یک 'وفادار داعش' فرمانده پلیس فرانسوی را کشت
+41
رأی دهید
-0
یگان ویژه پلیس فرانسه به محل اعزام شد مقام های فرانسوی می گویند مردی که مدعی بیعت با گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) بود یک فرمانده پلیس فرانسوی را به ضرب چاقو کشته و سپس در حمله ماموران به یک خانه کشته شده است.گفته می شود که مهاجم پس از این حمله شریک زندگی این فرمانده و پسر آنها را در خانهشان در مگنانویل در نزدیکی پاریس گروگان گرفت.
این زن هم کشته شده اما پسربچه نجات یافته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه دادستانی می گوید که تحقیقات درباره تروریستی بودن حادثه در جریان است.
خبرگزاری اعماق که به گروه دولت اسلامی وابسته است گفت که یک جنگجوی داعش حمله را انجام داده، با این حال تاکنون کسی رسما مسئولیت حمله را به عهده نگرفته است.
فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه، گفت که روز سه شنبه جلسه ای برای بررسی این حادثه در کاخ الیزه برگزار خواهد شد.
شاهدان عینی به خبرگزاری فرانسه گفتند که یک مرد چاقو به دست هنگام حمله به مامور پلیس در مقابل خانه اش احتمالا "الله اکبر" میگفت. مامور در زمان حادثه اونیفورم به تن نداشت.
مهاجم سپس به داخل خانه رفت و زن و کودکی را گروگان گرفت.
گزارش می شود که او هنگام گفتوگو با مذاکرهکنندگان پلیس به داعش اعلام وفاداری کرده بود.
پییر انری براندت سخنگوی وزارت کشور گفت که ماموران یگان ویژه پلیس فرانسه پس از شروع گروگانگیری حوالی ساعت ۹ شب وارد محل شدند.
او گفت که گفتوگو با گروگانگیر ناموفق بود و حدود نیمه شب تصمیم به یورش گرفته شد.
شاهدان عینی شنیده شدن صدای بلند انفجارهایی را هنگام یورش ماموران به داخل این خانه گزارش کردند.
آقای براندت در محل حادثه به خبرنگاران گفت: "آمار کشته ها سنگین است. این فرمانده، این مامور پلیس توسط این فرد کشته شد.... ما جسد یک زن را هم کشف کردیم. مهاجم کشته شد. خوشحالیم که جان پسربچه نجات داده شد. او خوب و سالم است."
هنوز از قربانیان نام برده نشده است. مگنانویل در حدود ۵۵ کیلومتری شمال غربی پایتخت فرانسه قرار دارد.
۴۵

عاشق تبریز - تبریز، ایران
بله باید سرتون بیاد زمانیکه نشستید برا کشور ما تصمیم گرفتید و خمینی را با هواپیماه اوردید ایران فکر اینجا را نکرده بودید..خودتون هم خبر دارید دارید نابود میشوید با هجوم مسلمانان.!
3
44
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۱
۳۷

سخت باور - کردستان ، ایران
داعش همش بهانه هست قصد فقط خراب کردن اسلامه.آقا آفتابه پلاستیکی خونه ما هم با داعش بیعت کرده میگه من آفتابه مسی هستم
24
12
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