محسن رضایی: عربستان تروریست به ایران اعزام می‌کند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:کنسولگری عربستان در شمال عراق به‌منظور مداخله در امور ایران و عراق به حزب کومله کمک می‌کند و تروریست به ایران، اعزام می‌کند.
 
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح شنبه دوم مردادماه در همایش سیاسی استانی سپاه امام حسن مجتبی استان البرز گفت: سپاه کرج و استان البرز از قدیمی‌ترین سپاه‌های ایران اسلامی است که از همان روزهای اول پیروزی انقلاب تشکیل شد. لشکر و سپاه استان البرز، کارنامه بسیار خوبی دارند. شهدایی چون آجرلو، کلهر و احسانی نژاد و شهدای مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده است. در عملیات‌های زیادی پاسداران کرج شرکت داشتند. نزدیک به نوزده یا بیست عملیات لشکر ۱۰ سیدالشهدا شرکت داشت.
 
وی افزود: ما وقتی به عنوان پاسداران انقلاب که وارد سپاه شدیم. خیلی بحث بود که چه روزی را به‌عنوان روز پاسدار انتخاب کنیم. در سال اول انقلاب، هر نهاد و سازمانی یک روز را انتخاب می‌کرد. پیشکسوتان سپاه، روز میلاد امام حسین را انتخاب کردند و متعهد شدند که تا آخر حسینی بمانند. ما خستگی‌ناپذیر هستیم چون تعهدی حسینی به جمهوری اسلامی، مردم و ولایت‌فقیه دادیم.
 
رضایی خستگی‌ناپذیری مهم‌ترین ویژگی سپاه عنوان و تصریح کرد: باید بار دیگر به پشت سرمان نگاه کنیم و ارزش‌هایمان را بشناسیم. مخصوصاً وقتی نگاه می‌کنیم که اخیراً ترکیه برای پنجمین بار با کودتا مواجه شده است. اوضاع اسفناک در سوریه و عراق و بحرین و افغانستان را می‌بینیم. دموکراسی ترکیه‌ای را می‌بینیم و پادشاهی عربستانی را می‌بینیم، موقعیت خوبی است که جمهوری اسلامی را بار دیگر بشناسیم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به کودتای نافرجام ترکیه گفت:‌ اخیراً با کودتای ترکیه، غرب‌زده‌ها در خودشان فرورفته‌اند که چرا با جمهوری اسلامی مخالفت می‌کنیم. ثبات سیاسی و دموکراسی جمهوری اسلامی مثال زدنی است. امنیت و رفتار درست در روابط بین‌الملل ایران مورد تائید بسیاری از ملت‌ها و کارشناسان است. باید جمهوری اسلامی را از منظر ارزش‌ها و دستاوردها دوباره ارزیابی کرد این میراث امام(ره)   را دوباره نگاه کنیم.
 
استاد دانشگاه امام حسین ادامه داد: جمهوری اسلامی چند ارزش مهم در خود دارد. در نگاه به بیرون، ما چند حرف مهم داریم. نخست اینکه مرزهای بین‌الملل را به رسمیت بشناسید. با جنگ و خونریزی وارد کشورها نشوید. همه مرزهای بین‌الملل محترم هستند و ما به همین دلیل با جنگ‌ها مخالفیم. ما با حمله عربستان به یمن مخالفیم چون تجاوز است به حقوق یک ملت.
 
وی افزود: اصل دوم که ما دنبال می‌کنیم، احترام به انتخاب مردم است. ما مردم‌سالاری را قبول داریم و کودتاگری مانند کودتای ترکیه را قبول نداریم. ما از اصول حمایت می‌کنیم.
 
