مرد ترکیه ای به جرم آزار جنسی کودکان آواره سوری به ۱۰۸ سال زندان محکوم شد

آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در آوریل ۲۰۱۶ از اردوگاه نیزیپ دیدن کرده بود.دادگاهی در ترکیه مردی را به جرم تعرض جنسی به دستکم هشت کودک سوری در یک اردوگاه آوارگان، به ۱۰۸ سال زندان محکوم کرده است.
 
 گزارش خبرگزاری فرانسه به نقل از خبرگزاری دوغان ترکیه  حاکی است این مرد ۲۹ ساله در اردوگاه نیزیپ که پناهجویان سوری در استان قاضی آنتپ در مرز سوریه را اسکان داده، به عنوان نظافتچی کار می کرد.
 
دادگاه او را روز شنبه در تجاوز به هشت کودک سوری در توالت اردوگاه در برابر پرداخت پول بین یک و نیم و پنج لیره، مجرم شناخت.
 
وکیل مدافع مرد خواهان تبرئه او شده بود و گفت اعتراف قبلی به پلیس زیر فشار صورت گرفت. اما قضات این توضیح را رد کرده و او را شامگاه جمعه به ۱۰۸ سال زندان محکوم کردند. دادستان درخواست ۲۸۹ سال حبس برای او کرده بود.
 
در جریان محاکمه، متهم مدعی شد سپر بلائی برای پوشاندن جرائم دیگران و جلوگیری از رسوائی بزرگتری بوده است.
 
گروه های امداد هشدار داده اند کودکان آواره سوری در اردوگاه ها به شدت در برابر صیادان جنسی آسیب پذیر هستند، در حالی که بحث درباره آن بیشتر یک مقوله ممنوعه است.
 
در پی این رسوائی هیاتی از اتاق پزشکان قاضی آنتپ از اردوگاه نیزیپ دیدن کرد و گزارشی ارائه داد که نسبت به آزار جنسی و گسترش بیماری های مقاربتی  هشدار می دهد.
+53
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۲
    خورشیدخانم - وین، اتریش

    وقتی شرف درآدمی مرده باشد و وجدان هیچ دخالتی نداشته باشه این موجود می شه یک وحشی درنده لاشخور.مثل این بی شرف بی وجدان.
    4
    85
    یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    علی میهن - میلتونکینز، انگلستان

    تف به وجدان نامرد عثمانیت کنن کثافت هرزه
    5
    25
    یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان
    این جونور بطور مستقیم گناهکاره و این افراد نیز زمینه رو برای این جنایت در حق کودکان سوری فراهم کردند : بشار اسد.اردغان.سپاه.آل سعود و غربی ها. فراموش نکنیم پدر و مادر این کودکان بی پناه و بی دفاع نخستین کسانی هستند که باید بازخواست بشن.چون اگر اونا نبودن تعداد این بچه های بی پناه خیلی کمتر بود و در نتیجه ستمدیده هم کمتر میشد.
    2
    11
    یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    raha1984 - هامبورگ، آلمان

    خاک تو سر سادیسمی روانیت کنن اخہ بچہ چہ چیزی ہوس انگیزی میتونہ داشتہ ؟
    1
    21
    یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    استالین - ولادی وستوک، روسیه

    اگر این یارو در اروپا بود حتمن یک حکم مسخره مثل پنج سال برایش میبریدند.
    1
    23
    یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.