شعار رفع حصر پای صندوقهای رأی در حسینیه ارشاد و جماران.
+25
رأی دهید
-34
۴۶

amirHassna - سیدنی، استرالیا
برین رای بدین تا همیشه اخوند بر سرتون حاکم باشه و از طرف شما دلار بده به فلسطین.فردا امیدوارم کسی از این حکومت گله نکنه.
21
38
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۱
۴۸

مهدی فولدا - فولدا، آلمان
خاک بر سر رای دهندگآن حیف خاک .. اگر مردید بپرسید کی 7000 دلار بهتان تعلق میگیرد یا اینکه حق سوال کردن ندارید؟ ؟؟؟؟. رای بدید رای بدید و لبخند بزنید چرا که بعدا باید گریه کنید. ای ملت همیشه در صحنه خریت از ما است که بر ما است. لعنت خدا بر خمینی و خامنه ای و تمامی خائنین عرب پرست که به نام ایران و ایرانی دارند آتش به خاک این سرزمین میزند. هموطنی که پای صندوق رای رفتی تو هم یک خائنی . حق بچه های ایران را زیر پا گذاشتی در آینده نچندار دور با شرمندگی به چشمان و دستان پینه زده بچه خودت مینگری واز خداوند طلب مرگ می خواهی.
27
32
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵
۳۷

ensanam arezoost - خارگ، ایران
این حرفهای نقدی و ارباب و مریدانش همه نشان از اوج چاپلوسی شان است، در صورتی که خود دست نشانده و نوکر انگلیس هستند مثل جاسوس و انسان خود فروخته برای گمراه کردن دیگران این شعارهای ظاهری و عوام فریبانه را میدهند تا همچنان با نظارت انگلیس به حکمرانی خود و ویرانی ایران ادامه دهند
20
31
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
۴۵

kiyanzx1 - استکهلم، سوئد
سى وهفت سال حکومت کردند ، جز نکبت ، بدبختى ، فقر فرهنگى اجتماعى که خودشون خواهان این بدبختى فرهنگى بودند بوجود اوردند ، اصلاح طلب ، اصولگرا راه انداختند ، بعد رهبر سالوس میگه : میانه رو ها تسلیم شده غرب و امریکا هستند و ما بچه حزب الهى ها مصمم جلویه غرب ایستادیم !! یعنى: مجلس و دیگران ارگانها ورود افراد غیر حزب اللهى ممنوع هست و هزاران مورد دیگه که این رهبر سالوس برا انداخته تا خودش حکومت کنه ! خامنه اى ازت نفرت دارم ، نففففففففففففرت !
17
24
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۴
۴۳

mahdi_n130 - منچستر، انگلستان
چه کسی رای بده و چه کسی نده متاسفانه این رژیم سرکار خواهد بود. به منی که ایران زندگی نمیکنم هیچ ربطی نداره که بخوام برای مردم ایران تصمیم بگیرم، خودشون انقدر فهم و شعور دارن که صلاح کار خودشون رو بدونند. من بیشتر درگیرم که به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا رای مثبت بدم یا منی. زنده باد ایرانی با شعور که تعدادش خیلی کمه.
6
20
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۹
۶۵

siavashomaha - منچستر، انگلستان
از قدیم گفتن ترس برادر مرگه ،اینهایی که رفتن یا وضعشون خوبه و یا میترسن بیکار نشن. نون به نرخ روز ،بد بختی میخواهید بد بخت باشید
2
17
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۷