معاون صدا و سیما: دولت می‌خواهد صدا و سیما توجیه‌گر اعمالش باشد

در ادامه بحث‌ها درباره پخش نشدن مصاحبه وزیر خارجه ایران از تلویزیون جمهوری اسلامی، معاون صدا و سیما در واکنش به انتقاد‌های سخنگوی دولت، مقام‌های دولت حسن روحانی را متهم کرد که انتظار دارند، صدا و سیما «انعکاس‌دهنده صرف» و «توجیه‌گر» عملکرد آنها باشد.
 
محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت، روز چهارشنبه در اعتراض به پخش نشدن مصاحبه عادل فردوسی‌پور، مجری برنامه ۹۰ و محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران از تلویزیون ایران گفته بود که صدا و سیما نقش «اپوزیسیون دولت را ایفا می‌کند».
 
پیمان جبلی، معاون خبر سازمان صدا و سیما، در سرمقاله روز پنج‌شنبه، سوم دیماه روزنامه جام جم، نوشت که به کار بردن عبارت «اپوزیسیونِ دولت» از سوی سخنگوی دولت درباره صدا و سیما، باعث «سلب اعتبار و تضعیف جایگاه» این سازمان و «افزایش آسیب‌پذیری کشور و نظام» می‌شود.
 
وی اعلام کرد که اطلاع‌رسانی صدا و سیما از اقدامات دولت  حسن روحانی «سه برابر سال‌های گذشته» و «بی‌سابقه» بوده و «حتی بیش از درخواست خود دولت» به وزرا «فرصت ارائه عملکرد» داده شده است.
آقای جبلی درعین حال دولت حسن روحانی را متهم کرد که انتظار دارد صدا و سیما «انعکاس‌دهنده صرف عملکرد مجریان امور بوده و چشم خود را بر مشکلات جامعه ببندد و صرفاً توجیه‌گر آنها باشد».
 
معاون صدا و سیما در این یادداشت همچنین اعلام کرد که این سازمان با «چالش‌ها و مشکلات جدی در تأمین منابع مالی» روبه‌روست و این مشکلات منجر به «حذف برخی بخش‌های خبری در استان‌ها، تعطیلی برخی دفاتر خبری در خارج از کشور، قطع برنامه‌ها از برخی ماهواره‌ها و اختلال جدی در پرداخت حقوق و دستمزد» کارکنان این سازمان شده است.
 
در حالی‌که وزارت خارجه ایران می‌گوید گفت‌وگوی تلویزیونی با برنامه ۹۰ پس از «پی‌گیری و سماجت» مسئولان برنامه انجام شده، صدا و سیمای ایران می‌گوید هیچ‌گونه درخواستی برای این مصاحبه ارسال نشده است.
 
درهمین حال وب‌سایت عصر ایران به عادل فردوسی‌پور پیشنهاد کرد که فیلم مصاحبه با آقای ظریف را در اینترنت منتشر کند.
 
به گفته این وب‌سایت، صدا و سیما با توجه به ادعای خود مبنی بر اینکه این مصاحبه به دعوت و سفارش این سازمان انجام نشده است، «مالکیتی» بر این مصاحبه ندارد که بتواند از انتشارش ممانعت کند.
 
حسن روحانی و اعضای دولت او بارها از عملکرد صدا و سیما انتقاد کرده‌اند. درهمین حال آقای روحانی پیش از این گفته بود که صدا و سیما «حاضر نیست خدمات دولت را برای مردم تبیین کند و دولت از لحاظ تبلیغاتی دست تنها است».
 
در آستانه انتخابات مجلس و مجلس خبرگان رهبری انتقادهای افراد نزدیک به دولت حسن روحانی و اصلاح‌طلبان از عملکرد صدا و سیما شدت گرفته است.
 
در همین حال علی مطهری، نماینده تهران در مجلس، در واکنش به پخش نشدن این مصاحبه و حضور غلامعلی حداد عادل، رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس و کاندیدای انتخابات پیش رو، در تلویزیون در همان شبی که بنا بوده مصاحبه آقای ظریف پخش شود گفته بود که «واقعاً باید به حال فضای سیاسی کشور و کینه‌های جاهلی موجود در آن گریست».
 
پیشتر اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، هم گفته بود که صدا و سیما در این انتخابات «ژنباید جناحی عمل کند که البته اگر چنین کند، نتیجه معکوس می‌گیرد، آن‌گونه که در انتخابات گذشته گرفت».
+2
رأی دهید
-23

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۷
    سلام لبخند - تهران، ایران
    ماشاله تو مملکت ما همه ریس هستند و هر کدام یک تشکیلاتی برای خودشان دارند و خدا را هم بنده نیستند . ولی برای ملت . حتی اب بازی هم جرم حساب میشه و ابروی مملکت از بین میره !!
    0
    12
    جمعه ۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    روانشناس مشاور - تهران، ایران
    مگرتاکنون غیرازاین بوده؟؟!! صدا وسیما همواره رسالت((ماله کشی)) اقدامات دولتهای خدوم!!! را برعهده داشته است!
    0
    10
    جمعه ۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۳
    نازک بین - شفیلد، انگلستان
    برادر جان شما ( صداو سیما) توجیه گر همان تعداد بیننده ات باش که تعدادشان از کل کارکنان آن سازمان وتشکیلات کمتر است. (طبق گفته یکی از مسئولان )
    0
    9
    جمعه ۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    paksan - ایران، ایران
    پس مشخص شد موضوع چیه. میگن پول بدید تا پخش کنیم. دعوا سرپوله . پدر پول بسوزه
    0
    2
    جمعه ۴ دی ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.