Warning: session_start(): open(/home/ukuser/tmp/sess_f92212a6d9c28b285015c10e0610a077, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/ukuser/public_html/db/db/inc/ui.php on line 1

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/ukuser/tmp) in /home/ukuser/public_html/db/db/inc/ui.php on line 1
معاون مرکز آمار: سبک زندگی کشور به سمت تهرانی‌هاست.

معاون مرکز آمار: سبک زندگی کشور به سمت تهرانی‌هاست.

+37
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد

    از سایه سر نظام جمهوری اسلامی ایران پدر و مادرم و پدر و مادر همسرم که تماما" به من و همسرم از نظر اقتصادی وابسته هستند هیچ , بلکه خانواده برادران و خواهرانمان هم که در ایران زندگی میکنند تا حد و حدودهای از نظر اقتصادی به ما وابستگی دارند.
    7
    32
    دوشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    غریبه_021 - تهران، ایران
    بشین بابا نمیدونن واسه قانع کردن مردم به افزایش جمعیت به چه خزعبلاتی ببافند. اما تا اونجا که ما میبینیم اونهایی که بچه دارندنهتنها بچه ها نگهشون نمیدارند بلکه تا اخرین لحظه زنده بودنشون هم از حقوق بازنشستگی دارند به بچه ها پول تجیبی میدن در اینده فرقی نمیکنه بچه داشته باشی یا نهتو ایران از بیکاری جوانها چنان مشکلات مالی دارند که واسه مخارج خودشون هم لنگ میمونن از پد مادر کمک مالی میگیرند. اینقدر زور نزنید جوانی که با این مشقت زندگی میکنه محال تن به آوردن بچه بده بعدش باقی عمرش فقط بدو که بچه سیر بمونه از اونور هم این زندگی نکبتی رو به یکی دیگه تحمیل کنه.
    1
    12
    ‌سه شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    Javane Emrooz - تهران ، ایران
    من خودم یه ده شصی هستم و از وقتی که یادم میاد مثل حیوون کار کردم و به خانواده کمک کردم. حتی مسئولیت مادربزرگم با من بوده. ولی کاملا اطمینان دارم اگه روزی بچه داشته باشم هرگز به من خدمتی نخواهد کرد.
    2
    3
    ‌سه شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Pezhman - وین، اتریش
    تمام درد آخوندهای قشری و لمپن و مفتخور, بالا بودن زاد و ولد هموطنان سنی مذهب است. اصلن هم براشون مهم نیست که جوانها دسته دسته در سوریه و جاهای دیگه شه روان شوند. مملکت بی حزب و ناظر, مملکت بی صاحب است.
    2
    7
    ‌سه شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.