عزت مداری به سبک خواننده کیهان: علف بخورید، بمب هیدروژنی داشته باشید!

پارسینه ,داوود حشمتی ( روزنامه نگار):
ستون پیام‌های مردمی روزنامه کیهان مکان بسیار خوبی است برای اینکه متوجه شوید در دل برخی چه می گذرد. به طور معمول می توانید پیام‌های اولیه را «مواضع خاص» و پیام‌های آخری را واقعی تلقی کنید.

به این پیام توجه کنید که یکی از پیام‌های مردمی روزنامه کیهان امروز (سه شنبه 22 دی ماه 94) است. پیامی که برای نوشتنش به صورت اشتراکی دو نفر افکارشان را بر روی هم ریختند تا خروجی آن حتما «کفر ستیزانه‌تر» باشد.
 
در این پیام به صراحت از «علف‌خوردن» مردم کره شمالی مورد تمجید قرار گرفته و مهمتر از آن اینکه نشان می‌دهد در تفکر برخی از حضرات چه نوع «عزت‌مداری» نهفته است. در این پیام آمده: «مردم کره شمالی به جای سبزی علف خوردند ولی زیر بار زور شیطان بزرگ نرفتند و بمب هیدروژنی ساختند ولی دولت تدبیر ما همه هسته‌ای و دستاوردهای شهدا را داد تا کدخدا گره‌ای از مشکلات باز کند ولی پس از قریب به 3 سال دوندگی، جز خسارت و هدر رفتن انرژی و وقت و فرصت و افزایش تحریم‌ها و متلاشی کردن دستاوردهای هسته‌ای چیزی دستگیرمان نشده است! دباغ‌زاده و طاهری»
 
یک نفر نباید از آنها سئوال کند: آیا داشتن «بمب هیدروژنی» مغایر با فتوای رهبری در مورد سلاح‌های کشتار جمعی نیست؟ این چه تفاخری است به تعریف و تمجید از نظام کمونیستی، استبدادی و خودخواهی که مردمش را به «علف‌خوری» واداشته و در مقابلش «سلاح کشتار جمعی» می سازد. ظاهرا اعتقاد آمریکایی‌ها و اوباما به فتوای رهبری بیشتر از برخی دوستان داخلی است.
داوود حشمتی/روزنامه نگار
+28
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۴
    نازک بین - شفیلد، انگلستان

    این دو نویسنده تهی مغز را بفرستید کره در کنار کمونیست های زد بشری علف بخورند بهتر است تا زندگی در کنار صلح و آرامش در وطن.
    1
    44
    ‌پنجشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    whatever - کپنهاگ ، دانمارک
    در پی این خبر مهم دفتر بیت مقام معظم رهبری اعلام کرد از این به بعد به امت همیشه در صحنه حزب اللهی, بسیج و سپاه به جای ساندیس علف میخورانیم تا به حمد الله به حق مسلم انرژی هیدروژنی دست بیابیم. و السلام. .
    0
    8
    ‌پنجشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    عموعقلی - پاریس، فرانسه
    علف هم زیاده اینها باید پشگل شتر بخورن
    0
    4
    ‌پنجشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.