اصغر فرهادی و دست اندرکاران فیلم در جشنواره کن جشنواره سینمایی مونیخ در حالی به پایان رسید که دو کارگردان ایرانی، دو جایزه مهم جشنواره امسال را دریافت کردند.
جشنواره سینمایی مونیخ با برگزاری مراسم اختتامیه باشکوهی به پایان رسید و چهره ها و فیلمهای منتخب، جوایز برتر را تصاحب کردند.
فیلم فروشنده ساخته اصغرفرهادی کارگردان نامدار ایرانی، جایزه بهترین فیلم خارجی سال را دریافت کرد، هیأت داوران پس از بررسی فیلمهای حاضر در این بخش، در نهایت فروشنده را بعنوان بهترین فیلم خارجی برگزید.
در بخشی از بیانیه هیأت داوران در این رابطه آمده است: " این فیلم اثری است امروزی و جهانی که می تواند دریچه های تازه ای را برای تماشاگران باز کند. داستان فیلم هیجانانگیز و جذاب و شگفت انگیز است. فروشنده فیلمی است درباره هویت ومسیرهای پیش روی انسان، زیبایی فیلم در به تصویر کشیدن راهکاری برای یک مشکل از دید و احساس زنانه است."
به این ترتیب فیلم فروشنده ضمن دریافت نشان افتخار جشنواره، صاحب پنجاه هزار یورو جایزه نقدی این بخش شد. اصغر فرهادی و شهاب حسینی در جشنواره کناین فیلم داستان زن و شوهر جوانی است که مجبور به ترک خانه خود می شوند و به آپارتمان جدیدی می روند، در این میان زن درگیر ماجراهای غیرمنتظره ای می شود که زندگی خانوادگی او را دچار بحران می کند.
شهاب حسینی و ترانه علیدوستی که این روزها از محبوبیت زیادی در سینمای ایران برخوردارند، نقش این زوج جوان را بازی می کنند.
فروشنده حضور موفقی در جشنواره سینمایی کن داشت، جایزه بهترین فیلمنامه را برد و شهاب حسینی بهترین بازیگر مرد شد.
موفقیت یک کارگردان فرانسوی ایرانی تبار اما فیلم "ما سه نفر یا هیچ" اثری از منوچهر طبیب ملقب به "کی رون" کارگردان فرانسوی ایرانی تبار جایزه منتخب تماشاگران را دریافت کرد.
این هنرمند جوان که فعالیتهای حرفه ای خود را با "استند آپ کمدی" شروع کرده، در این فیلم با رویکردی طنزآمیز داستان زندگی خود را به تصویر کشیده است. کی رون خانواده او به دلیل فعالیت های سیاسی، سالها در دوران شاه و جمهوری اسلامی زندانی بودند، آنها پس از انقلاب ایران و زمانی که "کی رون" کودک خردسالی بود از کشور خارج شدند و در نهایت به فرانسه مهاجرت کردند.
" ما سه نفر یا هیچ" روایتی است دردناک از سرگذشت یک خانواده ایرانی که تلاش می کند زندگی خود را در غربت از نو بسازد.
فیلمنامه بر اساس رویدادهای واقعی نوشته شده، در این فیلم گروهی از بازیگران ایرانی و غیر ایرانی حضور دارند، "کی رون" ضمن کارگردانی، نقش پدرش هبت طبیب را هم بازی می کند.
در حالی که این روزها کشورهای اروپایی با موج تازه ای از مهاجرین مواجه هستند و این جریان به یک بحران سیاسی و اجتماعی در اروپا تبدیل شده، فیلم این کارگردان ایرانی تبار حضور موفقی در جشنواره های سینمایی دارد و نقدهای مثبت بسیاری دریافت کرده است. پوستر فیلم جشنواره فیلم مونیخ، پس از برلین مهمترین رویداد سینمایی آلمان محسوب می شود و شامل برنامه های متنوعی است، در جشنواره امسال بیش از دویست فیلم از شصت کشور جهان اکران شد.
+60
رأی دهید
-6
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۴
SydneyWater - سیدنی، استرالیا
اینم یاد گرفته چطوری از فلاکت ، فقر فرهنکی مردم فیلم های جشنواره پسند درست کنه، مافیای بده بستون های سازمان ملل پشت جشنواره ها و جوایز بیشتر خودشو نشون میده!!! تا فیلمی نسازی که بیانگر یکی از موارد ففر، حماقت و بیچارگی ایران باشه محاله جایزه و برنده بودنی در کار باشه!!!! مثل اون مجید مجیدی که فقر ایران رو پررنگ میکرد و جایزه های بین المللی میبرد!
