کنسرت سال گذشته شهرام ناظری در اصفهاندر کنسرت گروه شهرام ناظری در اصفهان، از حضور نوازندگان زن جلوگیری شده و این خواننده مشهور موسیقی سنتی ایران در کنسرت خود ضمن اعتراض به «سیاستهای سلیقهای» درباره برگزاری کنسرتهای موسیقی، لغو کنسرتش در نیشابور را «مأیوسکننده» خوانده است.
به نوشته وبسایت خبر آنلاین، شهرام ناظری شامگاه جمعه، ۳۱ اردیبهشت و در کنسرتش گفت که «جای بانوان عضو ارکستر ما خالی است و نباید فردی به خاطر جنسیت از ارائه هنرش منع شود».
وی اضافه کرد: «اتفاقی که درباره عدم اجازه برگزاری برنامه در نیشابور رخ داد برای همه ما مأیوسکننده بود و در ادامه تصمیمی که برای برگزاری کنسرت در تاریخ دیگری تحت فشار رسانهها صورت گرفت، برای ما دلگرمکننده نبود».
همچنین به گزارش وبسایت ایمنا، آقای ناظری گفت: «امروز من یا باید با دنیای موسیقی خداحافظی کرده و خانهنشین شوم یا کشورم را ترک کنم و یا اینکه برای رشد و اعتلای موسیقی کشور و شاد شدن دل مردم وارد میدان شده و با این تنگنظریها بجنگم، و من راه سوم را برگزیدهام».
به نوشته وبسایت خبرآنلاین، حافظ ناظری پسر شهرام ناظری، نیز خبر داد که اعضای این گروه مجبور بودهاند، بین لغو کامل کنسرت و حذف زنان نوازنده این گروه یکی را انتخاب کنند.
وی اضافه کرد: «اینکه در شهر هنرپرور و فرهنگ دوست اصفهان، بانوان نمیتوانند به اجرای برنامه بپردازند بسیار تأسفبرانگیز است که امیدوارم هر چه زودتر این مسئله حل شود».
در سالهای گذشته نیز از برگزاری تعدادی از کنسرتهای موسیقی به دلیل حضور نوازندگان زن در آنها جلوگیری شده بود.
در این زمینه حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی ایران، در سال ۹۳ از منع حضور زنان خواننده و نوازنده «در نزدیک به ۱۲ استان» ایران خبر داده بود.
در هفتههای گذشته نیز کنسرتهای شهرام ناظری و کیهان کلهر در نیشابور و کنسرت موسیقی سنتی علی زند وکیلی در شاندیز مشهد لغو شده بود.
لغو این کنسرتها اعتراض محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت، و خانه موسیقی ایران را به دنبال داشت.
حسین نوشآبادی، سخنگوی وزارت ارشاد، روز جمعه با اشاره به فشارهای اخیر بر هنرمندان موسیقی ایران هشدار داده بود که «جریانی هماهنگشده» تلاش میکند تا همه کنسرتهای موسیقی در کشور را تعطیل کند.
سال گذشته حسن روحانی، رئیسجمهور ایران، تلویحاً خواستار دخالت نکردن دیگر نهادها در امر برگزاری کنسرتهای موسیقی شد، اما صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، در جواب او گفت که «آیا شما قبول میکنید اجازه دهند یک کنسرتی زمینه رقص مشترک جوانان شود؟ بحث دستگاه قضایی در برخی شهرها نیز از همین نوع بودهاست».
+22
رأی دهید
-2
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۶
amirHassna - سیدنی، استرالیا
دین زن ستیز و حکومت عقب افتاده و اکثریت ملتی خرافاتی و بی مطالعه باعث شده ایران در دنیای امروزی حرفی برای گفتن نداشته باشه. ملاک فقط شهرهای بزرگ نیست. با نگاهی به شهرهایی مثل زنجان و شاهرود و یزد و سمنان میشه فهمید ایران یه 100 سالی نیاز داره تا اکثریت مردمش به یه درصدی از اگاهی و سواد برسن و فریب خرافات دینی و ملارو نخورن.
2
20
یکشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۵
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.