روپرت مرداک با هنرپیشه و مدل آمریکایی ازدواج کرد

روپرت مرداک، مالک نشریه تایمز و شبکه تلویزیونی فاکس، که از او به عنوان غول رسانه‌ای جهان یاد می‌شود، با جری هال، مدل و هنرپیشه آمریکایی ازداوج کرد.
 
آقای مرداک که موسسه او، نیوز کرپریشن، در بریتانیا تایمز و روزنامه سان را منتشر می‌کند، روز جمعه (چهارم مارس - ۱۴ اسفند) در کنار جری هال، هنرپیشه و مدل آمریکایی در ساختمان اسپنسر هال لندن ازدواج خود را ثبت کردند.
 
این دو قرار است روز شنبه (فردا) در یک مراسم خصوصی در کلیسای لندن بریج رسما ازدواج‌شان را جشن بگیرند.
 
آقای مرداک، امروز بعد از ثبت رسمی ازدواجش در حساب توییتر خود نوشت: "من خوشبخت‌ترین مرد جهانم."
 
آقای مرداک، ۸۴ ساله، که متولد استرالیا است و به تازگی شهروند آمریکا هم شده است، در سال ۲۰۱۱ به علت رسوایی شنود تلفنی افراد مشهور در بریتانیا به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود.
این چهارمین ازدواج آقای مرداک است.
 
خانم هال، ۵۹ ساله، که بسیاری او را به علت ازدواجش با میک جَگِر، خواننده و از موسسان گروه رولینگ استون، در سال ۱۹۹۲ می‌شناسند بعد از جدایی از آقای جگر ازدواج نکرده بود.
 
آقای مرداک که مجله فوربز دارایی‌های او را بیش از ۱۱ میلیارد دلار برآورد کرده، همچنین مالک کانال‌های تلویزیونی فاکس و به همراه پسرش مالک کمپانی فیلم‌سازی فاکس قرن بیست و یکم است.
+7
رأی دهید
-19

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۳
    IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان
    این خانم یک قبرستون شوهر داره، فقط برای پول با پیرمرد‌ها ازدواج میکند بعدش هم همون دفعه اول که باهاشون سکس داره بیچاره‌ها سکته میکنن و این خانم پول‌هاشون رو بالا میکشه.
    5
    16
    جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.