رضایی با تاکید بر اینکه باید به انتخاب مردم احترام گذاشت، گفت: آل خلیفه باید به مردم خودش احترام بگذارد. ما در بحرین دخالتی نکردیم اما انتقاد که می‌توانیم بکنیم که چرا هر بحرینی یک رأی ندارد. تبعیض مذهبی در بحرین را قبول نداریم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام استقلال کشورها را یکی دیگر از مسائل مهم برشمرد و اظهار کرد: سوریه و عراق استقلال دارند و ما به این دولت‌ها که از ما کمک خواسته‌اند کمک می‌کنیم. چون دولت‌های مشروع کمک خواسته‌اند. کنسولگری عربستان در شمال عراق به‌منظور مداخله در امور ایران و عراق به حزب کومله کمک می‌کند و تروریست به ایران، اعزام می‌کند که با هوشیاری نیروهای انقلاب، با شکست مواجه شده است. ما این اعتقادات را داریم و با عربستان که به این اصول متعهد نیست مشکل داریم. سعودی‌ها شرورترین حکومت روی زمین هستند و با جنون خود منطقه را به آشوب می‌کشند.
 
رضایی افزود: در داخل ارزش نظارت دینی، اولین ارزش است. مردم‌سالاری دینی یک ارزش است. شورای نگهبان وظیفه نظارت بر انتخابات را بر عهده دارد. اگر کسی به این مردم‌سالاری اعتراض ساختارشکن داشته باشد در مقابل جمهوری اسلامی قرار می‌گیرد.
 
به گفته وی کسانی که این ارزش را به‌صورت غیرقانونی مخدوش کنند، جمهوری اسلامی در مقابلشان می‌ایستد. کسانی با ما دوست هستند که ارزش‌های ما را حفظ کنند.
 
وی تصریح کرد: «مسئله دوم، استقلال ماست. ما با هر کسی که بخواهد نفوذ کند و ما را وابسته کند، دشمن هستیم. اگر یک گروهی بخواهند برخلاف استقلال گام بردارند، نمی‌پذیریم. عدالت سومین ارزش جمهوری اسلامی در داخل است. اگر حقوق‌های چند ده‌میلیونی داده شود و عده‌ای محتاج نان شب باشند، از عدالت به دور است. مبارزه با ظلم و فقر و فساد نیز از ارزش‌های ماست. نکته اساسی این است که ولایت‌فقیه هم از مهم‌ترین ارزش‌هاست وهم پاسدار ارزش‌هاست این ارزش‌ها توسط ولایت‌فقیه حفظ می‌شود. هم ارزش‌های بیرونی و هم ارزش های درونی. در وهله اول توسط امام و رهبری حفظ شده. عصا و بازوی رهبری نیروهای انقلابی سپاه و بسیج هستند. از سوریه و یمن تا در داخل کشور، پاسداران انقلاب هستند که از ارزش‌ها دفاع می‌کنند و از دستاوردهای انقلاب در مقابل انحرافات ایستادگی می‌کنند.»
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با مقایسه دستاوردهای جمهوری اسلامی با کشورهای منطقه گفت: بعضی می‌گفتند که نظام ترکیه‌ای بهتر از نظام ایران است، چون اقتصاد پیشرفته‌تری دارد. حالا ببینند که در کودتا ده‌ها نفر کشته شدند و دستگیری‌های ترکیه از بیست هزار نفر گذشته است و معلوم نیست کی به ریل قبل برگردند.
 
رضایی به اشاره به فتنه سال ۸۸  تاکید کرد: در سال ۸۸ بسیج و سپاه مجروح داد اما کمترین آسیب به مردم رسید. در ترکیه ببینید چه شده است. اختناق عربستان را ببینید. در داخل کشورهای دوست غرب ببینید چه دیکتاتوری‌ای در کار است. در مقایسه با اطراف از نظر ثبات سیاسی و رعایت اصول ارزشی خودش، ما سر هستیم و بسیار جلوتریم.
 