11
48
دوشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۸
Azadi199 - پاریس، فرانسه
من این فیلم رو در یک مهمانی به صورت دیویدی دیدم، پر بود از دروغهای شاخدار راجع به حکومت محمد رضا شاه، به عنوان نمونه مردم تظاهرات میکردند که ما گرسنه هستیم ! (در بهترین سالهای اقتصادی دو قرن اخیر کشورمان) ، و شاه جواب میداد به درک ! و یا اینکه شاه به مشاورش پیشنهاد میکرد که زندان اوین را بسوزانند تا زندانیان سیاسی کشته شوند و بعد اعلان کنند که یک آتش سوزی غیر عمدی بوده ! و بسیار سوتی دیگر که مجال بیان آن نیست. من مخالف این مطلب نیستم که شاه اشتباه زیاد داشت، ولی با دروغ گویی و نشر اکاذیب ( که متاسفانه در فرهنگ ما خیلی مد هست! ) مخالفم. هر نظامی باید منصفانه و با دلیل و مدرک نقد شود. .
12
43
دوشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۴
SydneyWater - سیدنی، استرالیا
[::Azadi199 - پاریس، فرانسه::]. من هم فیلم را دیدم کاملا درسته، عشق به جایزه و شهرت ، خیانت و دروغ را در ایشان پررنگ کرده است. همه چیز ایران فیک و دروغ است از هوا، غذا تا هنرمند و فیلم ساز، هنر و اعتقاداتمان تا تحقیقات و مطالعاتمان ، جوایز بین المللی م و المپیاد هایمان همه دروغ و بی عمق است حتی محبت های تو ایران!!! ولی وقتی از اون سیستم کاملا بیرون میآیند و تحت پاسپورت ایران نیستند تازه میفهمی کی کیه!!! من چرا از گلشیفته خوشم میاید چون خودش بود و خودش و این بسیار با ارزشه، اگر به اصلاح هنجارشکنی کرد باز هم از صداقتش با خودش بود!!! نه مثل اصغر فرهادی هم به کاه وصله هم به توبره!!!!
1
35
دوشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۹
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۴۸
آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
[::Azadi199 - پاریس، فرانسه::]. این داستانهای دروغین در مورد اوضاع عالی اقتصادی مردم و اینکه بناها هم برای تعطیلات به لندن می رفتند دیگه کهنه شده حالا حرف هم بزنیم باز یک عده می گویند های هوی نه دروغه پس بدون هیچ حرفی فقط نقل قول نصرالله وحدت کارگردان و کمدین معروف ایران را می آورم که یک سال قبل از انقلاب طی مصاحبه ای گفت : خنداندن مردم مشکل شدهاست دیگر با این همه گرفتاری نمیتوان مردم را سر شوق آورد. خندیدن زمینه مستعد روحی میخواهد، وقتی کسی روحیه شادی داشته باشد و به سینما بیاید و با یک حرف یا یک حرکت خنده دار قهقهه سر میدهد؛ اما وقتی به فکر هزار گرفتاری است چه طور میتواند بخندد
22
3
سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵ - ۰۱:۵۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۸
Azadi199 - پاریس، فرانسه
[::آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه::]. عزیز، من خودم شاهد زنده اون روزها هستم که وضع اقتصادی خوب بود، حرف شما رو باور و قبول نمیکنم ! ما هیچ وقت نگفتیم بناها هم برای تعطیلات میرفتند لندن، ولی وقتی اروپا از ایرانیان ویزا نمیخواد یعنی که اوضاع اقتصادی اون کشور خوب هست. همانطور که نوشتم مشکلات در زمان حکومت شاه کم نبود، ولی از این نوعی که به دروغ تو این فیلم گفته میشه نبود. نقد باید منصفانه و دور از بغض و کینه باشه. برادران چپی ما هنوز هم قبول نکرده اند که این انقلاب کار اشتباهی بود و اون نظام رو میشد اصلاح کرد، با هزینه ده برابر کمتر نسبت به نظام فعلی.
1
19
سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.