آمریکا: ملوان‌های بازداشتی در ایران 'بیش از حد اطلاعات داده‌اند'

بی بی سی :نیروی دریایی آمریکا در گزارشی درباره واقعه ورود ملوانان آمریکایی به آب‌های ایران گفته است که این ملوان‌ها در زمان بازداشت "بیش از حد" اطلاعات در اختیار ایرانی‌ها قرار داده‌اند.
 
در این گزارش که امروز پنج‌شنبه ۳۰ ژوئن (۱۰ تیر) منتشر شده از "اقدامات اشتباه‌" گروه ده نفری ملوان‌های آمریکایی که روز ۱۲ ژانویه از سوی نیروی دریایی سپاه بازداشت شدند، انتقاد شده است.
 
بر اساس گزارش نیروی دریایی آمریکا تعدادی از این ملوان‌ها اطلاعات حساسی مانند پسوردهای تلفن و لپ‌تاپ را در اختیار نیروهای ایرانی گذاشته‌اند.
 
نیروی دریایی آمریکا می‌گوید هشت نفر از این ملوان‌ها توبیخ انضباطی می‌شوند.
 
پیش از این دو نفر از فرماندهان آنها از سمت خود برکنار شده بودند.
 
گزارش نیروی دریایی آمریکا ملوانان را به دلیل برنامه‌ریزی ضعیف، آماده نبودن برای خطرهای احتمالی و روحیه پایین مقصر دانسته است.
 
این ملوان‌ها هنگامی بازداشت شدند که در راه کویت و بحرین وارد آب‌های ایران شدند.
 
در گزاری نیروی دریایی آمریکا آمده است که بعضی از اعضای گروه اطلاعایت بیش از نام ، درجه نظامی، شماره خدمت و تاریخ تولد را در اختیار ایرانی‌ها قرار داده‌اند.
 
این گزارش به ورود ملوانان آمریکایی به آب‌های ایران اذعان کرده اما از برخورد نیروها ی سپاه با ملوان‌های بازداشتی و ورود آنها به قایق‌ها و توقیف آنها انتقاد کرده است.
 
رسانه‌های ایران در آن زمان تصاویری منتشر کردند که نشان می‌داد نیروهای سپاه سلاح به دست، قایق‌های ملوانانی را که دستشان را به نشانه‌ تسلیم روی سرشان برده بودند، محاصره کرده‌اند.
+22
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۰
    Liberte - تهران، ایران
    اروپایی ها همواره در طول تاریخ میهن پرستی آمریکایی ها را به استهزاء گرفته اند و انها را یانکی ها می نامند. این سربازان نگاه کنند به سربازای انگلیسی که در دام ایرانی ها افتاده بودند، انقدر با شجاعت رفتار کردند که از سوی دولت بریتانیا مدال هم گرفتند.
    11
    11
    ‌پنجشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    hamidla - هامبورگ، آلمان
    حالا از یک استوار با یک قایق چه اطلاعاتی می شود استخراج کرد؟. بنظر می آید مبالغه می کنند.
    6
    16
    ‌پنجشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.