معتدل... تندرو... پاچه ورمالیده!( طنز )

ایران وایر , شراگیم زند
اظهارات قاضی پور نماینده ارومیه در کمپین انتخاباتی و رای آوردن ایشان با چنین ادبیات و طرز فکری به اندازه ای شوک آور و تکان دهنده بود که عده ای از زمان مشاهده این فیلم دائما دارند از خود می پرسند که ما به کجا داریم میرویم و ما اصلا از کجا داریم می آئیم و اینجا کجاست و ما  کی هستیم و برای نماینده محترم قزوین چه اتفاقی افتاده است و چرا مردم ارومیه باید چنین شخصی که به صراحت برای تبلیغات انتخاباتی اش  از سر بریدن اسرای جنگی ، تجاوز و یا عمل شبه تجاوز در توالت مجلس به نماینده ی یک شهر دیگر و تحقیر زنان صحبت میکند را به عنوان کاندیدای خود برای مجلس برگزیده باشند؟ طبیعی ست که با شنیدن چنین سخنانی و دیدن چنین وضعیتی هر انسان فهیم و نیمه فهیمی به اندازه ای فهم و شعورش جریحه دار میشود که به جای تجزیه و تحلیل مساله صرفا به تخلیه خشم و هیجانات درونی مبادرت می ورزد و برای همین این مساله همینطور لاینحل باقی مانده است در صورتی که با کمی دقت در مساله و پرهیز از واکنشهای احساسی، شواهد و قرائنی به دست می آید که نشان از یک حرکت هدفمند و حساب شده می دهد... ما "خالی از عاطفه و خشم" این تجزیه و تحلیل را برای شما انجام داده و نتایجش را در اختیار شما میگذاریم.
 
خب...اول یک نفس عمیق بکشید...حالا بیائید نگاهی به انتخابات این دوره ی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بیندازیم...شورای نگهبان در این دوره با رد صلاحیت قریب به اتفاق کاندیداهای اصلاح طلب، عرصه ی رقابت انتخاباتی را دربست به اصولگرایان سپرد به این امید که اصلاح طلبان لب ور چیده و با انتخابات قهر نمایند. حتی برای این کار، رهبر معظم انقلاب هم پیغام دادند که حتی کسانی که با نظام مشکل دارند هم در انتخابات شرکت کنند، این توصیه برای محکم کاری بود که در فضای خشم و استیصال ناشی از رد صلاحیتها اگر معترضین به رد صلاحیتها حتی ده درصد هم احتمال داشته باشد بخواهند در انتخابات شرکت کنند با شنیدن این حرف جَری شده و به کل انتخابات را با چند تا بد و بیراه تحریم نمایند... اما اصلاح طلبان در یک حرکت غیر قابل پیش بینی، نه تنها قهر نکردند بلکه مو به مو مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری عمل نموده و از بین همان اصولگرایان تائید صلاحیت شده، لیست انتخاباتی معرفی کردند که به لیست انگلیسی موسوم شد و دیگر باقی ماجرا را همه میدانیم... اصلاح طلبان با همین تکنیک، موفق شدند اصولگرایان تندرو و تنی چند از کسانی که استوانه های نظام خوانده میشدند را خانه نشین نموده و در اداره کشور از این اشخاص تا حدی خلع ید نمایند.
 
اینها چه ربطی به "قاضی پور" نماینده ارومیه و اظهارات او دارد...؟ عرض میکنم... مگر نه این است که اصلاح طلبان همیشه با یک تاکتیک یعنی انتخاب بین بد و بدتر در انتخابات شرکت میکنند و این دوره نیز با اتخاذ چنین روشی، «اصولگرایان معتدل»  را به جای «اصولگرایان تندرو» روانه دو مجلس کردند؟ دمشان هم گرم... ولی شورای نگهبان قرار نیست در انتخابات بعدی نیز به همین شکل از ایشان رَکَب بخورد و نورچشمی های مقام معظم رهبری دوباره پشت در نهادهای مهم تصمیم گیری بمانند... به همین دلیل برای دوره ی بعد و دوره های بعدی، قرار است طیف جدیدی از اصولگرایان معرفی شوند که به «اصولگرایان پاچه ورمالیده» و یا «اصولگرایان لمپن» معروف هستند.

در دوره های بعدی  تائید صلاحیتها به گونه ای خواهد بود که اصلاح طلبان که ثابت کرده اند از صندوق های رای قهر بکن نیستند، از بین موجوداتی مثل "قاضی پور" و اصولگرایان تندرویی مثل "کوچک زاده" یکی را بتوانند انتخاب نمایند. در واقع اصولگرایان تندرو بر روی عقلانیت تمام نشدنی و رفتار مدنی بی حد و مرز اصلاح طلبان و خواندن چنین جملاتی از ایشان در زمان انتخابات در شبکه های اجتماعی، بسیار حساب باز کرده اند:

