هواپیمای نتانیاهو مجبور شد حریم هوایی اندونزی را دور بزند

بنیامین نتانیاهو و همسرش با دو ساعت و نیم تاخیر وارد فرودگاه سیدنی شدند هواپیمای حامل بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل که به مقصد استرالیا پرواز می‌کرد، برای آن که از حریم هوایی مالزی و اندونزی عبور نکند، مجبور شد با تغییر مسیر اصلی، با دو ساعت و نیم تاخیر به مقصد برسد.
 
هواپیمای شرکت "العال" از مبدا سنگاپور پس از حدود یازده ساعت در سیدنی فرود آمد. این مسیر معمولا بین ۸ تا ۸ ساعت و نیم طول می‌کشد.
 
مسیر عادی سنگاپور تا سیدنی شش هزار و سیصد کیلومتر است، اما مسیری که این هواپیما پیمود هشت هزار و هفتصد کیلومتر بوده است.
 
یکی از همراهان آقای نتانیاهو در این سفر در گفت‌وگو با روزنامه گاردین تغییر مسیر اصلی این هواپیما را تایید کرده است.
 
بسیاری از کشورهای عمدتا مسلمان‌نشین که موجودیت اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسند، از جمله پاکستان و اندونزی به هواپیماهای شرکت هواپیمایی اسرائیلی "العال" که منقش به پرچم این کشور است، اجازه عبور از حریم هوایی خود را نمی‌دهند.
 
سفر آقای نتانیاهو به استرالیا نخستین دیدار رسمی یک نخست وزیر اسرائیل از استرالیا است.
 
آقای نتانیاهو در این سفر با مالکوم ترنبول، همتای استرالیایی خود دیدار کرد.
 
نخست وزیران دو کشور قراردادهای دو جانبه‌ای برای همکاری در زمینه فناوری، علمی و امنیت سایبری امضا کردند.
مالکوم ترنبول (راست) دولت خود را حامی اسرائیل دانست استرالیا جزو معدود کشورهای عضو سازمان ملل متحد است که از تصویب قطعنامه اخیر شورای امنیت این سازمان در خصوص شهرک‌های یهودی نشین در اراضی فلسطینی انتقاد کرده است.
 
حدود دو ماه پیش شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه‌ای، توسعه شهرک‌‌های یهودی نشین در سرزمین‌های اشغالی فلسطینی را محکوم کرد و خواهان توقف شهرک‌سازی‌ها شد.
 
آمریکا به عنوان عضو دائمی شورای امنیت در اقدامی کم‌سابقه رای ممتنع به این قطعنامه داد. اما استرالیا با آن که عضو این شورا نیست، علنا مخالفت خود با تصویب این قطعنامه را اعلام کرد.
 
آقای ترنبول در آستانه سفر چهار روزه آقای نتانیاهو به استرالیا در مقاله‌ای که روز چهارشنبه (۲۲ فوریه) در روزنامه "استرالین" منتشر شد، حمایت خود را از مواضع اسرائیل اعلام کرد.
 
او در این مقاله با اشاره به قطعنامه اخیر شورای امنیت نوشت: "دولت من از قطعنامه‌های یک جانبه علیه اسرائیل که تلاشی برای نامشروع کردن این کشور است، حمایت نمی‌کند."
 
بیش از ۶۰ مقام سیاسی سابق، دانشگاهی، اقتصادی و مذهبی استرالیایی در نامه‌ای که دوشنبه منتشر شد سفر آقای نتانیاهو را محکوم کردند.
 
آنها در این نامه سیاست‌های دولت آقای نتانیاهو را عاملی برای "تحریک، تهدید و سرکوب" فلسطینیان خواندند.
+49
رأی دهید
-28

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۶
    تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک
    بچه‌تر که بودم یه چیزایی داشتیم که بین دو انگشت محکم میچرخوندیش؛ بعد خودش همینطور مدتها رو زمین میچرخید. خودم هم با چوب‌کبریت و یه تیکه مقوا میساختم. زن این نتانیاهوهه منو به یاد اون زمان میندازه.
    23
    12
    ‌چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    بردبار - بندر ماه شهر، ایران
    اینا هم واسه خودشون "عتیقه هایی هستن که شبهااز ترس میرن تو گاوصندوق میخوابن.
    4
    19
    ‌چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.