وی خاطرنشان کرد: «از نظر دستاوردها بعد از سیصد سال ایران، امنیت و اقتدار خودش را دست آورده و برای مذاکره با ایران پنج شش کشور با ما سر یک میز می‌نشینند. قدیم فقط کشورهایی مثل الجزایر با ما طرف می‌شد. این تحقیر بود. در برجام همه قدرت‌ها آمدند. کی چنین عزتی داشته‌ایم. ما الآن با منفورترین دشمنان بشر می‌جنگیم. دیدید این کودک ۱۲ ساله را که سر بریدند. دیدید با خلبان اردنی چه کردند. ما با منفورترین‌ها می‌جنگیم. با آمریکایی روبرویی هستیم که دروغ می‌گوید و پشتیبان عربستان و رژیم کودک کش اسرائیل است. در اردوگاه‌های سوریه، بسیاری از کودکان بدون پدر و مادر آواره‌اند. سپاه تعهد حسینی داده است.»
 
استاد دانشگاه امام حسین با انتقاد از دور نگه داشتن نیروهای انقلاب از اقتصاد گفت: نیروهای انقلاب در اقتصاد کشور کجا وارد شده‌اند؟ از ابتدای انقلاب دولت‌ها تحت تأثیر دیگران، اقتصاد را به نیروهای انقلاب نداده‌اند. اگر به جمهوری اسلامی در اقتصاد ایراد وارد می‌کنند ما این را نمی‌پذیریم. ما در تحریم بودیم و با کارشکنی لیبرال‌ها و تکنوکرات ها مواجه بودیم.
 
رضایی تاکید کرد: مقاومت منفی‌ای که حالا نیز موجب رکود شده است. کارشکنی داخلی و تحریم بیرونی و بی‌عرضگی مدعیان ترقی و غرب‌زده با هم مانع رشد اقتصاد ما شده است. چرا چشم‌انداز و سیاست‌های کلی رهبری اجرایی نشده؟ اگر این‌ها اجرا می‌شد، پیشرفت اقتصاد ما ده برابر می‌شد. اگر این سیاست‌های نظام و رهبری اجرایی نشود، بیکاری و تبعیض می‌ماند.
 
وی ادامه داد: به اعتقاد وی جایی که نمی‌گذارند رهبری و نیروهای انقلاب وارد شود، نقایص و ضعف‌ها زیادی نیز وجود دارد. ما از دولت‌ها گله‌مند هستیم و امیدواریم که روزی برسد که همانند دفاع و اقتدار، در اقتصاد و فرهنگ هم شکوفا شویم. الحمدالله با همه کارشکنی‌ها پیشرفت خوبی داشتیم، اما پیشرفت در حالت محاصره و کارشکنی داخلی، نتیجه می‌گیرم.
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جمهوری اسلامی ایران، بهترین نظام سیاسی برای ملت ایران و منطقه خواهد بود. ما پاسداران از بهترین ارزش‌ها دفاع می‌کنیم.
 
در ادامه این مراسم با حضور سرلشگر رضایی از تعدادی از مدافعین حرم، تجلیل شد.
+16
رأی دهید
-21

