یس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد از کشف اختلاس ۳۰۰ میلیارد ریالی در این استان خبر داد"; ?>کشف اختلاس ۳۰ میلیارد تومانی در کهگیلویه و بویراحمد

کشف اختلاس ۳۰ میلیارد تومانی در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد از کشف اختلاس ۳۰۰ میلیارد ریالی در این استان خبر داد و اعلام کرد درباره جزییات این پرونده اطلاع‌رسانی خواهد شد.
 
ایرنا روز چهارشنبه ۲۰ بهمن گزارش کرده که غلامرضا مزارعی خبر کشف این اختلاس را در یک نشست خبری بیان کرده و گفته «پس از روشن شدن ابعاد آن، اطلاع‌رسانی» خواهد شد.
 
آقای زارعی به مکان یا سازمانی که اختلاس در آن صورت گرفته اشاره نکرد و درباره متهم یا متهمان دستگیر شده در این پرونده نیز اظهارنطری نکرده است.
 
وی افزوده که این پرونده در سازمان بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد در حال رسیدگی است.
 
وبسایت محلی «صبح زاگرس» هم به نقل از این مقام قضایی از وقوع یک اختلاس ۱۰۰ میلیارد ریالی در بانک تجارت این استان خبر داده که این پرونده نیز از سوی سازمان بازرسی در حال پیگیری است.
 
اختلاس٬ کلاهبرداری و فساد مالی از جمله جرایم چشمگیر در پرونده‌های تشکیل شده در محاکم قضایی ایران است که از تعداد و حجم این تخلفات اقتصادی گزارش جامعی در دست نیست.
 
در ایران سال‌هاست که گزارشهای فراوانی از وقوع اختلاس و تخلف مالی در نهادها و سازماناهای دولتی و حکومتی منتشر می‌شود که برخی از این جرایم منجر به صدور حکم اعدام برای متهمان شده است.
 
۱۲ دی ماه امسال دادگاه انقلاب شهرستان کرج پس از بررسی اتهامات ۳۸ تن در پرونده اقتصادی هزار میلیارد تومانی موسوم به «جهانگیر»، برای متهم ردیف اول حکم اعدام صادر و پنج نفر دیگر را به حبس ابد محکوم کرد.
 
پرونده اقتصادی مشهور دیگری که به صدور حکم اعدام منتهی شده، پرونده موسوم به فساد یا اختلاس سه هزار میلیارد تومانی است که متهم ردیف اول آن، مه‌آفرید امیرخسروی، نام داشت به همراه سه تن دیگر به اعدام محکوم شد، و حکم اعدام او در سوم خرداد ۹۳ اجرا شد.
 
پیش از آن هم اعدام فاضل خداداد، متهم اصلی پرونده اختلاس ۱۲۳ میلیارد تومانی از بانک صادرات در دهه هفتاد شمسی، منجر به صدور حکم اعدام برای او شد و او نهایتاً در آذرماه ۷۴ اعدام شد.
 
مصطفی پورمحمدی که سال ۱۳۹۰ رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود در آن زمان اعلام کرده بود پرونده‌های زیادی مشابه پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی بانک صادرات وجود دارد.
+28
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران

    تو این بانکها کیا کار میکنند؟ همه خانواده شهید و آقازاده ها و خانواده های سپاه و بسیجی فعال و این کسا هستند که رپیس بانک و رپیس شعبه میشن . تازه مگه دفعه اول هستش که اخلاس میشه و حضرت آقا معاویه زمان هم گفته کشش ندید یعنی نذارید مردم بفهمند که کی دزدید و کی خورد یکی رو اعدام کنید و قضیه رو ببندید. اکثر دزدهای کله گنده مسپولین قضایی و نظامی هستند و تا زمانی که حق الحساب اینا داده بشه هیچ کس نمی فهمه ولی همینکه حق الحساب دادستان و قاضی و سپاه داده نشه یه پرونده میاد بیرون
    1
    31
    ‌پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    آنتی خرافه - کلن، آلمان

    سرگرمی جدید ملت فرهیخته و همیشه در صحنه جور شد، هر روز با اعداد و ارقام نجومی این نظام دزد و جانی و خونخوار سرگریمی جدیدی برای ملت سرخوش فراهم میکنند. بروید از امروز شروع کنید به ساختن جک و کلیپ و سرگرمی با لهجه لری در ارتباط با اختلاس ۳۰ میلیاردی. که همانا نفهمیدید شما عنقلاب کردید یا عنقلاب شمارا.
    0
    22
    ‌پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    kapta - دوسلدرف، آلمان

    همش ۳۰ میلیارد نه بابا ارزش پیگیری نداره این که تو نظام جمهوری اسلامی دله دزدی حساب میشه
    0
    23
    ‌پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۰
    senator x - تهران، ایران
    تکلیف آنهائیکه قبلا (کشف)کردید چه شد؟
    0
    6
    جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۴:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    Unkn0wn - اصفهان، ایران
    سازمان بازرسی فقط یک سازمان فرمالیته هست که بگن اره ما یه همچین سازمانی هم داریم! . برای پیگیری شکایت بعد از چند ماه به سازمان بازرسی ایمیلی فرستادم تو جواب گفته بودن که درخواست شمارو رو به پیگیری میکنیم و جالبه که توی قسمت موضوع ایمیل نوشته بودن اسپم! یعنی ایمیلی که من براشون ارسال کردم رو اسپم میدونن!
    0
    5
    جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.