روسیه برای اولین بار وجود برنامه دوپینگ اعتراف کردند

ولادمیر پوتین برای اصلاحات در سیستم مبارزه با دوپینگ روسیه ویتالی اسمیرنوف یکی از مقام‌های پرسابقه ورزش این کشور را انتخاب کرده است مقام‌های ورزش روسیه در گفتگویی با روزنامه نیویورک تایمز، برای اولین بار به وجود برنامه دوپینگ در ورزش این کشور اعتراف کردند.
 
دوپینگ سازمان یافته ورزشکاران روسیه برخی از مهمترین رقابت‌های ورزشی از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ را تحت تاثیر قرار داده است.
 
آنا آنتسیلویچ، سرپرست کمیته ملی المپیک روسیه، در گفتگویی با روزنامه نیوریوک تایمز به وجود برنامه دوپینگ اذعان کرده ولی گفته آن دولت از این برنامه حمایت نکرده است. خانم آنتسیلویچ در این باره گفت:" این یک اقدام درون سازمانی بود."
 
این اظهار نظر این مقام کمیته ملی المپیک روسیه، واکنش آژانس ملی مبارزه با دوپینگ این کشور را در پی داشت. این آژانس ادعا کرده‌ صحبت‌های خانم آنتسیلویچ " تحریف شده و به درستی منتقل نشده است."
 
آژانس ملی مبارزه با دوپینگ روسیه گفته حرف‌های آنا آنتسیلویچ براساس مواردی بوده که در گزارش دوم کمیته مستقل آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (گزارش دوم مک لارن) آمده است. در بخشی از این گزارش به "اقدام درون سازمانی" اشاره شده است:" اقدام و حرکتی سازمان یافته و درون سازمانی در میان همه ورزشکاران تابستانی و زمستانی وجود داشته است."
 
به گفته آژانس مقابله با دوپینگ روسیه رسانه‌ها از صحبت‌های خانم آنتسیلویچ اینگونه برداشت کرده‌اند که " او دوپینگ سازمان یافته و سیستم پنهان‌کاری در ورزش روسیه را تایید کرده است."
 
پیشتر سخنگوی دولت روسیه با رد هرگونه اتهام دخالت دولت روسیه در دوپینگ سازمان یافت گفته بود آنها باید "صحت" صحبت‌های آنا آنتسیلویچ را بررسی کنند.
 
با این حال، آنا آنتسیلویچ که به طور مستقیم در تحقیقات آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ به دست داشتن در دوپینگ سازمان یافته متهم نشده در گفتگو با روزنامه نیویورک تایمز تاکید کرده که مقامهای عالی رتبه دولت روسیه در این پرونده نقشی نداشته‌اند.
 
همزمان ویتالی اسمیرنوف ۸۱ ساله که از دوران شوروی سابق عهده‌دار مهمترین مسئولیت‌ها در ورزش روسیه است درباره این پرونده اظهاراتی کرده است.
 
او که از سوی ولادمیر پوتین برای اصلاح سیستم مبارزه با دوپینگ این کشور انتخاب شده در گفتگو با روزنامه نیوریورک تایمز حاضر نشده نام افرادی که مسئول دوپینگ سازمان یافته ورزشکاران روسیه هستند را افشا کند.
 
او درباره نقش مسئولان پیشین ورزش روسیه در موضوع دوپینگ گفته است: "نمی‌خواهم درباره اینکه چه افرادی مقصر بودند، حرفی بزنم. بعنوان کسی وزیر ورزش و رئیس کمیته بین‌المللی المپیک بوده، همه در این جریان مقصریم و اشتباهات فراوانی انجام دادیم."
 
آقای اسمیرنوف اما با اشاره به اطلاعات منتشر شده توسط گروه هک فنسی برز مدعی شده که ورزشکاران روسیه در شرایط برابری با دیگر ورزشکاران قرار نداشتند. او در این مورد گفته است: "روسیه از فرصتی که دیگر کشورها از آن برخودار بودند را نداشت."
 
گروه فنسی بیرز در تابستان امسال با دسترسی به بخشی از پرونده پزشکی ورزشکاران که در آن اطلاعات مربوط به استفاده از داروهای ممنوعه‌ای که با مجوز آژانس بین المللی مبارزه با دوپینگ صورت گرفته، آنها را منتشر کردند."
دوپینگ و فساد بی سابقه
در تابستان امسال آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ گزارشی منتشر که نشان می‌داد که دستکاری در نتایج آزمایش ادرار ورزشکاران روس، با "هدایت، کنترل و نظارت" وزارت ورزش از اواخر سال ۲۰۱۱ آغاز شده، در المپیک ۲۰۱۲ لندن و المپیک زمستانی ۲۰۱۴ در سوچی روسیه هم وجود داشته و تا تابستان سال گذشته ادامه داشته است.
 
دومین گزارش این آژانس که توسط ریچارد مک لارن تهیه شد، نشان می‌دهد که دوپینگ و تقلب به صورت گسترده‌ای در المپیک ۲۰۱۲ لندن وجود داشته است.
 
براساس گزارش آقای مک لارن مقام‌های روسیه با استفاده از نمک و قهوه نمونه‌های دوپینگ را دستکاری می‌کردند و این روش در جریان المپیک ۲۰۱۲، مسابقات جهانی ۲۰۱۳ در مسکو و المپیک زمستانی ۲۰۱۴ در سوچی بارها مورد استفاده قرار گرفت.
 
در بازی‌های المپیک لندن روسیه ۷۲ مدال برد، که ۲۱ مدال آن طلا بود. همچنین، کاروان روسیه در مسابقات المپیک زمستانی سوچی ۳۳ مدال (۱۳ طلا) به دست آوردند.
+5
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.