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    چیزی که عوض داره گله نداره ! 35 ساله که همین کار تو کشورهای دیگه می کنید ! برید گم شید تا مردم ایران به آرامش برسند
    8
    13
    یکشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا
    [::janahi - دبی، امارات متحده عربی::] سنی حنبلی، تو ببند لطفا. هر چی تروریست و بمب گذاریه از گور همین شما امویان نسل جدید در میاد . از قبل از انقلاب ایران بگیر تا همین الان. تو استرالیا هم پارسال یه گروگانگیری شد که طرف یه تازه سنی شده بود. تو سیدنی ، ایران تو کار عربستان دخالت کرد که اون حامی عربستان این کارو کنه؟! همتون دشمن ایران هستید.
    11
    3
    یکشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    shirvan - اربیل، عراق
    شیره ای تریاکى، تو أولاً اسم شمال عراق و درست بیار از اسم جعلى استفاده نکن اینجا که تو ازش حرف میزنى کردستان است سرزمین مردها ، چون نتونستید آقاى بارزانى و همراه سیاست کثیف تفرقه افکنى و جنگ بین شیعه و سنى و کرد و عرب خودتون بکنید نمیدونید چیکار کنید، کردها جیره خور کسی نشدن و نمیشن، تو که خودت تهت تعقیب دادگاه و پلیس بین المللى تروریست، دیگه بچه ٢ ساله هم دستتونو خونده شما بزرگترین حامى تروریست هستید در دنیا، راستى رهبران و خانواده القاعده چى کار میکنند تو تهران؟؟؟ ایا از دید شما سپاهی هاى کثیف که خون مردم خودتونو میمکید فرقى بین داعش و القاعده هست؟؟؟؟
    2
    6
    یکشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا اینجا صحبت از شیعه و سنی نیست آقای عقده ایی !! واقعیته که کم کم در آینده بیشتر می فهمی . این همه ترور و بمب گزاری ها بعداز انقلاب ما بوجود آمد از همان زمان که فتوای خمینی دال بر اینکه اسلام حد و مرز نداره و باید این انقلاب به سراسر جهان صادر بشه ! دقت کن الکی جوش نیار
    1
    8
    یکشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا وقتی کسی نظرمیده شما هم نظر خودتو بده از راه خارج نشو مسائل مذهبی قاطی سیاست نکن . حرفت را بزن تا بدونیم چه داری میگی ! متآسفانه تمام گرفتاریهامون از همین دین و مذهبیه که پایه و اساسش اش جمهوری اسلامی گذاشت ! زمان شاه همه چی در امن و امان بود هرکس بدین و مذهب خودش فقط همه در یک صف ایرانی بودیم . به امید بازگشت همان روز همه ایرانی باشیم و بس
    1
    6
    یکشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا
    [::janahi - دبی، امارات متحده عربی::] اتفاقا این شماهائید تا اسم مذهب میاد حساسیت نشون میدید. اسم عربستان کافیه که بیائید کامنت حمایتی بگذارید.یه رژیم دستنشانده با مذهبی صد ساله به اسم وهابیت که تمام شاخه های سنی ها رو با پولش داره قورت میده. این مسائل خاورمیانه هم از بعد از تاسیس اسرائیل بوجود اومد-نیل تا فرات- چون مثلا استمرار این کشور جعلی با تفرقه بین ملل بدست میاد پس برای پیدا کردن علت این مسائل ببین چه کشورهای منطقه ای با این غده سرطانی جنگ افروز دارن همکاری میکنن:عربستان،اردن،قطر، بحرین ،امارات و بقیه طفیلی های عمو سام. تا چند وقت دیگه رسما اسم اسرائیل بیاد با خیال راحت کامنت حمایتی هم میزارید.سنسورهاتون واسه این چیزا حساسه.
    2
    1
    دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا
    قبل از انقلاب سال 57 مشکلات فلسطین، جنگ داخلی لبنان،ترورهای کور، تغییر حکومت ملی افغانستان به سمت بهشت تروریستها شدن،پایه ریزی گروهای سلفی در کنیاو سودان و حتا اروپا بخصوص بلژیک همه و همه در زمان شاه اتفاق افتاد.فقط ببین کی سود میبره بعد خودت علتش رو متوجه میشه. امان از جهالت و لجاجت شماها
    1
    1
    دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    من منم - سایتاما ، ژاپن