"من ترجیح میدهم در مجلس کشورم اصولگرایانی مثل کوچک زاده بنشینند تا اصولگرایان دیوانه و جنایتکاری که با افتخار از سر بریدن اسرای جنگی صحبت میکنند و توی توالت مجلس به سایر نمایندگان تعرض میکنند  و از زن فقط این را میفهمند که میشود ترتیبش را داد. من رای میدهم (آیکون دو انگشت به نشانه پیروزی)"
 
با توجه به مسائلی که عرض شد حالا قطعات پازلی که همه را دچار شگفتی نموده است با هم جور در می آید... صحبتهای نماینده ارومیه به احتمال زیاد در یک مکان خاص و به دور از چشم مردم شریف ارومیه و برای چنین مقصودی ضبط شده است و پخش این فیلم نیز در این برهه از زمان با هدفی که عرض شد انجام گرفته است... مردم ارومیه بی گناه هستند و خودشان هم در برابر عمل انجام شده  قرار گرفته اند...  پس به جای اینکه دائم انگشت اتهام را به سمت یکدیگر بگیریم و سخنان نماینده ارومیه را محکوم کنیم، باید فکر کنیم  قبل از اینکه دایره ی اصلاحات آنقدر گشاد شود که  امثال کوچک زاده و احمد جنتی هم داخل آن جا بگیرند، باید چه کار کرد که چند سال دیگر پیروزی جنتی و کوچک زاده را در انتخابات - زبانم لال - به هم تبریک نگوئیم.
+21
رأی دهید
-10

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    amirHassna - سیدنی، استرالیا
    تنها راه پیشرفت ایران عزیز راحت شدن از شر اسلام سیاسی و فرستادن اخوند به گوشه مساجد جائی که بهش تعلق داره هست و بس. این شرکت در انتصاباتو این داستاها و بعد قانع کردن خودمون که مردم پیروز شدن چیزیرو در ایران عوض نخواهد کرد. سواد سیاسی مردم باید بالا بره و در اون موقع خودشون می تونن برای خودشون تصمیم بگیرن. تا زمانیکه مغز ملت درگیر دینو خرافات مذهبی باشه چیزی درست نمی شه و هر سال با یه امید واهی می رن رژیمو تایید می کنن. البته این 1 شبه انجام نمی شه اما شدنی هست. کلیدش مطالعه و مطالعه و مطالعه هست و بس.
    4
    22
    شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
    [::amirHassna - سیدنی، استرالیا::]. بله مطالعه بسیار خوبه و مطالعه به ما نشان می دهد هیچ جای دنیا با تحریم انتخابات تغییری صورت نگرفته کشورهایی که تابحال تحریم گسترده انتخابات در آن صورت گرفته عبارتند از : جامائیکا - بنگلادش - ونزوئلا - غنا - مالی - ترینیداد و توباگو - گامبیا - الجزایر - تایلند - گینه - ایرلند شمالی . آیا تغییری در بهبود این کشورها دیده شده ؟ برعکس تحول در جوامعی بوده که توانستند با حمایت از میانه روها تندروها را کنار بزنند همانند انقلابهای رنگی در شرق اروپا به یاد بیاوریم وقتی لخ والسا با حکومت کمونیستی که سالها با آن جنگیده بود دولت ائتلافی تشکیل داد گفت : نمی خواهم ولی چاره دیگری نیست . مردم ایران حرکت درستی در سال 76 و 80 انجام دادند متاسفانه در سال 84 با قهر از صندوق رای خودکشی سیاسی انجام شد و تمام زحمات 8 ساله بر باد رفت اینک حرکت مردم از سال 92 دوباره شروع شده و امروز ادامه داره و باید در سال 96 هم ادامه پیدا کند . انقلاب رنگی تنها راه حل سقوط جمهوری اسلامی است
    8
    7
    شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    amirHassna - سیدنی، استرالیا
    [::آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه::]. مقایسه ایران با این کشورهائی که مثال زدید دلیلی بر ایجاد همون شریط در ایران نخواهد بود و اینهم به نوعی ایجاد ترس در دل مردم هست که خواسته ای بنیادی تر مثل انقلابو دنبال نکنن. اعتصابات سراسری در ایران کلید نشون دادن مخالفت شدید مردم با حکومت هست. کلماتی مثل اصلاح طلب و اصول گرا و یا تغییرات تدریجی در نظام دیکتاتوری اسلامی ایران نتیجه نداره و زمان هم اینو ثابت کرده. تمام این به اصطلاح نمایندگان قبلا پایبندی خودشون به اسلام و دیکتاتوریرو ثابت کردن و عملا منتصب شده شورای نگهبان هستن. در نتیجه شرکت کردن یا نکردن ملت چیزیرو عوض نمی کنه. این گونه انتصابات هم توسط رژیم برای نشون دادن مشروعیت ظاهری به دنیا و عملا کاهش خواسته های مردم و به نوعی فریبشون توسط اصلاح طلبا برگزار می شه. انقلاب هزینه داره. نمی شه کلا چون هر چیزی در ایران هزینه داره الکی خودمونو قانع کنیم به چیزی که وجود داره و اصل قضیه که سرنگونی این نظام هستو فراموش کنیم.
    2
    11
    شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.