نقدی: کل نژاد امریکا و غرب بر پول‌شویی و قاچاق است

 فرمانده سازمان شبه‌نظامی "بسیج" در ایران می‌گوید «کل نژاد امریکا و غرب بر پولشویی، تبانی با قاچاقچیان سلاح، مواد مخدر و قاچاقچیان انسان و بچه‌ها بوده و مبارزه با پولشویی، در قاموس امریکا و غرب یک طنز است».
 
محمدرضا نقدی روز شنبه (۲۰ شهریور-۱۰ سپتامبر) در مصاحبه‌ای با خبرگزاری "فارس" از توافق دولت ایران با «کارگروه ویژه اقدام مالی» (FATF) انتقاد کرده و گفته: «طبیعتا این‌ها منظورشان از پولشویی، مبارزه با فسادهای مالی نیست چون خودشان پناه‌دهندگان به مفسدین مالی هستند و مفسدان بزرگ مالی ایران یک پای‌شان در امریکا و کاناداست و یک پای دیگرشان در ایران.»
 
وی با بیان این‌ ادعا که «قاچاقچیان بزرگ مواد مخدر در امریکا مستقر هستند» افزوده: «خاندان پهلوی بزرگ‌ترین مفسدین اقتصادی قرن در ایران بودند که امریکا به آنها پناه داد و تمامی دارایی‌ها و طلا و جواهرات را غارت کردند و به ایران پس ندادند و این مصداق واقعی پناه‌ دادن امریکا به مفسدین اقتصادی است.»
 
نقدی در ادامه هدف از توافق "اف.ای.تی.اف" را «کنترل جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مستضعفین و پیشبرد در صنایع تسلیحاتی خودش» دانسته و گفته: «چون سپاه جای کمپانی‌های بزرگ بین‌المللی در ساختن عسلویه و سدهای بزرگ در کشور را گرفته و ایران را از وابستگی به کمپانی‌های چندملیتی صهیونیستی بی‌نیاز کرده، لذا امریکا می‌خواهد راه معامله را با قرارگاه خاتم سد کند.»
+8
رأی دهید
-37

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۱
    ایرانی باش - شیراز، ایران
    همه در آمد نفت زمان شاه اندازه اختلاس و دزدی فقط یکنفر از شما نمیشه ۳هزار ملیارد ۸۰۰ هزار ملیارد و اونقدرها ملیارد......سنگ پا قزوین هم از شما شرمش شده دیگه چیزی نمیگه
    6
    16
    یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۴:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    خخخ . یعنی فقط احمدی نژاد به اندازه دو برابر کل پول نفت تا قبل از 8 سال حکومت تقلبیش درآمد داشت و دزدید و خوردند و گردن کلفت کردند حالا کل خانواده شاه و حشم و پشمش رو هم حساب کنی به اندازه یک ماه هزینه بسیج و سپاه و دامنه فاسد خامنه ای نمیشه بعد . عصبانیت این آدم مشخصه از کجاست . به نظرم دقیقاً جایی که باید جلوش گرفته میشده گرفته شده و حسابی فشار آورده به این دزدها. وگرنه سپاه و بسیج و این گردن کلفتا چه کاری دارند که جابجایی ارزی داشته باشند؟ بجز قاچاق و گران کردن اقلام کشور مگه کار دیگه ای می مونه؟
    6
    16
    یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    جوابگو - مالمو، سوئد
    کافر پفیوز همه را به کیش خود پندارد،گردن کلفته بیسواد عراقی‌، که از خر افتادی تو ایران و خرمایی پیدا کردی .
    6
    15
    یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.