پیکر بیجان پرینس، روز ۲۱ آوریل در آسانسور خانهاش در منطقه پیزلی پارک پیدا شد قاضی دادگاهی در ایالت مینهسوتا آمریکا ادعای افراد مختلفی که خود را وراث قانونی پرینس، خواننده تازه درگذشته، معرفی میکردند رد کرده است.
پرینس که وصیتنامهای نداشته حدود ۳۰۰ میلیون دارایی از خود به جا گذاشته است.
پریسن، خواننده معروف آمریکایی ماه آوریل گذشته بر اثر مصرف بیش از اندازه داروی حاوی مخدری که بر اساس نسخه پزشک در اختیار داشت، در خانه شخصیاش درگذشت.
او که فرزندی ندارد وصیتنامهای هم از خود بر جای نگذاشته و همین موضوع در چند ماه گذشته بستری شده برای تشکیل پروندههای مختلف قضایی از سوی کسانی که خود را 'وراث قانونی' این سلبریتی آمریکایی میخوانند و مدعیاند از دارایی ۳۰۰ میلیون دلاری برجا مانده از پرینس سهمی باید نصیب آنها شود.
این پروندهها باعث شده دادگاه مینهسوتا دستور آزمایش ژنتیک و دی.ان.ای برای شش نفر از مدعیان صادر کند.
چهار نفر از این شش نفر مدعیاند که خواهر یا برادر تنی یا ناتنی پرینساند، دو زن دیگر هم مدعی شدهاند یکی خواهرزاده و دیگری فرزند خواهرزاده این خواننده سرشناس بوده است.
چندی پیش هم نتایج آزمایش دی.ان.ای ادعای یک زندانی در ایالت کلورادو که مدعی بود پسر پرینس است را رد کرد.
قاضی همچنین ادعای یک زن را که مدعی بود برای مدتی همسر پرینس بوده اما مدارک ازدواج آنها را سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا، سی.آی.ای، محرمانه نگهداشته است، مردود دانست.
روزنامه محلی استار تربیون در مینهسوتا همچنین گزارش کرده که دادگاه ادعای پنج مرد را که همگی مدعی بودند پدر پرینس هستند را رد کرده است.
پیکر بیجان پرینس، روز ۲۱ آوریل در آسانسور خانهاش در منطقه پیزلی پارک پیدا شد.
یک ماه پس از مرگ او تحقیقات پزشکی قانونی وجود موادمخدر در خون او را تایید کرد و علت مرگ را مصرف بیش از اندازه قرص فنتانیل که حاوی شبه مرفینهای صنعتی است، تعیین کرد.
اگر چه گزارش شده پرینس سابقه اعتیاد به مواد داشته و در این اواخر جویای مشارکت در برنامههای ترک اعتیاد هم شده بود اما همزمان این خواننده آمریکایی برای مدتها از درد زانو و ستون فقرات رنج میبرده که ناشی از اجرای مکرر کنسرتها و فعالیتهای هنری او بوده و میتوانسته زمینهساز شروع سوءمصرف مسکنهای مخدردار از سوی او بوده باشد.
پرینس که در هنگام مرگ ۵۷ سال داشت در طول حیات هنری خود ۳۰ آلبوم منتشر کرد که معروفترین آنها 'بیا دیوانه شو' (Let's Go crazy) و 'هنگام گریه کبوترها' (When Doves Cry) نام داشت.
+11
رأی دهید
-2
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۷۰
بردیا ارانی - کلن، آلمان
روحش شاد ..
7
7
شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.