سلفی های بی آرایش در مقابل صنعت قدرتمند محصولات زیبایی

آگهی لوبوتان  این روز‌ها جنبشی در بین هنرمندان زن هالیوود راه افتاده که با انتشار عکس‌های بدون آرایش سعی دارند تاکید کنند که اعتماد به نفس مهم‌تر از الگوهای ظاهری رسانه‌ها برای زنان است.
 
الیشیا کیز، خواننده و ترانه سرای مشهور آمریکایی در مقاله‌ای به اینکه از زنان انتظار می‌رود همواره آرایش کرده و لاغر باشند اعتراض کرده و می‌گوید می‌خواهد فرای رنگ و لعاب، قوی و با اعتماد به نفس باشد.
 
کیز در این مقاله نوشته هر بار از خانه خارج می‌شود نگران این است که اگر بدون آرایش باشد و کسی با او عکس بگیرد چه؟ اگر عکسش منتشر شود چه و نگرانی‌هایی که به نظر او سطحی است و فکرش را بی‌دلیل درگیر می‌کند.
 
او سپس عکس و ویدئویی بی‌آرایش از خودش را در تویی‌تر و اینستاگرام منتشر کرد که تبلیغ تک ترانه جدیدش است.
آگهی ترانه جدید آلیشیا کیز کیز می‌گوید می‌خواهد صورتش، فکرش، رویا‌هایش و روحش را عریان کند.
 
آلیشیا کیز نخستین کسی نیست که تصویر بی‌آرایش خود را به نمایش عموم می‌گذارد. سیدنی کرافورد، سلما هایک، کایلی جنر، کری آندروود و تایرا بنکس هم عکسهای طبیعی و بدون آرایشی از خود را منتشر کرده‌اند که برخی از آن‌ها به خاطر تفاوت زیاد با چهره‌ای که مردم به دیدنش عادت دارند بحث برانگیز شد.
 
چهره بی‌آرایش تایرا بنکس، مدل مشهور افراد عادی هم به پیروی از چهره‌های مشهور با nofilter# تصاویر بی‌آرایش خود را در اینستاگرام با دیگران به اشتراک می‌گذارند.
 
از طرفی برخی شروع به کند و کاو در عکس‌ها کردند تا ببینند آیا افراد به ظاهر بی‌آرایش واقعا آرایش ندارند یا آرایشی «نامحسوس» دارند.
سلما هایک برخی دیگر گفتند اگر آرایش اهمیتی ندارد چرا عکسها را زیر ذره بین می گذاریم.
 
کمپین "بی آرایش" ، واقعی یا غیر واقعی ، سبب خیر هم شد.در ماه مارس سال ۲۰۱۴ کمپینی موفق از سلفی های بی آرایش راه افتاد که هدفش جمع آوری پول برای مقابله با سرطان بود.
 
سلفی هایی که در شش روز توانست هشت میلیون پوند برای مرکز مطالعات سرطان بریتانیا جمع آوری کند.
گوئن استفانیاما آرایش با تجمل ، جوانی و شادابی پیوند خورده و سود قابل توجهی به همراه دارد. در سال ۲۰۱۵ ، صنعت آرایش و زیبایی درآمدی بالای چهل و شش میلیارد دلار داشت.
 
زنان بین هجده تا سی و چهار سال ، بزرگترین خریداران محصولات آرایشی هستند. بازار فروشگاه های محصولات آرایشی نیز همواره داغ است.
 
فروشگاه هایی مثل Sephora وUlta با ارائه خدمات جانبی مثل کلاس های آموزش آرایش و سالن زیبایی مشتری هایشان را حفظ می کنند در حالی که فروشگاه های زنجیره ای مثل Macy’s با مشکل از دست دادن مشتری دست به گریبان هستند.
 
با پیدایش پدیده های دیجیتال از قبیل اینستاگرام ، فروش لوازم آرایش هم با افزایشی سیزده درصدی همراه بوده است.
 
بسیاری از خرده فروشان محصولات آرایشی از طریق انتشار عکس و ویدئو در اینستاگرام ، دختران جوان را در جریان مد روز می گذارند و ترفندهای آرایشی از جمله گریم و تکنیک های کانتورینگ برای پوشاندن نقص های صورت را به آنها معرفی می کنند.
از صفحه سامر خوزامی ، آرایشگر ساکن استانبولالهه مجید ، آرایشگر مقیم نیویورک که کارش را با وبلاگ نویسی در مورد آرایش و زیبایی آغاز کرد، امروز به لطف شبکه های اجتماعی مشتریان پروپا قرصی پیدا کرده اما زمانی نامش در شبکه های اجتماعی پیچید که وسایل گریم را به اتاق زایمان برد.
الهه مجید در اتاق زایمانالهه می گوید آرایش به زن اعتماد به نفس و آرامش می دهد و هر زنی هنگام زایمان به این دو احساس درونی نیاز دارد.
+16
رأی دهید
-8

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.