    از چی میترسین! شما که امام زمان پشتتون است خوب ازش کمک بگیرید و چند تا از سربازهای گمنام امام زمان رو بفرستید اونجا تا مقابل به مثل کنند فکر میکنم احتیاجی به گفتن نیست چون شما راهشو خوب بلدین چون سی و چندساله که دارین این کار رو میکننین.
    0
    3
    دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا تمام گرفتاریهای مردم دنیا از بمب گزاری و قتل و غارت همه و همه بدبختی ها بعد از جمهوری اسلامی یوجود آمد از آنجاییکه خواستید انقلاب را به جهاان صادر کنید ! . این بر هیچ کس پوشیده نیست . الان دارید چوب اشتباهات خودتان میخورید ! مردم دنیا آگاهتر از این حرف ها هستند که بخوان به آخوند جماعت اعتماد کنند !
    0
    2
    دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    من منم - سایتاما ، ژاپن دمت گرم واقعآ گل گفتی آخه 40 ساله دارند به مردم دروغ میگن و متآسفانه هنوز کسانی هستند که خود را به کر و لالی زدند تا نونشون از سفر نیوفته !!
    0
    1
    دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا
    [::janahi - دبی، امارات متحده عربی::] با واقعیت لج نکن. معلومه سن تو قد نمیده که بدونی تو زمان شاه این جور چیزا که اسم بردم اتفاق افتاد ولی بعد از انقلاب بیشتر شد. یکی دیگه از دلایلش افتادن مدیریت اوپک بدست عربها بعد از سقوط شاه هم بود که سرمایه گذاری غول های نفتی در بین عربها و ثروت نفتی باعث سرازیر شدن این پولها به سمت گسترش تفکر وهابی عربستان(توطئه و بمب گذاری در کل مناطق قدیمی خلافت اسلامی وتزلزل این سرزمینها )شد. اسرائیل و آمریکا هم غیر مستقیم حمایت کردن واین شد.هنوزم متوجه نشدیم اگه تو نیجریه گروه بوکو حرام که علنا خودشونو ارادتمند آل سعود میدونن و یا در فیلیپین گروه ابوسیاف از آل سعود تکفیری پیروی میکنن (ابوسیاف قبل از انقلاب ایران بوجود اومد)، چه ربطی به انقلاب ایران داره که توپ رو میندازی تو زمین ایرانیان. پس معلومه تعصب سنی بر مغزت مسلطه و نمیزاره واقعیات زمانه رو اونطور که بوجود اومدن بفهمی. خیلی لجبازی.
    2
    1
    دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا
    اصلا ایران هم شروع کرده باشه پس چرا تو خاورمیانه ،آفریقا،اروپا و تمام دنیا سنی ها دارن تو آدم کشی و قتل بیگناهان حتی مسلمانان بشدت تخت گاز میرن؟ یه چیز خبیثی تو ذات ایناست که دین اسلام که برای تعادل اینا ظهور کرده بود نتونست آدمشون کنه.در قرآن کلمه اسفل السافلین در وصف این موجودات بظاهر سنی(سنت جاهلیت) اومده.
    2
    1
    دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا صحیت از شیعه و سنی نیست نه خودت را گول بزم و نه مردم را منحرف کن . جمهوری اسلامی با آخوندا اومده تا همه جا را به آنش بکشند تا امام زمان ظهور کنه ! امام زمان که در آرامش دنیا ظهور نمی کنه . این واقعیته عزیز از همان زمان که ساز صادرات انقلاب کوک کردین همه بلاها سر مردم دنیا میاد منتها شما بلدین چگونه مردم را منحرف کنین به مردم سوریه لقب تروریست میدین و به مردم بحرین لقب انقلابی !!! درضمن سن تو قد تمیده من دو برابر تو سن دارم و دنیا دیده هستم بعد از این هم سعی کن بجای گیردادن به نظر دیگران نظرخودت را بده تا یه چیزی یاد بگیریم !!
    0
    2
    دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    اسب آتش - سیدنی، استرالیا همین آل سعود که اکنون نفرت ازش داریم زمان شاه وقتی شاه میرفت براش فرش قرمز پهن میکردتد و هورا می کشیدند اما از وقتیکه خمینی اومد با شعار تبت یدی ابی لهب بریده باد دست فهد تخم کینه بین جوانان ما کاشتیم اکنون تو از همان جوانان هستی که اینگونه نفرت و کینه آل سعود در دل دارید . بیشتر تحقیق کن تا بدونی ریشه این کینه در کجاست /
    0
    2
    دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.