درخواست قاضی آرژانتینی از مالزی و سنگاپور برای تحویل علی اکبر ولایتی
+84
رأی دهید
-13
قاضی «رودولفو کانیکوبا کورال» به اتهام دست داشتن ایران در بمبگذاری مرکز همیاری یهودیان آرژانتین، خواستار دستگیری و تحویل علی اکبر ولایتی وزیر خارجه اسبق جمهوری اسلامی ایران شد.ولایتی برای شرکت در کنفرانسی عازم دو کشور مذکور است.
گفتنی است در جریان انفجار مرکز همیاری یهودیان در بوینوسآیرس در ۱۸ جولای ۱۹۹۴، ۸۵ نفر از شهروندان یهودیتبار آرژانتینی جان خود را از دست دادند و بیش از سیصد نفر زخمی شدند.
به دنبال این انفجار، دستگاه قضایی آرژانتین، جمهوری اسلامی را به طراحی این حمله و اجرای آن را به “ستاد ویژه عملیات حزبالله لبنان” نسبت داد و سرانجام پس از ۱۳ سال، در ماه مارچ ۲۰۰۷، دادستانی کل آرژانتین حکم جلب نه نفر را شامل مقامات ارشد جمهوری اسلامی همچون علیاکبر هاشمی رفسنجانی، علیاکبر ولایتی، علی فلاحیان، محسن رضایی و احمد وحیدی صادر کرد.
۷۰

بردیا ارانی - کلن، آلمان
اقا بدین بره یک دزد جنایتکار کمتر ملت اسودتر . . علی چلاق هم روش به انوان شانتیون . والا ..!!
11
28
پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۷
۴۵

SydneyWater - سیدنی، استرالیا
صدها ایرانی بیگناه تو زندانهای مالزی هستند هیچ مذاکره ای در مورد اونها این مقامات انجام نمیدهند!!!! اونوقت برای سمینار به مالزی سفر میکنند!! حقشه دولت مالزی هم این انگلها رو کت بسته تحویل آرژانتین بده!
8
24
پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۵ - ۰۲:۳۱
۶۵

aerosmith666 - ادلاید، استرالیا
اره حتما بهتون میدن - فقط بگین با کدوم خط هوایی بفرستن براتون - دلتون خوشه ها - اینا کل دنیا خریدن - با همه بستن از کشور میکروسکپی بگیر برو بالا.
7
24
پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۱