تحقیقات گسترده درباره احتمال وجود شبکه تدارکاتی حامی تروریسم در اروپا

مسئولان امنیتی اروپا در تلاش هستند شبکه احتمالی حامی عامل حمله هفته گذشته در برلین را، که پیش از کشته شدن در ایتالیا موفق شده بود کنترل‌های امنیتی آلمان و فرانسه را دور بزند، شناسایی کنند.
 
دوشنبه گذشته یک کامیون سنگین به بازارچه تعطیلات سال نو در برلین زد و ۱۲ نفر را کشت. گروه داعش مسئولیت حمله را بر عهده گرفت و عقیده بر این است که «انیس عامری» عامل اصلی آن باشد.
 
وزارت کشور ایتالیا چند روز بعد اعلام کرد که این جوان ۲۴ ساله تونسی در درگیری با ماموران پلیس در آن کشور کشته شده است.
 
به نوشته رسانه‌های ایتالیا، اثر انگشت فرد کشته شده با انیس عامری مطابقت دارد و اسلحه‌ای که همراه او بوده، همان اسلحه‌ای است که راننده لهستانی کامیون پیش از حمله با آن به قتل رسیده است.
 
به گزارش آسوشیتدپرس، حال این پرسش مهم مطرح شده که با وجود آن که پلیس اروپا به دنبال او بوده، وی چگونه موفق شده است از آلمان خارج شود و با عبور از فرانسه خود را به ایتالیا برساند.
 
کارشناسان و نیروهای امنیتی احتمال وجود یک شبکه تدارکاتی در اروپا که از او حمایت کرده است را مطرح کرده‌اند و پلیس ایتالیا هم به دنبال شناسایی رابط های احتمالی او در ایتالیا، به ویژه در میلان، هستند.
 
انیس عامری در سال ۲۰۱۱ میلادی از طریق ایتالیا وارد اروپا شده بود و بیش از سه سال هم در آن کشور زندانی شد.
 
در همین حال، دولت تونس هم روز شنبه از دستگیری سه نفر، از جمله برادرزاده ۱۸ ساله انیس عامری، در ارتباط با پرونده حمله هفته گذشته به بازارچه کریسمس در پایتخت آلمان خبر داده است.
 
بنا بر اعلام وزارت کشور تونس، انیس عامری از طریق پست برای برادرزاده اش پول فرستاده بود تا با سفر به اروپا، به شبکه‌ای به نام «ابو الولا» – که انیس عامری ادعا می‌کرد سرکرده آن است – بپیوندد.
 
برادرزاده دستگیر شده به پلیس تونس گفته است که از طریق شبکه پیام رسان تلگرام با انیس عامری در ارتباط بوده و پس از جذب شدن به یک شبکه جهادی، از او خواسته شد با داعش اعلام همبستگی کند.
 
از این رو تحقیقات در مورد احتمال وجود یک شبکه تدارکاتی فعال در حمایت از تروریسم در اروپا تشدید شده و اسپانیا هم روز شنبه اعلام کرد تحقیقاتی را در این زمینه با هماهنگی مسئولان آلمانی آغاز کرده است.
 
برخی کشورهای غرب اروپا، به ویژه فرانسه و آلمان، در دو سال گذشته شاهد چندین حمله مرگبار تروریستی بوده‌اند.
+26
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    hossein+87+ - ایران، ایران
    خودت کردی که لعنت بر خودت باد . اومدن با نقشه کشیدن واسه خاور میانه ، که جنگ راه بندازن ، سلاح بفروشن ، نفت مجانی بگیرن ، کشورهای منطقه رو ضعیف کنن ، دنیا رو درگیر کثافتکاری هاشون کردن . گریبان مردم خودشون رو هم داره میگیره. وقتی میان تو سوریه ، سر بچه 12 ساله رو میبرن ، قلب سرباز کشته شده رو میخورن ، اینا حقوق بشر نیست. ولی وقتی تروریست ها دارن کشته میشن ، میگن چرا راه امن باز نمیکنید که برن بیرون!! قبول دارم که این وسط یه سری بیگناه هم کشته میشه ولی کشته شدن توسط تروریست ها کجا و کشته شدن در حین عملیات ازادسازی. امیدوارم یه دنیایی باشه که تمام کسانی که باعث و بانی ریخته شدن خون اینهمه آدم بیگناه اون هم به این فجیعی هستن حضر بشن و به جزای کارهاشون برسن چون تو اینت دنیا نهایتا این ادما یک جون دارن و نمیشه انتقام اینهمه بیگناه رو گرفت . چه جناهت ها که نشده . واقعا آدم نمیدونه اسم اینها رو چی بزاره. کسی که سر یه بچه رو میتونه ببره ، اسمش چیه؟!! بعد میان و از اینا دفاع میکنن. خدایا...
    5
    9
    یکشنبه ۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.