مدیر یک مرکز ویژه شناسایی و توانبخشی زنان معتاد و تنفروش در تهران میگوید در این شهر "حدود ۱۰ هزار زن" مشغول تنفروشی هستند که نرخ آنها «از شبی چند صد هزار تا ۵ هزار تومان» است و ۳۵ درصدشان نیز متاهل هستند.
فرحناز سلیمی، متخصص مامایی و کارشناس ارشد روانشناسی که "مرکز جمعیت آفتاب" را با بودجهی "دانشگاه علوم پزشکی تهران" اداره میکند در گفتگویی با خبرگزاری "موج"، یکی از علل اصلی تنفروشی زنان در پایتخت را «فقر و تامین مواد مخدر برای خود و یا همسر» دانسته و گفته: «بعضی مردان معتاد، برای تامین مواد، همسرشان را در اختیار مردان دیگری قرار میدهند که خود انتخاب کردهاند. زنانی هم هستند خانهشان پاتوق است و یکی از اتاقها را شیرهکشخانه میکنند و اتاق دیگر را در اختیار تنفروشان قرار میدهند.»
خانم سلیمی با بیان اینکه قیمت زنان تنفروش «با توجه به نوع افراد، لوکس و ساده، متفاوت است» افزوده: «قیمتها از شبی چند صد هزار تا ۵ هزار تومان با میانگین قیمت ۶۰ هزار تومان است.»
او همچنین از معتاد بودن یا سابقهی اعتیاد ۶۰درصد زنان تنفروش خبر داده و گفته: «ما افرادی داریم که تنها برای تامین یک وعده غذایی اقدام به تنفروشی میکنند. برخی هم برای اینکه پول تعویض مدل ماشین یا خرید مانتو را ندارند دست به تنفروشی میزنند.»
این مددکار اجتماعی به دخترانی اشاره میکند که «روزانه ممکن است با ۴ مرد در ارتباط باشند» و "بیشتر"شان نیز «زیر ۳۰ سال و باسواد هستند».
وی با اشاره به اینکه بخش مهمی از مشتریان زنان تنفروش افراد جوانی هستند که «تجربه جنسی برایشان مهم است» میافزاید: «بسیاری از زنان تنفروش از ارتباطهای خود باردار میشوند که فرزندان خود را یا میفروشند یا به سازمانهای حمایتی میسپارند و یا سقط میکنند. فرزندان بسیاری از آنها شناسنامه ندارند؛ رها میشوند و به عنوان واسطه مواد مخدر از آنها استفاده میکنند.»
فرحناز سلیمی در ادامه به سابقهی زندان زنان تنفروش و یا همسرانشان اشاره کرده میگوید: «۶۰۰ پرونده در مرکز داریم که نیمی از آنها تنفروش هستند. از میان آنها شاید ۴ نفر سادیسم جنسی داشته باشند. ۳۰ درصد اما زنانی هستند که همسرشان زندانی است و ۱۵ درصد هم خود به زندان رفتهاند.»
او با بیان اینکه "مرکز جمعیت آفتاب" با تنها ۴ پرسنل توانسته در سال گذشته ۳۲ پاتوق زنان معتاد و تنفروش را در تهران شناسایی کند از تجربهی تلخ حضورش در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی میگوید که بعد از ارائهی آمارهایی از زنان آسیبدیده پایتخت و کمک خواستن از اعضای این کمیسیون، «یکی از نمایندگان زن آمارهای او را کذب دانست و با صدای بلند گفت: این خانم دارد اشاعه فحشا میکند. زن آسیبپذیر چیست؟ بیرونش کنید!»
خانم سلیمی در عین حال با تاکید بر اینکه «کار این مرکز، امر به معروف و نهی از منکر نیست» میگوید: «ما نمی توانیم به زن بگوییم تنفروشی نکن. مشاور مذهبی هم نداریم. کار ما کاهش آسیب است. ما تنها میتوانیم سرنگ و کاندوم رایگان در اختیار زنان قرار دهیم تا رابطه ایمنتری برقرار کنند. حتی به آنها میگوییم اگر میخواهی رابطه داشته باشی از میان ۲۰ رابطه ۵ رابطه سالم با پول زیاد انتخاب کن. شاید باورتان نشود اما مردانی هم هستند که به دلیل اینکه همسرشان از کاندوم در رابطه جنسی استفاده میکند به سراغ زنان تنفروش میروند.»
وی کمبود امکانات و محدودیتهای مالی مرکز تحت مدیریتش را نیز اینگونه شرح میدهد: «محل نگهداری برای زنان نداریم و تنها وعده غذایی ظهر و سرنگ و کاندوم رایگان همراه با مشاوره در اختیارشان میگذاریم. طی یک سال با دانشگاه قرارداد ۴۵ میلیونی منعقد کردیم اما با این حال مالیات کسر میشود. نمیدانم چرا ما و چنین مرکزی باید مالیات بپردازیم؟»
او در پایان خواستهی اصلیاش را اجازهی حرف زدن در خصوص فعالیتهایش عنوان میکند: «بیشتر از اینکه تقاضای دفتر و نیرو کنم زبانِ باز میخواهم، من می خواهم حرف بزنم؛ گزارش کارهایی که در طی ۸ سال انجام دادم را ارائه کنم. اما دریغ! نمیگذارند حرف بزنم. من میخواهم اجازه دهند دربارهی مسأله ارتباط جنسی در دبیرستانهای پسرانه و دخترانه صحبت کنم. چرا که بیشترین همسانهای موفق ما زنان تنفروش را از دوستان دوره مدرسه پیدا میکنند؛ به وضوح مشخص است که این زنان تنفروش در دوران مدرسه، قبل از ازدواج، تنفروشی به معنای رابطه جنسی داشتند. شاید ندانید که این ارتباطها در دوران مدرسه با راننده سرویس مدارس، شوهر همسایه، همکار مادر و یا پدر بوده.»
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان