پیشگوی بزرگ آمریکایی، پیروز انتخابات را اعلام کرد
+50
رأی دهید
-51
ایرنا نوشت: آلن لیچمن، استاد آمریکایی که در بیش از 30 سال گذشته توانسته پیش بینی دقیقی از انتخابات هشت رییس جمهور آمریکا داشته باشد، پیش بینی کرده که دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواه در انتخابات سال 2016 پیروز خواهد شد.روزنامه 'واشنگتن پست' نوشت :این استاد آمریکایی با بکار گیری سازوکاری که در آن از 13 شاخص یا 'کلید' استفاده می شود، از سال 1984 توانسته است حدس دقیقی از هر یک از انتخابات های ریاست جمهوری این کشور داشته باشد.
لیچمن در مصاحبه با این روزنامه با بیان اینکه پیش بینی نتایج انتخابات امسال به یکی از دشوارترین پیش بینی ها از سال 1984 تاکنون تبدیل شده است، تاکید کرد: 'ترامپ در انتخابات امسال پیروز خواهد شد، هر چند که این نتایج ممکن است تغییر پیدا کند'.
وی گفت: 'ما تا قبل از این، نامزدی همچون دونالد ترامپ ندیده بودیم و ترامپ ممکن است الگوهای تاریخی را که از سال 1860 در کشور ما حفظ شده، بشکند'.
به گزارش 'گازتا.رو'، شاخص های مورد استفاده در سیستم پیش بینی لیچمن شامل مولفه هایی همچون عملکرد حزبی در انتخابات میان دوره ای، رقابت یا عدم رقابت رئیس جمهوری کنونی، موفقیت های اخیر سیاست خارجی و تحولات سیاسی و اجتماعی مهم است.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 8 نوامبر سال جاری میلادی برگزار می شود.
۵۸

دوستدار - استهکلم، سوئد
امیدوارم پیشبیناشان در ست دراید و ترامپ ریس جمهور اینده امریکا شود.
79
79
سه شنبه ۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۳
۶۵

Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
من احتمال میدهم که یا ترامپ و یا کلینتون رئیس جمهور خواهد شد!
19
29
سه شنبه ۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۰
۶۹

amir-amir - تورنتو، کانادا
علیرغم اینکه کلینتون در رویاروئى او را مغلوب کرده ولى بیم آن مى رود که این احمدى نژاد امریکائى انتخاب شود و دنیا را به آتش بکشد مخصوصا اینکه از الان بر علیه ایران شمشیر را از رو بسته .
8
28
سه شنبه ۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۴:۱۲
۴۷

علی میهن - میلتونکینز، انگلستان
ولی من پیش بینی میکنم که کلینتون انتخاب می شه و ترامپ به ترامپیت تبدیل می شه
9
13
سه شنبه ۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۲