [::esfanie - اسن، آلمان::], دوست محترم، ارزیابی شما می‌تونه دقیق نباشه، همانگونه که این رویکرد مردم رو از بی‌ غیرتی اونها بدونیم. روایت تاریخ معاصر ما، داستان سپردن هدایت کشتی‌ مان به خدمه ایی بوده که مقصد دیگری در سر داشته اند. اینکه بفهمیم اونها چرا به مقصد دیگری میروند (چون کشتی‌ رو اونها هدایت میکنند) مهم است، هیچ کمک و همراهی ای‌ در مسیر در انتظارمان نیست. هر چه هست دانش و خرد و هم رای یی خود ماست که کمک خواهد کرد تا هدایت و مقصدمان رو خودمان تعیین کنیم. البته با همراهی منسجم و متحد، به شرط آنکه واقعاً بدونیم چه می‌خواهیم و به کجا می‌خواهیم برویم.
    2
    8
    جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.