در راستای «تاکیدات» خامنه‌ای: آموزش موسیقی در دانشگاه‌های ایران ممنوع است

تقاطع: “معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی” تهران می‌گوید «برگزاری کلاس‌های آموزش موسیقی توسط کانون‌های فرهنگی دانشجویی در دانشگاه‌ها ممنوع است» و «گروه‌های موسیقی دانشجویی باید در راستای موسیقی اصیل ایرانی با محتوای ارزش‌های اخلاقی و دینی فعالیت کنند».
 
حسن ملکی روز یکشنبه (۱۳ دی-۳ ژانویه) در گفتگویی با خبرگزاری “مهر”، ممنوعیت آموزش موسیقی توسط کانون‌های دانشجویی را در راستای «تاکیدات» رهبر جمهوری اسلامی دانسته و گفته «دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علامه طباطبایی نیز بر این اساس فعالیت می‌کنند».
 
وی با بیان این‌که دانشگاه با فعالیت دانشجویان در قالب‌ گروه‌های موسیقی «مخالفتی» ندارد و افزوده: «اما این گروه‌ها حق آموزش موسیقی در محیط دانشگاه را ندارند و این موضوع ممنوع است.»
 
گفتنی است علی خامنه‌ای روز ۲۰ تیرماه (۱۱ جولای) در جریان دیدار با گروهی از دانشجویان حامی‌ خود، برگزاری کنسرت‌های موسیقی و “اردوهای مختلط جنسی” در دانشگاه‌ها را جزو “غلط‌ترین کارها” دانست و تاکید کرد که «دانشگاه جای کنسرت نیست».
 
او در آن سخنرانی با بیان این‌که این مسائل به بهانه‌ی «نشاط بخشیدن به محیط دانشجویی تجویز می‌شود»، مدعی شد که آمارهای مربوط به افسردگی جوانان ایرانی “دروغ محض”، “خباثت‌آمیز” و “بهانه‌ای برای تجویز آزادی‌های مبتذل” است.
 
یک ماه بعد از این سخنان، در روز ۱۸ مردادماه، محمد فرهادی، “وزیر علوم” دولت حسن روحانی اعلام کرد که این وزارت‌خانه “هرگز” اجازه برگزاری کنسرت در دانشگاه‌ها را نداده‌ است و در آینده نیز نخواهد داد.
روز ۴ شهریور‌ماه نیز “حجت‌الاسلام محمد محمدیان”، رییس نهاد نمایندگی رهبر جمهوری اسلامی در دانشگاه‌های ایران به خبرگزاری “مهر” گفت که «دانشگاه‌ها حق برگزاری کنسرت را ندارند و این موضوع به آن‌ها ابلاغ شده است».
 
+9
رأی دهید
-29

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    زندگی‌، جنگ و دیگر هیچ - هیوستون، ایالات متحده امریکا

    این فرزانه رهبر چرا نمی میره؟ خوبه سرطان داره و شونصد تا از اعضای بدنش از کار افتادن. خوب بمیر دیگه !!
    1
    23
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    یه شب مهتاب - استکهلم ، سوئد
    کی میشه بخونیم در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری گرانفروشی، کارتن خوابی، فقر، مال مردم خوری و. ممنوع شد.
    1
    20
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان

    وقتی که زیارت عاشورا و دعایه کمیل وهزارتا غمنامه دیگه واسه گریه کردن و توسرخود زدن هست چه معنی داره که دانشجوها موسیقی گوش کنند اونهم تویه فضایی مختلت که باعث لرزش عرش خدا خواهد شد.الداعش الشیعه.
    0
    22
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    kamran-kaman - شانگهای، چین
    ادم دق میکنه از دست اینا با این مغزاشون , خدایا خودت ظهور کن ...
    1
    20
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    عموعقلی - پاریس، فرانسه
    این راستای شما را کجای دلمون جا بدیم آخه کشتید با این راستای دینتون ملت رو
    0
    16
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۹
    Taha Fgh - بوشهر، ایران
    حتی نیمبونه هم حرام است!!!
    0
    9
    دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.