به دستور وزارت اطلاعات فایل صوتی آیت‌الله منتظری از سایت او حذف شد

عکسی قدیمی از آیت‌الله منتظری (نفر عقب‌) و هاشمی رفسنجانی  وزارت اطلاعات ایران در تماس با احمد منتظری، فرزند آیت‌الله منتظری خواستار حذف فایل صوتی مربوط به اعدام‌های ۱۳۶۷ شد.
 
احمد منتظری در کانال تلگرامی خود خبر داد که در پی تماس تلفنی اداره اطلاعات شهر قم مجبور به حذف فایل صوتی از وبسایت رسمی آیت‌الله حسینعلی منتظری شده است.
 
روز سه شنبه این وبسایت فایل صوتی جلسه‌ای درباره اعدام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ را منتشر کرده بود که در آن آقای منتظری این اعدام‌ها را بزرگترین جنایت جمهوری اسلامی می‌نامد.
 
این سخنان ۲۴ مرداد ۱۳۶۷ و همزمان با اعتراض قائم مقام وقت رهبر جمهوری اسلامی به اعدام های آن زمان، خطاب به مرتضی اشراقی (دادستان)، حسینعلی نیری (حاکم شرع)، ابراهیم رئیسی (معاون دادستان) و مصطفی پورمحمدی (نماینده اطلاعات در اوین) عنوان شده است.
 
آقای منتظری در اعتراض صریح خود به مسئولان اعدام زندانیان سیاسی تاکید می‌کند که "شما را در آینده جزو جنایتکاران در تاریخ می‌نویسند."
 
همچنین وبسایت زیتون خبر داده که دادگاه ویژه روحانیت با احمد منتظری تماس گرفته و خواستار تکذیب اصالت این فایل صوتی از سوی خانواده منتظری شده است.
+9
رأی دهید
-21

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    mabahamim - منچستر، انگلستان
    وقتی آیت الله منتظری دراین نوار صوتی میگه(اینکه ما بیاییم بدون اینکه فعالیت تازه‌ای باشد اینها را اعدام کنیم معنی‌اش این است که همه ما " گه خوردیم " ، همه دستگاه قضایی ما غلط بود.» اشتباه نشه کلمات (همه ما.گ....)قبل از همه شخص خمینی را در نظر داره.او خمینی جلاد را یک جنایتکار میدونست و اینکه در ادامه گفته بود که او نمی خواهد از او(یعنی خمینی) در آینده به عنوان سفاک و....نام برده بشه فقط تعارف و یک نوع مهارت در سخنوری برای رساندن منظور اصلی بوده.ضمنا در یوتیوب موجود امروز درناصر خسرو زمزمه میکردند سی دی منتظری سی دی منتظری ..
    2
    10
    ‌چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    whatever - کپنهاگ ، دانمارک
    این رفسنجانی که اینقدر علاقه به متمدن نشان دادن خودش رو داره, تا زمانیکه به این جنایت اعتراف نکنه و از آن فاصله نگیره, چیزی بیشتر از قماش نوکران دست به سینه خامنه ای نیست.
    2
    8
    ‌چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.