حسین علیزاده، موسیقیدان برجسته ایرانی، با انتقاد از محدودیتهای اخیر پرسیده است آیا اگر موسیقی در ایران به کلی حذف شود، مشکلات گرسنگی، بیخانمانی و افسردگی در جامعه ایران حل میشود؟
آقای علیزاده در مصاحبه با روزنامه شرق گفته است: "آقایان بیایید موسیقی را نه فقط از یک شهر خاص، که از همه ایران حذف کنید... یعنی در رادیو و تلویزیون و وزارت ارشاد و… هرچه از موسیقی هست همه را ببندید. در این صورت ببینید با چنین رفتاری مسئله جامعه ما، گرسنگی مردم، بیخانمانی عدهای و افسردگی عدهای دیگر حل میشود؟"
در هفتههای اخیر شماری از محافطهکاران گفتهاند که برگزاری یا لغو کنسرتها برای مردم اهمیتی ندارد و مشکلات با اولویت مردم فقر و بیکاری هستند.
حسین علیزاده در مصاحبه خود محدودیتهای اخیر برای برگزاری کنسرتها را "سیاسی" دانسته و گفته است: "تبلیغات جالبی نیست که عدهای از موضعشان علیه موسیقی استفاده سیاسی کنند و در ازایش از جایی دیگر امتیاز بگیرند. چرا به خودتان اجازه میدهید به موسیقی توهین و آن را تحریف کنید؟"
آقای علیزاده در عین حال به مشکلاتی که از زمان قدرت گرفتن جمهوری اسلامی در ایران برای موسیقی به وجود آمده نیز اشاره کرده است.
او گفته است: "اوایل انقلاب حتی وقتی در تهران برای خانوادههای جنگزده کنسرت میدادیم، با اسلحه روی صحنه ریختند و با تیر هوایی در فضای باز شلیک کردند و مانع کنسرتمان شدند."
"حتی ما به جبهههای جنگ رفتیم تا برای رزمندههایی که میجنگیدند، موسیقی اجرا کنیم و به آنها روحیه دهیم، آنجا هم با مانع مواجه شدیم."