پدر یک زن بریتانیایی که برای جنگیدن با داعش راهی سوریه شده گفت که بی نهایت نگران دخترش است اما از او نخواهد خواست تا خودش را به خاطر او عوض کند.
او گفت به دخترش افتخار میکند.
گفته شده کیمبرلی تیلور، اولین زن بریتانیایی است که برای جنگیدن با داعش راهی سوریه شده است. فیلیپ تیلور، پدر ۵۷ ساله او که معلم است به بیبیسی گفت: "مردم احتمالا میپرسند که چه نوع فردی دست به این کار میزند و پدر و مادرش در این باره چه فکر میکنند."
مارس گذشته کیمبرلی تیلور به یگانهای مدافع زنان (ی پ ژ) که از گروههای زنان مبارز کرد است، پیوست و از آن زمان در کنار نیروهایی که با داعش در رقه میجنگند، مشغول مبارزه با این گروه است.
آقای تیلور گفت: "کیمبرلی میداند چه کار میکند. او باهوش و واقعبین است. او سرد و گرم چشیده است و همین موجب شد تا برای کمک به مردم گرفتار سوریه، به آن جا سفر کند. من بدون شک از راهی که او انتخاب کرد، حمایت نمیکنم. به او گفتم که این کشور به کسانی مانند او نیاز دارد و بریتانیا جای خوبی برای تاثیرگذاشتن روی تغییر جهان است، ولی متاسفانه دخترم با من موافق نبود."
کیمبرلی تیلور تنها هنگامی که به سوریه رسید به خانواده از جمله پدرش فیلیپ خبر دارد که عازم جنگ شده خانم تیلور گفت که زنان کرد که برای دموکراسی میجنگند، الهامبخش او بودهاند و معتقد است که همرزمانش افرادی مثالزدنی برای کمک به حل مشکلات سوریه هستند.
این نیروها در مناطق کردنشین سوریه علاوه بر داعش با نیروهای ترکیه نیز درگیر هستند. خانم تیلور گفت: "بزرگترین دشمن یگانهای مدافع زنان و یگانهای مدافع خلق ( ی پ گ) ارتش ترکیه است."
یگانهای مدافع زنان که خانم تیلور به آن ملحق شده از نظر ترکیه در فهرست گروههای تروریستی قرار دارد، در حالی که بریتانیا چنین عقیدهای ندارد. با این حال دولت بریتانیا به طور جدی به شهروندانش اخطار داده که درگیر جنگ سوریه نشوند.
کیمبرلی تیلور میگوید به همراه سایر زنان کرد برای آزادی میجنگد فیلیپ تیلور گفت: "به نظرم شما باید آنجا باشید و با چشم خودتان ماجرا را ببینید تا وضع را درک کنید. دخترم نسبت به بیعدالتی در جهان حساس است."
"رنجی که این مردم میبینند، از زندگی راحت ما دور است و ما از خود میپرسیم چرا یک نفر باید چنین مشقتی را تحمل کند و مگر یک نفر میتواند چقدر تغییر ایجاد کند. بگذاریم یک نفر دیگر این کار را انجام دهد، ترجیحا کسی که نمیشناسیم و دوستش نداریم."
او ادامه داد: "من هرگز سعی نکردم چیزی را به فرزندانم تلقین کنم و ترجیح دادم هر طور که دوست دارند بزرگ شوند. توجه رسانهها زندگی را برایمان سخت کرده، زندگی خصوصی داریم و ترجیح میدهیم در مرکز توجه نباشیم."
خانم تیلور تنها هنگامی که به سوریه رسید به خانوادهاش خبر دارد که عازم جنگ شده است. او گفت دلش برای خانواده و دوستانش تنگ شده اما هنوز نمیداند کی به بریتانیا بازمیگردد. او از والدینش به عنوان "مهمترین حامیان زندگیاش" نام برده است.